Långpromenad

Jag var så hemskt ambitiös igår och gick som sagt till sjukhuset. I den värsta värmen hittills den här våren. Turligt nog blåste det en hel del.
Träffade Åsa och min namne på bryggeriet, fick se lill-Malin sjunga vackert på vårkonserten och när Lena åkte till jobbet gick jag och Åsa mot stan för att handla mat att ha med till riverside. Först fick Åsa syn på Natta och Hovis utanför nordea. Då ser jag att hon står och pratar med. .. nu glömde jag hans namn.. Simon! Blir fast där en stund och sen dyket Koma och Skåne upp. Då blir vi kvar ett slag till och sen gick alla åt olika håll förutom vi två + Natta som slog följe. Vid swedbank träffade vi Liz och blev självklart stående där också. Tillslut kom vi fram till pingvin och jag fick mig en kebab i plast.
Varpå detta vi splittrades igen, Åsa till McD och jag till willys. När vi möttes upp igen var det jag, Åsa, Malin, Skåne, Natta och Hovis som promenerade bort till riversideängen. Där satte vi oss och blev kvar i ett par timmar, det blåste som fan ibland, men det var varma vindar.

Vad faan har dom för gräsmossablandning där borta??
Benen kliade och sved som bara den när vi började gå hemåt och det första jag gjorde i hemmets vrå var att duscha av mig. Då sved det ännu mer.
Fast inte lika mycket som det gjorde imorse. Goddamn! Vad ont det gjorde. Det känns som om jag har miljoner små rivsår på benen som svider som om någon hällt 10 kg salt i ett 10 cm djupt köttsår.
Usch!

Idag är det valborg.
Var har dom brasor i den här staden? Jag har ingen aning.. =P
Lååånghelg också.
Underbart!
Och imorgon är det släktträff.
Lovely <3

(Ja just det! stegräknaren stog på över 14000 steg igår. =D *stolt*)

Mjukglass

Måste vara den bästa uppfinningen i mathistorien... Mja, okej glasshistorien då då.
Igår var det premiär, och idag kommer nog uppföljaren skulle jag tro.
Varmt varmt
Blåsigt blåsigt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Är så där.. konstig just nu. Glad, fast ändå inte. Fast ändå.., ja.
Wierd.

På torsdag är det släktträff.
Det ska bli så mysigt!
Jag har inte träffat mamma på flera månader nu..
Och inte mormor och morfar heller.. Eller jo! Dom träffade jag ju i påsk. =P
Sen får vi hoppas sysslingen kommer också.
Måste verkligen försöka få med honom ut nån helg här i stan snart. Han skulle vara hett byte för flickorna. Haha!

Det är väldigt svårt att snåla när det är så här fint väder och man inte vill gå hem efter jobbet.
Speciellt när man måste göra sådana där dumma saker som att äta.

Idag ska jag på långpromenad efter jobbet. Promenera hela vägen till sjukhuset och hämta saker till pumpen. Det kommer nog ta en stund.. Undrar vilken väg jag ska ta...

Dags att införskaffa nya ballerinaskor också. Dom här börjar gå sönder i sulan.
Och jag har ju bara det här paret.
Fast jag har inte alls råd.
Speciellt inte när jag ska till läkaren mitt i månaden.
Hejdå 300 kr! o.0
Usch usch.

I helgen ser det iaf ut att bli grillning.
Och blir det inte det så kommer det säkerligen bli fest ändå.
Patrik och Johan kanske vill ha inflyttningsfest!
Jag kan planera den åt dom.
Kanske en överraskning!
Haha. =P
Nä.
Ska inte vara elak.

Albert Einstein sa en gång:
"Lär av gårdagen,
lev för dagen,
hoppas för morgondagen.
Men viktigast -
sluta aldrig fråga."

Pappa

Jag saknar dig..

Dreams

Jag drömde att *beep* Ringde mig och pratade massor om ingenting och allting. Han hade precis vaknat hos *beep* och vi skulle se på film lite senare. (...)
Sen pratade jag om honom med min mamma. I verkliga livet. (på torsdag! <3)
Plötsligt var jag i en affär ungefär som decorate, fast typ tre gånger så stor, och det fanns miljoner saker jag ville ha. till exempel tuggummipaket som var lika stora som en 200g chokladkaka med jättesnygga tryck på.

