Saker

Jag var ledig igår. Det kändes riktigt gött. ^^
Men när eftertexterna till fear and loathing in las vegas började rulla pep telefonen och sa att jag skulle vara hos min kurator en timme senare... Fan! Sittandes i morgonrock och totalt oiordninggjord blev det bråttom.
Jag var nere på dagson en minut i tre.
Samtalet var väl sådär, men inte lika jobbigt som sist iaf. Sen gick jag till bryggeriet och träffade lite folk där. Blev kvar där hela kvällen. =P Promenerade hemåt efter lite påtryckningar från Mattias som satt med Simon och spelade gitarr och tog några öl. På vägen hem mötte jag oväntade människor tillsammans. Men väldigt söta sådana ^^
Kom iaf upp till Mattias efter en del flåsande i trappor och satt med dom och lyssnade när dom spelade och kollade på musikvideor på youtube. Det var ganska mysigt. =) Runt halv ett gick jag hem och gjorde mig iordning för natten.

Idag vaknade jag som vanligt vid tio. Undrar varför jag inte kan sova länge längre.. o.0
Hittills har jag iaf gjort något så avancerat som äggmackor till frukost och jag har strykt skjortan jag ska ha ikväll. =P

Ikväll blir det förfest hos födelsedagsbarnet Kicki och sen GG för lite hårdrockslyssnande! =D

Drömmar

Inatt drömde jag om Johnny Depp..
Jag drömde att han och jag var på samma fest, hos någon jag kände. Det hände i samma veva som att jag sa upp min lägenhet och flyttade ihop med Jossan och någon mer tjej. Jag ångrade mig som faan och ville inget annat än att ha tillbaka min lägenhet, fastän det nu var omöjligt. Så då var vi på fest hemma hos oss istället. Med Johnny där. Han var jättetrevlig, om än lite konstig. Men det är ju inget oväntat. Han drack inte så mycket först, men när alla andra började röka gräs så gick han och jag in i köket och shottade dålig turkisk peppar. Sen blev vi kvar där och pratade tills några av de andra kom in och tog min plats, vilket gjorde mig så ledsen att jag gick in i sovrummet och sängen som var helt obäddad och satte mig där. Då kom Jocke in med massa hundar och barn.. o.0 En av hundarna hade jättesträv med med inslag av guld i den. Sen försvann dom ett tag och så bestämde jag mig för att gå tillbaka till festen i köket. Då tittade Johhny på mig, log ett snett leende samtidigt som han höjde ögonbrynet. Jag log tillbaka och då övergick hans till ett riktigt leende och han reste sig upp och gick ut på verandan. Jag, och alla andra, blev kvar inn en liten stund, men sen blev jag nyfiken och följde efter. Då har han hängt upp sig i en snara på vårat verandradäck och när alla kommer ut så börjar han prata. Högt och tydligt. Han hade inte snaran så högt upp eller hårt att han skulle kunna dö, men den satt ändå åt lite.
Efter det minns jag inte så mycket. Minnet bleknar ju mer jag skriver här, men jag tror att jag var kär i Johnny. Inte filmstjärnedyrkankär utan kär på riktigt.

Jag älskar när jag minns såna här konsiga drömmar, och hur man sen kan dra paraleller med vad man var med om dagen innan.
Allt stämmer ju inte, men mycket av det!

2 days recap

Oj då, det var visst ett par dagar sen jag skrev här. Tur att jag faktiskt ibland har ett annat liv än framför datorn! =P
Allrighty then.
I tisdags var det dags att jobba igen! Wo-fuckin-ho. Kom iaf upp till jobbet och jobbade ända till halv tre. Sen gick jag hem och väntade tills klockan var efter fem så jag kunde hämta ut min bok på sixtens. <3 Jag har bara börjat läsa den, och det går långsamt, för den är på engelska.. Men va fan! Orka vänta tills den kommer på svenska. OM den kommer på svenska alls! Senare på kvällen gick jag och Nour en turebronxpromenad på typ 45 minuter. Visserligen lite de-tours till snöfyllda lekplatser, men ändå! Det var riktigt roligt. Bra sätt att säga hejdå på. ^^ Ja, han åkte tillbaka till Lund för de sista månaderna av pluggande.
Kom hem strax innan tio och då var det nästan bums i säng.
Igår var det onsdag. Då hade jag noll lust att sitta hemma efter jobbet så jag bestämde dejt med Åsa på stan när hon slutat vid 18. Satt kvar på skolan och spelade och sjöng till tre och sen promenerade jag ner och kollade skor innan jag satte mig på bryggeriet och tjötade lite med folk. Målade en underskön bild av Alex. För jag är ju en sån begåvad konstnär. >P Haha! Sen mötte jag Åsa och vi kollade Lindex och köpte jätterosa Bh! Jättesöt, men väädligt rosa ^^ Sen var det mat på pingvin och bryggeriet igen. Blev kvar där till halv tio och kollade på Lillasysters spelning från gg på dvd. Det bar av med buss hemåt, men innan dess sa vi hejdå och grät en skvätt då vi inte kommer ses förrän på lördag! ;-)
Fast på lördag blir det kalas! Först på förfest och fira lillgumman och sen till GG och röja till hårdrockstoner. Åsa och jag ska matcha! Hehe.

