*aaatchooo*

image4
Idag är en sån där nys, snörvel och host-dag.
Det var ett tag sen jag hade en sån så det var väl dags igen...
Hillevi skickade hem mig från jobbet efter två timmar. =P
Imorgon ska det vara bättre. Det SKA!
Jag ska ju shoppa imorgon. =D Det kan man ju inte göra förkyld heller.., förstör ju halva nöjet.

Om två timmar ska jag börja tvätta. Massor med smutstvätt nu.. Usch..
Från början hade jag tänkt städa och ha mig också, men vi får se vad jag orkar.

*nysande vinkningar*

$$$ (Nynnar på en ABBA-sång)

Det är den 27e idag. Vilket innebär löning. What a sweet release!
Från att äga 4,50 igår kväll (kan du tänka dig! jag ägde faktiskt pengar även då) till att nu ha betalt alla räkningar och fortfarande ha massa cash kvar. ^^
Att kunna gå i mataffären och bara vräka ner matvaror i vagnen utan att behöva räkna på vad det kommer kosta.
För är det något jag inte snålar med pengarna på så är det mat. Man måste få köpa "riktiga" coco-pops istället för något billigt och mindre gott willyssubstitut om man vill. Så är det bara!
Sen att smaken inte är så olika när det gäller en hel del varor, vilket gör att man tar det billigare alternativet, spelar ingen roll. =)

(Oops, nu kom chefen. Bäst att fortsätta göra det man ska kanse.. =P)

Jag ska kolla bokrean efter jobbet och förhoppningsvis köpa mig den där boken jag vill ha.
Kan inte tiden gå lite snabbare!

Fika med storebror står också på schemat. ^^


The end

Ja gott folk, ikväll var den sista hårdrockskvällen på Agassis.
Iaf som jag känner till dom.
Thomas aka. Dj Soundstreams sista kväll
Även Magnus sista kväll, min favorit i baren.
Hela Agassis sjöng jag må han leva för honom på tolvslaget. =) Det har aldrig lyckats innan..
Jag har inte varit med om en så bra stämning där på väldigt väldigt länge.., om än någonsin!
Alla var glada och i princip alla älskade alla. Samtidigt som det var sorgligt att det var slut.
The end of an era, som sagt..

Sen var det ju så klart den där jävla idiotiska dumma saken som, för mig, bara lyser med sin närvaro och får mig att känna mig osäker på nåt sätt och drar mina blickar åt det håll jag vet att människan är.
Jävla... blä!
Jag vet att jag måste ge upp det där, men det har varit på i princip samma sätt jättelänge nu. Innan så hälsade vi iaf när vi sågs på krogen, nu är det ingenting. Nästan iaf. Jag kan få några blickar ibland, men allt som oftast så tror jag att "It's all in my head".. Jag VET Inte! *aarrggh* Jag blir så trött på mig själv.
Det har för fan gått.. ja... ett år? Inte långt ifrån iaf... Jag vågar inte ta första steget igen.. Men.. Fuck!

image3

F*ing crazyeyes.

Fix

  1. Vakna på morgonen, gå upp och se att solen lyser
  2. Le!
  3. Ät frukost
  4. Sitt med vänner via nätet och planera lite inför kvällen
  5. Ordna så du har en förfest att gå på innan krogen
  6. Slappa lite
  7. Påbörja förberedelserna!
  8. Ta bort gammalt nagellack
  9. Måla lager nr 1
  10. Låt det torka
  11. Fundera ut vad du ska ha på dig ikväll
  12. Måla lager nr 2 av nagellacket
  13. Låt även detta torka ordentligt
  14. Laga din älsklingskjol som legat trasig ett bra tag i garderoben
  15. Var stolt för att du fixade ett knapphål av vad som var sönderrivet typ och sydde i en knapp vilket resulterade i en nu användbar kjol.
  16. Hoppas för ditt liv att kjolen håller hela kvällen!
  17. Fundera ut vad du ska äta innan förfesten börjar. Inget som resulterar i dålig andedräkt..
  18. In i duchen med dig och tvätta håret noggrannt, raka benen, använd scrub på hela kroppen.
  19. Plocka ögonbryn och smörj in dig i fuktgivande lotion.
  20. Fixa maten
  21. Ät!
  22. Tantråda munnen och borsta tänderna
  23. Påbörja sminkningen (consealer, puder & ett lager mascara
  24. Ta en paus och studsa runt lite till bra musik! =) (eller rökpaus om du hellre väljer det)
  25. Fortsätt lägga din party make-up. (ögonskugga, eyeliner/kajal & minst ett laget mascara till
  26. Ta på dig vad du valt ut för kvällen och känn dig osäker på om du verkligen ska ha stövlarna som ev kan orsaka stor fotsmärta, men ta dom ändå. Dom är ju snyggast till kjolen!
  27. Spegla dig ordentligt och ta lite egokort för att påminna dig själv senare om att du faktiskt Kan se riktigt snygg ut!
  28. Packa väskan med det nödvändigaste
  29. Ta på dig och gå till vald förfest!
  30. Parteyy! =D