Verklighet blandat med fantasi.
Tänk om man levde i en sån värld..

How lovely.

Jag har precis kommit hem från en utekväll på GG och jag känner mig Så.. harmonisk, tillfreds och ja, glad!
Men vi tar det från början..

Igår åkte jag och Åsa till torp när jag slutat jobbet och shoppade loss. Spenderade liite mycket pengar, men det var det värt när resultatet av min uppiffning för kvällen var klar. Jag hade min nya klänning (hör och häpna!) strumpbyxor och nya skor och jag var så jäkla fin! =D Jag och Åsa möttes hos Johan där vi satt och drack innan vi gick ner till Cheers. Hela kvällen var lugn och skön och vi var på precis samma humör och i samma alkoholnivå ^^ Ja, inte Johan och Ulf iof, dom låg ett antal snäpp högre upp.. Men det var en riktigt bra kväll.

Idag har jag haft urbota tråkigt hela dagen, har verkligen inte gjort någonting! Ja, okej, diskat.. wow... Skulle storhandlat med Krille men det blev inget med det heller.
Tillslut var klockan så mycket att jag kunde börja göra mig lite iordning. Och jag måste säga att jag blev nöjd med dagens resultat också. Inte lika mycket som igår, men det slog faktiskt det mesta. ;P
Kvart i elva bar det av neråt. Träffade Kicki på väg hem från jobbet som berättade om Johans kalasfylla igår. Tydligen hade han gått från McD till spara på 10 minuter och visste inte hur han skulle ta sig hem, så Kicki fick snällt sätta sig i bilen kvart i tre och hämta honom. Haha..
När vi sen kom in på GG var det knappt en människa där. Kvart över elva ungefär. Men efter en stund kom alla på en gång och det blev fullt i gruvan. Träffade inte så många människor jag kände, men det gjorde inte så mycket. Jag trivdes som fisken i vattnet och även när vi var tysta så gjorde det ingenting.. Saker och ting kändes bra i alla fall!
Visserligen fanns det "folk" där som upptog mina "sinnen" vid flera (okej, många) tillfällen och som alltid verkade vara precis i närheten vart jag än befann mig. Men inte ett ord.
Jag vet inte om det var mitt "fel" efter sist gång när inte jag hälsade.. Men Hej kan man väl ändå kläcka ur sig. En ögonkontakt och en nick hade också räckt. Jag känner mig alldeles för dum för att hälsa först numera.
Träffade också ett trött gammalt "one night sov" som jag efterfestat med en gång och somnade hos. Ja, SOV, no more, no less.
Vid stängning promenerade jag och Åsa den lilla biten till McD för lite nattamat. När vi stog utanför och tog en hejdå-cigg kom Calle gående och pratade med oss, vilket resulterade i att jag fick sällskap till tureborg.
Det blev en jättetrevlig och rolig promenad hem med massor med prat och balansgång på parkeringsstaket.
Väl hemma nu så känner jag mig så tillfreds. Lugn och riktigt nöjd med livet.
Ja, vissa delar i alla fall. Allt kan ju tydligen inte vara bra på samma gång. =P Men men! Om man inte fokuserar på det dåliga så känns allt mycket bättre.
Nu återstår det att se vad morgondagen håller gömt för mig.


Kvällens partypinglor ^^

(Just det, [äinjel] betyder tydligen bäbis på finska. Haha! ;P)

Caaash!

Johnny Cash.
Nä, Lena Cash! Jä.. ;P

Lite uppdateringar då då.
Det blev hasselbacken i tisdags. Supersoft och skönt med strålande sol, cactussallad, vindruvor, glass och vattenpipa. <3 Tyvärr blev Åsagumman dålig och gick hem så jag och Johan blev lämnade ensamma i säkert en kvar innan Mika kom. Lite senare ersattes han av Spike och Elaine, varav den senare klättrade i träd med Johan. I've got the pics! ;D
I onsdags var det ju Världsboksdagen och det innebar fullt upp för oss på Biblan. Tipspromenad med 500 elever.. Dagen har nog aldrig gått så fort som då. =P På eftermiddagen tvättade jag och sen hade jag tänkt gå ner till hasselbecken och solen, men jag var helt slut och orkade nästan inte ens glo på dumburken.
Igår mådde jag inte så bra, vilken resulterade i soffliggande och tråkigheter.

