Weekend

Fredag
Ingen skola, inget ärende på stan. Softade hemma tills det blev dags att göra något åt kvällen. Det slutade med att jag och Esa åkte upp till Robin och Lotta på Skogslyckan och förfestade med dom + Virro och Lottas bror. Jag har aldrig-kortlek, en vinflaska och några groggar senare var det fantomen på operan-sång för Lena. =P Uppskattat iaf, sånt är roligt. ^^
Ner till Cheers och andra söta männisor. Vinglig mathandling och promenad hem.

Lördag
Vaknar med synen av ett spår med kläder fram till sängen. Usch.. Bakfylla och jävelskaper försvann med några timmars extra sömn. Hela dagen spenderades i soffan med diverse filmer och dåliga tv-program. Runt halv elva hör en vän av sig och behöver bärhjälp i sin flytt eftersom någon annan hade "bättre saker för sig". Det är väl klart man ställer upp. Ner och bära och packa och hitta roliga saker i förråd. ^^ Fick superkrafter och flyttade släpet ur en osynlig grop och körde hem allting till hans pappa. Sen åkte vi runt på stan i ett par timmar. Skrattade åt folk och skrålade Bohemian Rhapsody till klockan blev halv fem och jag insåg att jag skulle upp om några timmar. =P

Söndag
Upp, frukost, dusch, de vanliga morgonbestyren. Hann precis med bussen till stan och mötte Åsa för en promenad till centralen. Vi träffade en Sara (?) och hade en trevlig tågtur till Göteborg. Där träffade vi mina farföräldrar som bjöd på jättegod lunch-clubsandwich. Sen skulle dom iväg och vi traskade runt i nordstan, utan att hitta en sak, innan vi faktiskt lyckades ta oss till Bergakungen nästan två timmar innan filmen började. Träffade fishermans friend-flickor som fick folk att skrika högt i isolerade påsar. Både jag och Åsa var för fega för att prova!
Biosalingen var gigantisk. 18 meter bred bioduk och en jävligt jävla bra film!
Twilight. Se den!
Hittar du mer påtaglig sexuell spänning på bioduken så hoppar den av duken och sätter sig i ditt knä.
Edward Cullen är min.
Mine, I tell you! Damn... Om jag får tillfälle ser jag den mer än gärna på bio igen.
Go see it.

Dagens minnesvärda citat:
I don't have a(f)ford it.

Tankebrus

Är det inte tragiskt att vi människor bara lever på helgerna?
Under veckorna orkar man inte göra något större, utan det blir hem, laga mat, fixa lunchlåda, tvätta/städa, göra läxor, titta på 21.00-serierna/filmerna och sova efter skolan/jobbet. Så är det fyra dagar i veckan. Ofta fem.
Sen kommer helgen.
Då ska det supas, gås på bio, fika med alla man känner, äta ute, bowla, gå på teater/musikal/opera, laga lyxmiddag, mysa med kärestan om sådan finns och tusen andra saker som man inte kan tänkas göras på en av våra så trista och gråa vardagar.
Vad är det för liv? Egentligen?
Usch, sitter jag här och säger, men jag är inte bättre själv..
Ska man behöva ändra på slentrian? Nej, det kan man inte tänka sig heller.

Vilket för mig till nästa ämne.
Människor klagar enormt mycket! Jag märker det varje dag.
Alltid finns det något att klaga på. Som jag, här och nu, klagar på att människor klagar.
Men gör man något åt det man klagar på? Nej!
Försöker man ändra sin budget när man har för lite pengar kvar i mitten av månaden? Nej. Kan man tänka sig att prata med lärarna om schemat är dåligt? Mycket tveksamt, men om alla är med så kan det nog gå. Drar bilen för mycket bensin? Byt ut den! Klaga inte på hur mycket du lägger på't. Ta bussen om du pendlar varje dag. (Nej, jag vet att det inte går för alla, men många kunde göra det. Jag kommer undan bra mycket billigare med busskort än om jag hade kört.)
Nej, människor är alldeles för konflikträdda (inklusive undertecknad).