Ingenting

Idag har jag egentligen ingenting speciellt att skriva om.
Inga galna fester och inga konstiga drömmar..
Men vem vet, inatt kanske. =P

Jag är faktiskt ledig imorgon. Den du! Det ska bli gott att inte bli väckt av en illasinnad väckarklocka kl 6 på morgonen. Iof ska jag sitta och läsa mina medtagna böcker från jobbet halva dan, men oj! så synd.... Det är ett hemmaarbete jag Kan leva med. =)
Jag tänkte desstuom inte gå ut imorgon, utan vänta till lördagen. Har typ 300 kr kvar att leva av till på onsdag. Då jävlar ska det bli shopping! Måste ringa lönetanten imorgon och fråga hur mycket pengar jag får.. Tänk om jag faktiskt skulle ha råd att både betala tillbaka mamma, köpa mobil OCH en ny skärm... Förmodligen inte.., så håll förhoppningarna till ett minimum!
Iaf.. på lördag ska jag till agassis och för sista gången lyssna till Dj Soundstream aka Thomas mästarmixningar. Det är tråkigt att han inte ska vara kvar längre. Han hör liksom till agassis. Iof är ju hela agassis sålt till nån fiskhandlare nu, så vi får se vad som händer där. Några hårdrockskvällar verkar det inte bli mer.. Det var iaf det sista jag hörde, men man vet ju aldrig. Ryktena ändras ju hela tiden. Det lustigaste ryktet jag hört var att Agassi skulle vara död. =P
Så.. poängen var att jag inte ska gå ut imorgon iaf. ^^ Undrar vad man ska hitta på istället.. Hade man haft pengar kunde man gått på bio.. Eller bowlat.. Eller ja.. massa saker.
Kanske kan hitta någon att se på film med.. Är ganska sugen på att se Boondock saints. Det var allt för länge sedan nu. Any takers?

Nej.. Herre, nu är klockan redan tio.. Jag kom ju nyss hem från jobbet! Och vad har jag gjort? Ingenting...
Sett på Wasabi och diverse meningslösa tvserier.


För övrigt så är Metallica's Mama Said en av världens bästa låtar..
Lyssna

(Se! Jag sa ju att jag inte hade nåt att skriva om..!)

Drömmar

Inatt har jag drömt underliga drömmar..
Om jobbet.
Jag drömde att jag kom till jobbet och Hillevi inte hade hämtat böckerna jag skulle katalogisera (lägga in i systemet) så jag inte hade något att göra.
Sen drömde jag att det var en undersöt skolpojke som var hals över huvud förälskad i mig. Kärleken var så ren och fin och han var så underbar att jag också började bli kär. Han ville inget annat än att vara hos mig och i min närhet.
Helt plötsligt var jag på stan med en skolflicka och gick runt och förnstershoppade. Så gick vi in och tittade på min blivande mobiltelefon och helt plötsligt var jag naken på överkroppen. Men jag brydde mig inte mer än att jag korsade armarna över bröstet så jag skyldes lite. Men annars fortsatte jag gå runt nästan som ingenting.
Sen var vi ute på ett berg vid havet och det var mitt i sommaren (jag hade fortfarande inget på överkroppen), vi gick på en två plankor bred "brygga" som gick längs med bergväggen ett par meter över vattnet. Sen snubblade skolflickan och föll nästan ner i vattnet, men jag fick tag i henne och drog upp henne igen.
Då kom den undersöte skolpojken igen och vi satt på bryggan med ryggarna mot det solvarma berget och njöt och log mot varandra. Jag vet att han talade, men jag minns inte vad han sa.
I nästa sekund var vi tillbaka i biblioteket och jag hade nu kläder på hela kroppen. Han kom upp bakom mig och kramade mig när jag stog och skulle börja måla en vägg svart. Jag minns att jag njöt av omfamningen en kort sekund, sen slog tanken mig att andra kunde se och jag stelnade till. Men tillslut ville jag inte bry mig längre och lät honom hålla om mig så länge han ville.
Han frågade vad jag gjorde och jag sa att vi skulle måla om i biblioteket. Han ville hjälpa till och tog glatt min pensel ifrån mig och började måla. Då fällde jag någon liten kommentar som han uppfattade rätt och började jaga mig med den färgdrypande penseln. När han kom ifatt mig brottades jag ner på golvet och fick ett tjockt svart streck med målarfärg på ena vaden, varpå vi skrattar tillsammans och han ser väldigt lycklig ut.
*Väckarklockan ringer*