Idag är jag däremot bättre! Jag kom till jobbet en kvart innan jag började och jag har betalt mina räkningar och efter jobbet ska jag och Åsa åka ut till torp och shoppa. =)
Ikväll får vi se vad det blir. Kanske någon cider ute, kanske hemma..
imorgon är det iaf hårdrockskväll och då ska jag ha mina nya skor! <3

Puss.


Hasselbacken

Jag har bestämt att jag ska inviga hasselbackssäsongen idag.

Kom gärna dit om du inte har något bättre för dig.
(vilket verkar stört omöjligt, ingenting är ju viktigare än mig)

Åsa ska också vara med.
(fast det vet hon inte om än)

Så komsi komsi!
Finns på luren.
Puss!

(efter kl 14, typ)

------------------

Update:
Now she knows, and she concurs!
Meet you there, love!

Färg!

Åsa tyckte jag skulle skriva ett inlägg till mendans hon sitter i möte här på bryggeriet.., så jag får väl göra det! ;P
Jag gjorde en underbar upptäckt tidigare idag; jag har fått färg!! Visserligen rösrosig, men skit samma, jag har varit ute i solen och den har lämnat sina spår. =D
Satt dessutom ute här för en stund sen och kände efter ett tag hur det brände på huden. Visserligen kanske inte så jättebra med tanke på min känliga ljusa hy, men ändå!
Jag är så glad nu när solen skiner, det är alldeles fantastiskt!
Senast jag kollade ska det bli lika fint imorgon och sen kommer molnen tillbaka. Och imorgon ska jag gå från jobbet redan efter lunch! Lovely.
Det är bra när världen firar bokens dag och vi ska ha tipspromenad på jobbet som jag måste handla på arbetstid. ^^
Nä, nu har jag babblat på här tillräckligt länge.
Ut i solen snart igen!
Puss världen!

Vår!

Om det nu skulle vara någon som missat det så kan jag meddela att våren är här. På riktigt!
I helgen har jag spenderat många timmar utomhus i solen och njutit av värmen den spridit genom min kropp.
I lördags var jag först på äventyr med Natta vid östrabo och sen tog jag mig till väster och träffade Kicki, Johan och några till som precis hade grillat. Satt i backen och njöt av de sista solstrålarna innan vi gick hem till Magnus och spelade MarioCart på Wii. Skitkul!! ;D Måste skaffa sånt! ^^
Sen bar det av inåt stan och vi hamnade på cheers. Förvånansvärt nog var det massa folk där och vi betalade inte mer än 20 kr för garderoben. Jag stannade inte jättelänge, gick hem vid halv ett för så roligt var det inte. =P
Igår vaknade jag först kl 7 på morgonen av en känning så jag var tvungen att gå upp och äta. Somnade om efter en dryg timme, för att sova till ungefär kl två på dagen. Då tog jag mig upp och gjorde mig ren och fin och ett par timmar senare bar det av ner på stan.
Skulle egentligen satt mig någonstan en liten stund och sen handlat och gått hemåt, men jag vandrade omkring i och runt om centrum och hamnade tillslut på en bänk någonstans vid jarlsgatan i nästan en timme. Bara jag, min musik, min dricka och ett par cigg. Hur gott som helst. Satt och kramade gräset med tårna och njöt av att finnas till..
Efter timmen hade gått blev det lite väl kallt och jag tog på mig skorna och jackan igen och gick till willys och sedan vidare hem.

Somnade inte förrän halv ett i alla fall inatt. Och vaknade igen halv fem av att jag hade känning.. Igen! o.0
Efter mycket om och men och mackor och slutet på kiss of the dragon somnade jag om och vaknade klockan nio imorse. Jag kommer inte ens ihåg att jag stängde av larmet på telefonen. Tydligen hade jag slängt ner den på golvet också, för där låg den..
Stress till jobbet.
Usch.