Vad ska man nu göra idag då? Jaa, solen sken som fan när jag kom ur duschen imorse. Underbart! Frågan är då om man ska strunta i det och åka ut till torp och shoppa lite. Fick ju ändå lön idag. Dessutom ska jag handla bös för jobbet.. Det blir nog torp, då kan jag ju dessutom åka på arbetstid! =D


Nemi

I just had to..
Nemi <3
image12

Påskafton

Lördagen började med ett alldeles för tidig uppvaknande av solsken på mina ögonlock, men men, så kan det vara. Trots detta var jag ändå sen till torget för att träffa mina morföräldrar.. Som tur var åkte dom delvis hit för att se på passionsspelet så jag kom ner lagom till att det var slut.
Då träffade vi lite mer människor från familjen och åkte upp till Krille på vindfället. Där bjöds vi med frusna kinder på varm och matig soppa och kaffe och kaka till efterrätt. Det var jättemysigt, vilket resulterade i att vi blev kvar några timmar innan mormor och morfar skulle hälsa på mormors syster. Dom körde hem mig först så klart, och lämnade kakor (mormors bästa!) och 1½ äggost (!) som jag skulle ha att bjuda på på kvällen. Hon är för go min mormor. <3
(Mormor och morfar)

Sen lämnade dom mig till mina förberedelser för kvällen. Jag plockade undan lite och fixade, men det mesta hade jag redan städat bort, så jag fastnade -så klart- framför datorn och glömde bort tiden och att jag inte sminkat mig eller bytt om när zlet ringde på. =P Sen kom Vinkel strax efteråt och berättade massor om sin Thailandsresa!
Lite senare kom Johan; Vinkels syssling, Jimmy och Liz. Och ännu en stund senare droppade det in mer och mer folk tills lokalerna var lagom fyllda med härligt folk jag känner. =)


http://ainjel.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1206140401&id=183201774

Partyt fortsatte hela kvällen, med inslag som hångelkalas i köket, dans i vardagsrummet, brottning i sängen (jag vann!) och äggostätande. ^^ Vid halv fyra var vi 6 stycken kvar och inte förrän nästan halv sex på morgonen gick de sista partydjuren hemåt, till sängen och morgondagens väntande huvudvärk..
Jag ramlade i sängen när dörren stängdes igen och vaknade vid tio dagen efter. Tack för den!
Upp och städa, plocka bort, hälla ur, torka av och diska. Allt som allt tog det nästan två timmar och då dammsög jag inte ens. =P Iof var farten allt skedde i kanske inte på högsta växeln precis...

Resten av dagen igår gick åt till att vara trött, prata lite med folk och äta skräpmat i min ensamhet.
Borde däckat tidigt, men jag somnade inte förrän vid ett och vaknade halv elva ungefär. Jaja, sova kan man göra när man är död, eller vad är det dom säger..

Idag är det många kansken, Misja kanske skulle komma hit en sväng, och jag skulle kanske fika med Kicki nån gång idag. =P Vi får väl se vad som händer!

Impulsivt!