Hur många har inte fått in en tallrik med mat som inte varit bra nog, men ätit den ändå "för att inte ställa till med så mycket besvär". Tänk om servitören skulle säga emot dig! Nej, det vore ju världens undergång.. Tänk så här istället; kocken kanske ändrar något litet i rätten, vilket gör att den blir en succé och restaurangen blir den hetaste i stan! Allt eftersom du vågade säga till honom att det var något fel. Ja, jag vet. Sannolikheten är lika med noll, men ändå.

Att ändra sig, att börja säga ifrån, är ju för ens eget bästa och för att man ska få en bättre kvalité i livet.
Det är vi väl alla värda?

Muahaha!

Igår var jag på party hos Mupp med några folk. Typ.. ja, Mupp då. och Pierre. Och Albano, Jox, Beccis, Per, Johanna, Mattias och Stompf. Som nästan alltid på fester så var det rätt segt i början. Sen kom pratkvarnarna igång och med dom ölspelet. Det när man kastar ett ciggpaket.
Det fungerar såhär:
Hamnar ciggpaketet på den smala långsidan så får man ge bort 6 klunkar till någon. Sen får man fortsätta och lyckas man då är det 12 klunkar, sen 24, 48, osv. Men! Om du gett bort t.ex. 12 klunkar och kastar igen och paketet lägger sig platt på bordet så får du själv dricka 24 klunkar. Och man får sluta kasta när man vill, men då är man en mes. =P
Ställer sig paketet på den smala kortsidan, får kastaren hitta på en regel som alla måste följa. Annars blir det straffklunkar, hur många beror på regelskaparen.
Vi hade hur många relger som helst i slutet.
  • Man fick inte säga ordet "klunkar". Straff 20 klunkar.
  • Man skulle säga skål innan man drack, varje gång. Straff 30 klunkar.
  • Man fick inte peka på någon med pekfingret. Straff 30 klunkar.
  • När man var klar med drickandet, skulle man sätta handen i sidan och säga "Nu är jag klar". Straff 10 klunkar.
  • Högerhänta skulle dricka med vänster hand och tvärtom. Straff 15 klunkar.
  • Men fick inte säga "Du" till någon. Straff 30 klunkar.
Det var riktigt jobbigt, så tillslut la vi ner och gick till krogen istället. ^^
Först hade vi tänkt Harrys, men det verkade inte så skoj där så vi kollade cheers också, där var störst chans att den utan leg skulle komma in, så vi blev kvar där resten av kvällen fastän vi kanske utgjorde en tredje/fjärdedel av folket.. Men kul var det ändå. Jag träffade t o m fler jag kände.
Någon gång under tiden på krogen frågade jag Johanna om hon ville med på toa. Men just då var hon fullt upptagen med att bli av med fyllehickan så hon tackade nej. Däremot sken hennes sambo Mattias upp och sa att han kunde följa med istället! Och så blev det. Haha. Det var helt tokigt.
Han följde med in på tjejernas toa och fick självklart stå med kranen på och ansiktet i dörren, men han fick ändå vara med. Jag förklarade lite om vad två eller fler tjejer gör när dom går på toa tillsammans och han såg helt fascinerad ut. Ungefär då hörde vi att det stod några tjejer utanför och väntade på deras tur. Då kom vi på den mest briljanta idén på jättelänge. "Vi går ut och låtsas som om vi har haft sex!" Klart vi måste det! Så vi öppnar dörren, jag går ut först och ser så försynt och skyldig ut som jag kan, efter mig kommer Mattias och lyckades nog ännu bättre, för vi hörde kommentarer som "ojoj" och "nämen ojdå" när vi gick förbi flickorna.
Sen var tanken att han skulle gå in på toa med Johanna och efter det jag och Johanna, så att tjejerna kunde se det, men ingen av oss kom ihåg hur dom såg ut så det blev aldrig av. ^^ Men kul var det! Jag har inte skrattat så på länge. =D

Så stängde krogen, bara sådär. Då mutade jag med mig Pierre till kungsköket och bjöd på kebab. Det var den godaste kebaben någonsin! Vi traskade hemåt ätandes och blev ståendes och pratade politik och allt möjligt bös i typ 40 minuter i kylan innan det verkligen var dags att gå hem och krypa ner under täcket.