Nu sitter jag iaf här.., snart är det lunch, och sen slutar jag strax efter det.
Då ska jag ner till stan och träffa Åsa på jobbet. Sitta på bänken och lapa sol.
Lovely <3

What do you get..

Jag kom och tänka på en gammal dänga jag sjöng i början av mina sånglektioner i gymnasiet.

"What do you get when you fall in love?
A guy with a pin to burst your bubble,
that's what you get, for all your trouble.
I'll Never Fall In Love Again
I'll never fall in love again."

I like it, I like it a lot!

Känns inte som om det händer något ikväll..
Jag vill faktiskt inte sitta hemma med mig själv och tråka, det räckte med igår..
Så det så!

(Jag har ett rivsår på handen.. Dumma grenar på berget!)

Dåligt!

Jag avskyr folk som inte svarar när man skriver till dom. Som uppenbarligen inte kan svara på den enklaste fråga. Så sitter man där och väntar på ett svar som aldrig kommer.
Come on!
Och ja, jag vet att den osvaramde var vid datorn, jag såg det nu.
Fucker.

Vad fan ska man hitta på idag då?
Strålande underbart och fint väder som man bara vill njuta av! Men vart.. och med vem?
Jag vill åka till havet och springa på klippor.
Ligga på en klippa och värmas av vårsolen, känna den salta vinden leka i mitt hår.

Ring mig!
Puss

Hallå!

Would you rather...

Be Johnny Depp's grilfriend..
image18

or Have his salary?
image19

DUUUUH!
>_<

Joakim och Joel

Dessa två gamla musikesteter har gjort årets skönaste låt!

Gå in och rösta på dom på:
http://metromusicchallenge.com/site3/?takemetothe=finalisterna&finalist=b


Joakim och Joel <--- Glöm inte det! =D

Utmattad

Jag är så jääääkla trött.

Kom inte i säng förrän tjugo över ett inatt.., och inte ens då somnade jag utan låg vaken med massor av irriterande tankar svävande runt i huvudet.

Jag fick faktiskt något att göra igår, vilket är anledningen till min ringa sömn, jag hälsade på en granne och kollade på tv och tjötade i några timmar.









Me --->











I eftermiddag ska jag träffa Åsa och berätta saker för henne som hon inte vet om ^^
<3


Tristess

Jag klarar inte av tristess..
Jag har spenderat en bra stund med att lusläsa i princip alla mina vänners presentationer på helgon..
Innan dess gjorde jag faktiskt några försök till att prata med några stycken på msn.
Innan dess satt jag och spelade harpan om och om igen, tills korten blev en sörja framför ögonen på mig.
Hela arbetstiden när jag skulle vart på jobbet har jag legat och läst en hel bok som slutade helt värdelöst.

Jag tänkte gå ut i solen och ta en promenad.
Jag tänkte gå ner till stan och.. jag vet inte vad.

Uppenbarligen blev det inget av.
Solen försvann under tiden på att jag väntade på att någon skulle vilja gå med mig.
Och vad fan finns det att göra i den här stan alldeles själv?

Jag har uppenbarligen varit själv för länge igen.
Sen i söndags. Tre dagar. Mjo. Det stämmer nog.

Lek med mig!

-------------------------------

Bara för det händer det nåt snart. ^^ Haha!

Tankar

Man har väldigt mycket tid att tänka när man är hemma själv en hel dag. Även om man sysselsätter sig med saker så som städning och tvätt.

Jag har funderat över dig. Litegrann.
Fast det har inte varit som på samma sätt som förut.
Lite skvaller nådde mina öron i helgen, från en källa jag inte tvivlar på, och det kanske avslutade dig på nåt sätt.
Du finns fortfarande kvar, på nåt sätt, men inte på samma sätt.
inte just nu.
Någon annan occuperar mina tankar för tillfället. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Om det är rätt eller fel. Om det är något av det överhuvud taget. Det kanske bara är.
Men tänker, det gör jag oavsett.
Jag tror det händer något som gör att jag tänker så här. Jag har inte gjort det förut. Inte alls. Undrar vad det beror på, att det blev så här just nu.
Kanske våren..
Vårkänslorna spirar, det är ett obevekligt faktum.
Till och med jag har märkt skillnaden hos mig själv.
Jag undrar om det är så med det här också.
Eller om det är något annat..