Igår blev en sån där impulsiv kväll.
Jag hade bara tänkt att Sofie och hennes pojkvän PP skulle komma upp och dricka lite kaffe och sitta och tjöta en timme eller två, men då knäcker dom varsin öl eftersom dom tänkt gå ut på kvällen sen.
Sofie vill träffa mer folk härifrån när hon faktiskt är här och hälsar på. Så vi får upp Krishna och Pierre, som visar sig vara en gammal vän till PP, och Koma. Alla dricker utom jag som ska spara allt tills imorgon (idag). Tillslut ger jag mig och öppnar en (1) cider. =P Sen blir klockan nio och Sofie och PP bestämmer sig för att inte alls gå ut, utan ska ner och träffa Jox och nån mer och åka tillbaka till Gbg istället.
Alla vill fortfarande gå ut och nån ringer hit Philip. Efter ett tag till så ska Pierre och Krishna gå hem och äta innan dom drar ner på stan. Vi tre som är kvar bestämmer oss för att gå då, så sammanstrålar vi nere på Harrys senare.
Sagt och gjort, vi går ner, eller rättare sagt halkar ner och hälsar på sötÅsa och Johan på Cheers som ser nästan helt tomt ut, innan vi går ner till Harrys som, hör och häpna, inte hade nåt inträde! In går vi och jag får en sambuca och en cider av Koma. Sitter och tjötar lite, ser ett par bekanta ansikten.. Och sen blir någon arg, sur och grinig, för att de två som skulle äta dissar oss alla tre och stannar hemma. Vad det berodde på fick jag aldrig riktigt klart för mig, men så var det. Jag behöver inte namnge den som blev arg, det känns rätt självskrivet ändå.
När klockan slått ett går vi hemåt igen och Koma känner sig lite hungrig och beställer mat till oss på vägen. Sex (6!) kebab med mos och varsin halvliters dricka. Två var... o.0 "En till ikväll och en imorgon!" Haha.
Promenad hemåt, väldigt skönt att slippa gå ensam och sen skiljdes vi åt vid backen, med vaga svar på om dom båda pojkarna skulle komma imorgon (ikväll). =P

Ikväll blir det party.
Här.
Jag hoppas på det bästa.
^^

Feelin' Good...

När jag vaknade imorse av att klockan väckte mig var min första tanke "wtf! jag har ju långhelg nu!". Men sen kröp sig verkligheten på och jag insåg till mitt stora förtret att helgen inte började förrän imorgon. Det får vara hur mycket skärtorsdag och vårdagsjämning det vill, jag måste ändå sitta här på jobbet idag! Men men, upp kom jag, och iväg dessutom. Solens strålar slog mig i ansiktet samtidigt som Michael Buble's "Feeling Good" spelade i mina öron. Ett litet leende spred sig över mina läppar och det kändes genast lite lättare att gå till jobbet.
Jag har ju faktiskt fortfarande mina förhoppningar om att få åka en sväng till Gbg idag. Men jag ska väl inte hoppas på för mycket. (Som jag sa igår, jag vet aldrig när du är seriös med vad du säger! Dumma.. unge) Det hade bara varit så skönt att komma iväg någon annanstans för en stund. Åka bil. Jag tycker om att åka bil.
Jaja, jag får väl sluta hoppas, som vanligt.
Skulle spelat spel igår, men dom som skulle ordna det hörde aldrig av sig när mörkret kom.. Så jag blev hemma med Elmo's män och folk som fallit tusentals meter utan fallskärm och klarat sig utan benbrott.
Nu känns det lite motigt här igen, när man tänker efter. Ska försöka att inte tänka så mycket. Men det är inte det lättaste!

Vad ska jag hitta på idag?

---------------------------------------------


Jaa... Nu sitter man här. Hemma efter jobbet, efter en promenad ner till stan, efter en liten fika på bryggeriet, efter shoppandet på systemet inför helgen och har ingenting att göra. Småbitter och grinig för att folk är folk. Trots att jag vet att jag ingenting kan göra åt det, för folk kommer alltid vara folk.

Jag skulle gärna spendera kvällen med Åsa, men det blir så förbannat sent, och jag känner inte alls för nån sleep-over som det är just nu. Jag har ju varit uppe sen arla morgon och känner för att gå och lägga mig redan nu.

Lilla mamma säger att jag alltid är sån när det är fullmåne-tider. Jag har inte riktigt gjort den kopplingen. Men hon borde väl veta.. Hon är iaf sån.., och vi är ju ändå rätt lika, hon och jag.

Eller så har hon jättefel och det enda jag behöver är lite mat och/eller extra insulin.

I know nothing. I'm from.. ?