Jag myser lite när jag tänker på drömmen.
Det är precis det jag vill ha!
Någon som längtar efter att få vara mig och saknar mig när jag inte är där. Någon vars dag lyser upp när han träffar mig. Någon som, när han går på stan tänker att han kanske möter mig och ler av bara tanken.
Okej, han får allt vara äldre än skolpojken, som när jag tänker efter inte kan ha varit mer än 15-16 o.0. Kärleken må vara åldersblind, men det är inte polisen. Haha.

Aldrig nöjd?

Jag har funderat på det här lite grann.. Jag verkar inte kunna hitta en kille jag kan både vara nöjd med och hålla fast.
Antingen är dom svin på ett eller annat sätt. Oftast brukar det vara att dom säger eller visar saker som gör att jag får upp hoppet om att det kan bli någonting, men sedan gör dom en helomvändning och vill inte alls se åt mitt håll.
Eller så träffar jag killar som är jättegoa, mysiga och jättesnälla. Dom hade säkerligen varit underbara pojkvänner, men då finns istället inte attraktionen där!
När det inträffar, blir jag så utomordentligt trött på mig själv! Att jag inte kan tycka om dessa små varelser som dom verkar tycka om mig!?
Nej, istället är jag helt upphängd på den där killen som knappt ens ser mig längre. Som ler konstigt (ja, konstigt) åt mig när jag hälsar på honom, vilket jag inte gör så ofta längre.
Som jag ibland kommer på med att titta på mig med en blick jag inte alls kan tolka. Som jag, när jag tänker efter, förmodligen inte alls passar ihop med, men som jag för mitt liv inte kan släppa ur tankarna..
Det har gått, vaddå?, ett år sen den där gången? Ja, lång tid i alla fall. Det var innan sommaren.
Och nej, ingenting hände, han bara fångade in mig med en håv. Och nu går han där med håven över axeln och jag är intrasslad i nätet och kan inte komma loss.
Jag behöver träffa någon som klipper upp nätet och släpper mig fri. Eller fångar in mig i en egen håv och tar hem mig och släpper mig lös tillsammans med han själv.
Har ingen aning om någon mer än jag själv förstår vad jag menar.. Men det spelar ingen större roll.

Är det någon som känner igen sig nån stans i det här så säg gärna till.

Dagens passande låt:

Veronica Maggio - Nöjd?

http://youtube.com/watch?v=PbA1mzPBmXo


Tvättdag

Bästa tvättdagen på länge!
Fick två herrar vid namn Ambjörn och Sebastian på besök idag.
Fem timmars prat, bullätning och pokerspelande.
Fast det bästa var nog när dom snart ska gå till bussen och Sebbe säger "Tack för alla bullar och det där bruna bredvid.. eh... Kaffet!", varpå Lena och Ambjörn brister ut i ett kort asgarv. ^^
Fler såna här tvättdagar åt folket. =D

Nemi knows..

image1
Det är väldigt mycket jag över den här.. Inte sant?

Dirty Dancing

Jag är övertygad om att jag skulle bli en fantastisk latinodansare.
Speciellt efter att ha sett Dirty Dancing 2.
Jag ska bara halvera mig själv först, typ. =P Kanske inte så mycket, men 25% får gärna försvinna.
Sitter här och lyssnar på soundtracket till filmen som togs hem direkt efter filmen och halvdansar runt i lägenheten.
Jag vill också dansa så passionerat med en het man som för mig på dansgolvet...
Goddamn..
^^

Metaltown

Jag har uptäckt att jag väldigt väldigt gärna vill på metaltown i år!
Så mycket bra att se.
Det kommer bli lite knepigt med pengar.. Biljetten är ju dyrare än till arvika, men vi får se vad vi kan skrapa ihop.
Övernattning skulle ju inte bli några problem i alla fall!