Och självklart undrar jag vad som snurrar i det andra huvudet.
Om det snurrar runt det här alls.

Så. Dagens aktiviteter har resulterar i att jag har ett rent hem, rena kläder, och en förvirrad hjärna.

Imorgon är jag ledig.
Gott.

Partylarty

Igår var det fest igen. Den här gången för att Jossan hade fyllt hela 19 år. ;D Hon kom hit och vi fixade hamburgare och gott på eftermiddagen. Hade även en stunds frustration när hennes bil inte ville starta på willys och jag hade lågt blodsocker samtidigt.. Efter maten blev vi trötta och la oss i sängen och myste lite, ingen av oss ville gå upp igen och vi funderade på om vi skulle somna och bli väckta av folket senare på kvällen. Öppna dörren i PJ:s typ. Haha! Men vi gav upp den idén efter mycket övervägande.
Den första som kom var Micke, sen kom Koma. Sen Åsa, Malin & Niclas. Efter dom Ambjörn och Johan Sen vet jag inte riktigt i vilken ordning, men dom som var här var; Vinkel, Johan, Pierre, Alex, Mats och Cissi. Therese + 2 var här i typ en kvart. =P (Dom kom för övrigt i en jätterosa bil! <3)

Jag hade jätteroligt och jag hoppas att de andra också hade det. Jag vet iaf att Malinn tyckte det var kul. ^^
Vissa blev gött onyktra. och andra mer än så. Haha! Vi beställde McD också. Niclas och Micke sprang ner till stan och hämtade beställningen för allihopa! Perfekt med hem'kör'ning halv två på natten! Strax efter det hörde vi en röst utanför som ropade mitt namn. Sen ringde det och Virro gjorde entre.

Vad hände mer?.. Inte så jättemycket. Jag tror alla flickor på festen märkte av att det var en pojk som var lite kärlekskrank när småtimmarna började smyga sig på. Men, inga namn nämnda. ^^ Jag sjöng massor med Virro. Och högt dessutom. Haha. Det var nog ingen som klagade iaf.. I vilket fall hörde jag inte det över mig själv. ;P
Partyt slutade kvart över fyra tror jag, då började jag och Jossan städa och hon diskade alla glas så vi slapp det när vi vaknade idag.. <3

Idag har jag knappt gjort nåt. Har inte ens öppnat persiennerna =P Funderar på att ta en promenad. och slänga soporna.. Verkar ändå vara fint väder idag.

Såg förresten på en film alldeles nyss. The waterhorse. Handlar om LochNess-odjuret. Så söt som baby! Se den. =)

Hinder - Better than me

I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in and I start to see
The edge of the bed
Where your nightgown used to be
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me


While looking through your old box of notes
I found those pictures I took
That you were looking for
If there's one memory I don't want to lose
That time at the mall
You and me in the dressing room
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me


The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over
And I can't pretend... I won't think about you when I'm older
Cause we never really had our closure
This can't be the end
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me
(And I think you should know this)
(You deserve much better than me)


Nooooo!!!

Muhuhu..

Johnny.. Don't leave me...!

*gråter en skvätt*

Kärlek

..den kommer från de håll som jag hoppades den skulle komma ifrån.
Tack mina små hjärtan för att ni bryr er om mig.
Ni kan inte lösa alla mina problem, hur mycket ni än skulle vilja.
Men ni försöker..
..och jag älskar er för det!

<3


Mmm..

Jag är på jobbet. Grattis till mig..
Jag ska tvätta idag. Wo...ho.

Jag vill gå hem nu, strunta i tvätten och krypa ner och gömma mig i sängen, med mitt täcke som skydd mot all världens ont. Där jag kan ligga i min egen värld, där jag faktiskt trivs och mår riktigt bra. Allt är inte perfekt..


En sån värld är så omöjlig att inte ens min fantasis fantasi skulle kunna fantisera ihop den..