Drömmar

Inatt drömde jag att jag var gravid och skulle föda barn. Jag låg på sidan och skulle börja precis börja krysta när någon, förmodligen en sköterska, sa åt mig att vänta ett tag till..
Efter ett tag krystade jag ändå, men det gjorde inte ont. Jag fortsatte, men det kom aldrig något barn.
Sen vaknade jag.

Fundering

Jag har tänkt nu, med lite hjälp av en kär vän.. och har kommit fram till den ultimata frågan till dig om jag någonsin skulle våga mig på att fråga..

Är du en medveten eller omedveten sadist?




Lillasyster

Jag drömde om att jag plockade vitsippor på en stor äng, fylld av dom små vita blommorna. Det var jättemysigt och jag hittade en gigantvitsippa som jag plockade och satte bakom örat och kände mig vackrast i världen..

Jag vet inte om detta är resultatet av gårdagens bravader eller om det har att göra med solen som väckte mig "imorse", men sån var den... Drömmen alltså. Ja, en del av den iaf.

Igår var det ju som tidigare känt spelning på GG med Lillasyster. Kvällen började med en utomordentlig timing från min sida när jag bara på ett infall hörde efter om skjuts till Åsa. Turligt nog skulle föraren i fråga ändå ner till stan vid samma tid. =D Hemma hos tösabiten fixade vi med smink och hår och drack drinkar, cider och shots innan vi gick till krogen. Inne på GG och hårdrocksgruvan kändes det lite som gamla agassis. =) Fast ändå inte. Det kändes ganska mycket "hemma" eftersom man kände igen väldigt många från de gamla hårdrockskvällarna..
Träffade dessutom Tobbe, Ch, Ted, Jonas och Nour som inte är vanliga figurer i Uddevallas krogliv.
Spelningen var riktigt ritkigt bra! som allid på spelningar med lite utrymme och många.. överförfriskade.., människor var det mycket knöande och spillande osv. Men tillslut hittade jag Åsa och Johan och fick iaf röja lite med dom!
När det var slut sprang vi ut för att få luft och svalka. Träffade Nour som meddelade att alla andra åkt hem redan. Han erbjöd mig skjuts hem och jag accepterade med tanken på att promenera ensam hem i bakhuvet. Känns inte så lockande... Åkte iaf upp till select och köpte korv med mos och räksallad innan jag blev avsläppt hemma.

Nu är det söndag, jag är sleten, trött och förkyld. Det är kanonfint väder ute, men jag kommer troligtvis stanna hemma ändå. Kebabsallad och heta hunkar på tvn.. Det låter alldeles utmärkt i mina öron.
Men kom gärna med andra förslag! ^^

Tack för igår. Det var superbra!

(bilder på bilddagboken!)

babylove

Det fanns faktiskt en lucka i molnigheten. Den öppnade sig lite smått och sen fanns det människor där som hjälpte mig att blåsa bort mer och mer.
Jag är inte molnfri, men det finns många fler solchanser. =)

Misja var den första. Hon ringde mig i ondags och sa att vi skulle ses. Det var ingen fråga ens.
Väntade på bryggeriet och då passade en whizkas på att flyga in i mitt liv! Har inte träffart honom på riktigt länge så det var kul att få pratat en stund. Sen kom Misja infarandes som den virvelvind hon är och damp ner i mitt knä med en bamsekram endast avsedd för mig.
Lite mer prat med folk som var där och efter en snabbvisit på willys traskade vi hem till mig och lagade mat. Efter maten blev det en sväng ner i tvättstugan och sen popcorn, choklad, vindruvor och äpplen framför Die Hard 4.0. Filmen slutade precis lagom så vi hann se Greys kl 21. Lite Fråga Olle och Playboykaniner hanns också med innan jag visade henne klippet med Achmed the dead terrorist på youtube och vi skrattade så vi grät!
Sen skulle vi sova, och då vi båda var riktigt trötta så var det inte så krångligt som det brukar vara...