http://www.metaltown.se/

Ännu en helg avklarad

Well well. Det har varit en intressant helg. Det började i fredags när jag skulle gått ut med Jossan och hennes kompis som fyllde 20. Men kompisen backade ur och mina planer blev det ingenting med. Nu sysslolös så visste jag inte riktigt vad jag ville göra. Bjuden på en liten mysfest med ett par och ett ?nästan-par?. Hmm. femte hjulet.. woho! Eller inte. Inget emot dom personligen, men det blir alltid så, även när det inte är planerat. Tillslut struntade jag i det och gick dit iaf. Orka sitta hemma ensam en fredagskväll, nej. Vi hade ganska trevligt. Kändes lite segt ett tag, men när datorn kom fram och folk skrattade en del livades också stämningen upp ett snäpp.
Sen huxflux skulle vi gå till agassis. Det var ju inte planerat! Men självklart! Hällde upp det sista jag hade i en petflaska och iväg bar det. Vi kom dit strax innan 22, vilket var perfekt då ingen av oss hade fett med pengar. För mig blev iaf kvällen ute riktigt kul. Jag träffade gamla efterfestkamrater och gamla agassiskamrater jag inte sett på länge. Jag hade så pass trevligt att jag utan problem stannade kvar när mitt sällskap som vanligt tröttnade och gick innan jag ville gå! =)
När krogen stängde och alla skulle gå blev jag medbjuden på efterfest, vilken jag länge tvekade till om jag skulle med på. Speciellt eftersom den låg åt fel håll från mig sett. Men jag åkte ändå med och vi blev ett gäng. Två taxibilar iaf. Men drog vi också DjDoppler som brukar spela på agassis. Haha. Han var rätt rolig att festa med. =P Natten fortsatte och efter ett tag blev det strul mellan ett par som var där. Han gick hem och hon stannade. Sen fortsatte det när han skickade meddelanden och hon blev mer ledsen och förbannad. Tillslut gick hon och två till upp till parets lägenhet. Ja, en av dom skulle dit för att se om par-killen verkligen skulle slå ner honom. Så var vi färre kvar, några spelade gitarr och sjöng, jag var ganska trött vid det laget och satt mest och skrattade åt Gagge som var sig själv. ^^ Så blev klockan 7.15 och två till bestämde sig för att gå hem och fortsätta ha trevligt där. Kvar blev jag och två till. Jag fick dela säng och den tredje totaldäckade på soffan. Det var gott att ligga där och bara bli omhållen faktiskt. Somnade dock väldigt snabbt. Hade ju varit uppe drygt 25 timmar då..
Dagen efter var dötrött, vaknade typ halv elva.. =P Somnade om igen efter en stund och vaknade igen halv två tror jag. Då bestämde jag mig för att gå hem. Sagt och gjort, efter att ha brottats med mina kläder och fått dom på mig sa jag hejdå (blev tom avvinkad i hallen) och promenerade ner mot stan. På vägen ner kom jag på att jag träffat Per utanför krogen kvällen innan och han skulle sluta kl två.
Då styrde jag stegen mot gamol och timade min ankomst otroligt bra! Vi gick till försäkringskassan för att han skulle lämna in nåt papper och sen stog vi där och tjötade i säkert en halvtimme och jag försökte förgäves att få med honom som mat-sällskap. Det gick inte alls bra och när han gick hem och ingen av de jag försökt få ner för att äta med mig hade svarat gav jag upp och köpte med mig McD-skräp hem. Det var så jävla gott! När jag satte mig i soffan här hemma och började äta var det den första tuggan mat på 24 timmar.!
Sen la jag mig på soffan, satt vid datorn, kollade om folk skulle på hårdrockskväll och halvsov på soffan. När jag tillslut la mig i sängen kl 18.30 satte jag larm på 20, tänkte bara ta en tupplur och sen kolla igen om nån skulle ner på krogen. Men oj så jag vaknade när larmet ringde, stängde av det och somnade om på direkten igen! Sen sov jag till halv ett. (5 timmar) Gick upp, kokade korv, åt, såg på en halv film, gick och la mig igen (ca 03.15) och somnade ganska fort.. igen. Idag har jag vaknat några gånger, och somnat om igen, drömt konstiga drömmar om goda och onda vampyrer och kl 11 gick jag slutligen upp. Sammanlagt 13 timmar i sovande tillstånd. Behöver jag ens säga att jag behövde det..? Nu är det plötsligt söndag, bara sådär, och imorgon är det jobb igen. Dock utan några ungar, så vi får se vad jag ska hitta på på jobbet. Men strunt i det.
Idag har jag bara varit..
Skönt.

RSS 2.0