Tystnad

Jag såg dig allt...
Jag tror inte att du läser det här.. Och om nu så skulle vara fallet så vet du nog inte ens att jag pratar till dig.



Ikväll har jag varit hemma hos Åsa och firat hennes 23årsdag. =) Det var roligt! Hällde i mig säkerligen 8 shots turkisk peppar och cider på det.
Det var en hel del folk jag inte kände med där och som jag i vanlig ordning fortfarande inte känner alls...
Jag MÅSTE sluta vara så tillbakadragen och blyg! Fast det är ju en del av vem jag är.., ändå.. Om någon som jag känner hade känt mig i gymnasiet så hade dom blivit chockade. Då var det 1000 gånger värre. Jag pratade knappt med någon som jag inte kände. Efter tre år kände jag mig fortfarande bortkommen med flera av mina klasskamrater..
För det är det som är grejjen; jag känner mig bortkommen och ganska dum när jag träffar människor som jag inte känner. Jag står hellre tyst och låter dom prata. Vilket väldigt många verkar uppskatta, eftersom väldigt många älskar att prata. =P Det gör mig inte mycket då. Men om både jag och den andra är tyst så vet jag inte alls vad jag ska säga om jag inte känner personen i fråga.., det blir en sån där pinsam fruktansvärd hemsk tystnad.. Usch.

Så.. om du känner mig. Även bara lite grann.. Så tro inte att min tystnad betyder att jag inte vill prata med dig.., eller att jag inte tycker om dig. (Självklart finns det undantag! Men DOM märks.) Jag vet bara inte vad jag ska säga.....

I alla fall. Jag var på förfest hos Åsa och blev mer än lite dragen.. =P Sen var det GG som gällde. Hårdrockskväll goddamnit! ^^ Fast nästan alla jag var där med tyckte det var roligare på mellanplan.. Så jag blev stående med Johan, träffade "tant" som berättade för mig att hon kände trummisen i fuelhead och att hon hade blivit mobbad i tre år. Wo-fuckin-ho, jag blev mobbad från dagis tills jag gick ur högstadiet... Fuck off.
Sen träffade jag Stelling och följde med honom till deras hörn. Blev kvar en stund, och när jag skulle hitta Johan igen så var han borta. Sen träffade jag typ ingen alls av dom jag gick dit med på resten av kvällen.
Det slutade med att jag fick gå hem själv mitt i natten. Jättekul när man är rädd och känner sig lika stor och skrämmande som en droppe i atlanten typ..
Väckte Philip i ett försök att få sällskap hem.
Skickade ett mess och hörde vart dom andra tagit vägen och som tur var ringde Åsa upp mig så jag fick sällskap en bit ändå. <3
Jag Klarar att gå hem själv utan att vara rädd. Så länge jag har någon att prata med...

Jaja, nu är jag iaf hemma. Undrar hur många stavfel jag missat.. o.0
Fuck it.. Nu går jag.

Sloganizer

«äinjel - it's like heaven!»

«Go to heaven with äinjel.»

«äinjel for everybody.»

«The wonder has a name: äinjel.»

«äinjel - to feel free!»

«äinjel - as good as it gets!»

«The secret of äinjel.»

«Way to go, äinjel!»

«Follow your äinjel.»

«äinjel is rolling, the others are stoned.»

«Where's your äinjel?»

«Start the day with äinjel.»

«Have a break, have a äinjel.»

«äinjel, the smart choice.»

«Oh my gods, it's a äinjel.»

«äinjel loves you.»

«äinjel. Impossible is nothing.»

«Don't play with fire, play with äinjel.»

«Don't worry, äinjel takes care.»

«Take what you want, but leave äinjel alone!»

«äinjel - to feel free!»

«Long life äinjel.»

«Think äinjel.»

«Inspired by äinjel.»

Find me..

Kan någon hitta mig vart man kan köpa dessa underbara skönheter i storlek 41?
De finns på have2have.se, men inte i den storleken..
image14

Canvasskor med kilklack från Blink

It's been awhile, but now I'm in love!
<3

.....

(I'm a bit numb)

Solen skiner ju..
Ska vi gå snart?

RSS 2.0