Igår var jag nere hos kuratorn efter jobbet och det var ju inte strålglans som sken ur mina ögon direkt..
Som tur var skulle jag träffa Åsa efter nån timme så jag satte mig med en bok och väntade. Försökte boka om min spelkväll med Nour, men han kunde inte idag så det blev av igår ändå. Fick iaf suttit och pratat med Åsa en stund på pingvin. Det är så skönt att prata med henne (med dig, gumman). Även om vi inte pratar om någonting egentligen så känner jag mig nästan alltid lite lättare efteråt. Så var även fallet igår.
Lite motigt var det att efter maten lämna henne igen och gå hem för att hämta noter, men det var ändå bra att jag gjorde det. För den tredje molnblåsaren var ju Nour. Vi åkte till musikskolan (ja, han är tydligen för fin för att gå) vilket iof inte skadade mig heller, och spenderade två härliga timmar med att spela och sjunga (iof bara jag på den biten, "killar sjunger inte" =P). Enligt honom själv kunde han spela allt! Men bara det han kunde då så klart.
Jag tycker han är massa bättre än mig på att spela och jag vill också kunna spela som han gör, men han sa att han ville kunna spela som jag gör också.., vilket jag inte riktigt kan förstå eftersom jag i princip bara kompar mig själv när jag sjunger. Iaf, han var väldigt duktig och jag fann mig själv sitta och njuta av melodierna som strömmade ut pianot när han satt framför det.
När vi gick tillbaka till bilen kände jag än en gång hur stegen var lite lättare, trots att klockan var halv elva och jag borde gått och lagt mig då.

Kom mig iaf hem efter en snabb omväg via shell och ramlade bums i säng med min bok som tog slut väldigt fort.
När lampan släcktes, somnade jag.

Idag är det fredag. Alldeles lagom mycket att göra på jobbet och nu ska klockan bli 18 så Åsa får sluta jobbet. Efter det så ska det bli sent och sen ska det bli lördag så jag får gå till GG och se Lillasyster och uppleva min första "hårdrocksgruva" någonsin!

Om man bortser från imorgon kväll så längtar jag redan till nästa helg då man är ledig fyra långa härliga påskdagar..

.........

Det är ett mörkt moln ovanför mitt huvud som följer mig vart jag går..


Ensamhet

Har precis tittat på en sån där urgullig, ja nästan äckligt söt film som slutar så där fruktansvärt lyckligt..
Finns det någon kärlek som är menad för mig?
Eller nöjer man sig med det man tror är det bästa man får?
Ensamheten kryper upp och in i mig.

Jag vill inte vara ensam.. Inte alls.
Jag vill vara innesluten i ett par starka armar som håller mig på ett sätt som gör att jag förstår att jag aldrig behöver vara ensam igen.
Jag vill känna en mjuk smekning över kinden när jag ser in i de ögon som betyder allt för mig.
Jag vill inte vara ensam.. Inte alls.

Tanter!

Kom till jobbet idag och gjorde den vanliga rutinen (dvs. slaktade dagens tidning och satte upp det intressanta på en av alla skolans väggar). Är klar efter typ 20 minuter och går till G som jag ska arbeta med idag eftersom H inte är på skolan på fredagar. När jag närmar mig hennes kontor ser jag att dörren är stängd, känner på den och det är dessutom låst. Wtf?
Får en hemsk misstanke och kollar tavlan där hennes veckoschema står.. SEMESTER!! Fuuuck... Vad ska jag då göra??!
Jaja, sätter mig iaf i biblan och fixar lite med böckerna.. Men det tar inte långa stunden.
Nu är jag lite lost..

Dessutom lämnade jag medvetet min bok hemma idag, eftersom jag skulle ha så mycket att göra idag!

God-fuckin-damnit!


Rekord

Till att börja med kan jag ju säga att jag fick min telefon igår. Den är jättefin och alldeles vackert rosa. ^^
------
Jag sitter här (på jobbet) och kollar i Guinness världsrekordbok. Det finns massor med skojsigt i den!
En amerikan har knäppt upp 56 bh:ar med en hand på en minut.
Den största tejpbollen  vägde 844,56 kg och hade en omkrets på 7,23 meter.
En kanadensare lyckades få in 26 personer i en såpbubbla 2006.

Marco Fanti från Italien förbrukade 330 chokladblock när han och hans byggjobbarlag uppförde en 3 tons chokladigloo!

Ja, jag har lite att göra idag... =P också!

Funderar på att baka idag.. Om inte någon har ett bättre förslag?

Söndag

Såg precis en kommentar om att någon kände sig ensam idag... Vem i hela singelvärlden känner sig inte ensam en söndagskväll..? I'm one of them, no doubt..
Men va fan, det är väl bara att ringa nån, sätta sig vid datorn, framför tvn eller krypa ner i sängen med en bra bok. Måndagen är inte långt borta med alla sina måsten och förpliktelser, jag lovar!

Igår var en nykter dag.
Jag låg hemma hela dagen och slappade framför dumburken. Orkade inte ens laga nån mat, så det blev korv med bröd till middag. Inte förrän vid åtta någon gång piggnade jag till och duschade mig till väldoft och började sakta med säkert göra mig iordning. Var klar alldeles för tidigt, vilket resulterade i en lite stunds egocentism (?) med kameran. Vid tio ringde tillslut Åsa och jag gick ner och mötte henne för sen-sen middag på McD. Efter detta intag av onyttigheter gick vi ett varv på stan och konstaterade att vi inte skulle gå in på cheers den kvällen. Promenerade ner för kungsgatan igen och bort till museiparken som var vattenfylld och båtarna såg ut som om de lika gäna kunnat lega på land. Samma sak var det i badhusparken. Tråkigt nog hade jag inte kameran med mig så jag kunde dokumentera allt, men men. Det kommer säkerligen fler tillfällen. =P
Tillslut hamnade vi vid bryggeriet och står och pratar om allt och ingenting i dryga 1½ timme. Utomhus! I iskylan.. Men det var väldigt trevligt och när vi började prata om refrängen kom en drös med lajvare ut från värmen. Dom stog med oss i ett par minuter innan alla försvann igen och jag och Åsa stog ensamma kvar. Ingen av oss med skjuts konstigt nog..
Förresten köpte han 2 stora lådor med öl, för att dom små var slut!
Det fick vi bekräftat för oss av en väl förfriskad man som höll oss sällskap en stund innan han ranglade vidare hemåt.. Haha. Han var riktigt charmig, om än lite väl närgången...

Idag har också varit en slappdag. Jag har sett på "supersugen" (vad då porrfilmsnamn!). Den var inte alls vad jag hade tänkt mig. Blev riktigt besviken..
Jag har lagat mat, på rikigt! Potatismos, köttbullar, sås och lingon. Mums! Denna tös är grym på potatismos. Iaf enligt mig själv. ^^
Sen låg jag i soffan och suktade efter Vin Diesel i the fast and the furious. Now that's one hot hunk of beef! ;D

Det är lite lustigt med vilken typ av killar man tittar på och vilken typ man tillslut hamnar ihop med. I mitt fall iaf, är det typ motsatser. Jag har en benägenhet att falla för smala och gärna spinkiga, ganska långa killar. Ja, dem är iaf längre än mina 168 centimetrar. Vilket i sin tur inte är så svårt att slå... Fördelen är att man kan ha högklackat utan att bli längre än killen. Hehe! Ja, iaf.. Jag faller för smala, långa killar. Tänker jag tillbaka kan jag inte komma på mer än en (1) av mina förälskelser eller kärlekar som inte varit byggd på samma sätt.
Tossigt.. Undrar varför det är så. Att man ofta dras till en typ av människa. Jag kan ju inte säga att jag gör det medvetet..

Åsa förtjänar en liten shout-out för att hon är så bäst och go och klurar på mina problem även när jag inte är med!
Puss på dig gumman. =D

"Cheers"

..cheers.. cheers.... cheers!
Usch och blä och dålig trubadur och fan och hans moster.
Jag vill ha mitt agassis.
Punkt.

Tur att det iaf var lite känt folk där igår även om mitt sällskap gick hem tidigt.

Hamnade otippat på efterfest hos en vän till en vän. Det visade sig bli den roliga delen av utekvällen! Galna upptåg, danser och sär-musik. ^^ Allt en bra efterfest behöver. ;D Kom hem fem på morgonen efter en enminutspromenad. Det finns lite bilder på min bilddagbok om du vill stilla nyfikenheten..

Frågan är nu vad man ska göra ikväll..
Mat är det iaf dags för nu..

Oh! Jag köpte en ny skärm igår också! Den är jäättefin och stor! =D
Och mobilen kommer nästa vecka. ^^

----

Jag fick bästa sms:et på väldigt länge.
Från min lilla gullunge Misja.
"Tänkte bara påminna dig om att jag älskar dig.
Och saknar dig... :/"
Sweetness <3

RSS 2.0