Nu är det idag och jag vaknade långt innan jag tänkte. Men jag har en obefintlig huvudvärk och är bara lite hungrig så det är okej.

Bruuuumm!

Oj oj, nu var det en stund sen jag skrev.
Jag har gjort två prov i skolan den här veckan..!
Igår var jag hela eftermidddagen på bryggeriet och kvällen/natten spenderades med hårfärgning. Kvart i tre ungefär, somnade jag.
Upp och hoppa halv 6 idag. Nej, upp och snooza tio minuter sova en stund till. Vakna om möjligt ännu tröttare.. Zombiewalk runt i lägenheten en stund för att vakna.. En stund i badrummet med diverse aktiviteter =P. Frukost, koka makaroner till lunch och äta här.

Bästaste sonen kör mig till skolan! För en liten peng, men ändå. Gott att slippa bussjävlen för en gångs skull. Jag skulle bara somna på den och vakna upp alldeles för sent och behöva gå en flera meter extra lång bit till skolan. Det är dåligt. Åka bil = bra. Jag ska bli miljonär och köra bil överallt när jag tagit mig körkort och skaffat mig en topgear-hyllad sportsak att glassa och speeda runt i!

Vecka 46

Okej. Ska vi ta det från början kanske..
I onsdags fyllde jag år (om nu någon skulle ha missat det). Då var det först fika på rådhuscaféet med några vänner, varav vissa inte alls verkade uppskatta att vara där.. Men dom andra var iaf mysiga.
Sen blev det en snabbvisit på bryggeriet hos Åsa och sen lite shopping på willys innan jag och Misja åkte upp till mig och myste en stund innan Spika kikade upp.
Det kom mer folk efter en stund och tillslut var det fullt runt soffbordet. Lite konstig stämning vissa stunder, men det funkade ändå. Jag hade iaf väldigt roligt ^^ Det blev utgång på GG senare på kvällen också. Och lite rumble på pingvin. Det kom dit en konstig kille som kallade sig själv göteborgare och slog på Johan. En millisekund senare slog och höll Pillis fast honom varpå personalen kom dit och kastade ut den överblonderade saken utan sina trasiga solglasögon. Ha!

I torsdags var det mysmorgon med Misja, Clive Owen och Eddie Murphy innan hon åkte iväg till nästa ställe. Senare gick jag och Pillis till Pingvin och åt frukost/middag/kvällsmat. Sen fick jag en film av honom i födelsedagspresent! Och så färgade jag hans hår mörkt. Vi gick till tureborg och lekte överklassmänniskor från förr under mitt alldeles för lilla paraply.

I fredags var jag i skolan och fick massa läxor. Sen gick jag till Dagson och kollade upp förkylningen som jag haft i över en månad och inte kan bli av med. Självklart kunde dom ingenting göra. "Nej Lena, du får helt enkelt leva med att du kommer vara konstant förkyld resten av ditt liv. För så fort du blir av med en förkylning så får du en ny, men det vill vi inte göra något åt." "Så du får sitta där i skolbänken med din konstanta huvudvärk, din konstant täta näsa och locken för öronen och försöka få in 1 av 10 ord i din omtöcknade hjärna."
Tex idag. Nu sitter jag ändå bara hemma. Är inte bakfull, men tät i snoken vilket (antar jag) skapar huvudvärken som bultar trots tabletten jag tog för en timme sen. Och så ska jag försöka plugga på det. Massor med små äckliga latinska ord som ska sitta som berget imorgon. Helvete. No hope.
Iaf.. fredagsnatten spenderades här, framför skärmen och msn. Blev bjuden till Åmål av Flipper, en av killarna från festen hos Kicki och Johan, och tänkte faktiskt åkt dit på lördagen om det inte var för att han fegade ur, men inte var man nog att säga det själv så jag fick höra det från Kicki. Jag fattar inte vad som var grejjen. Det hade bara varit en kul grej att göra. Ett litet äventyr någon annan stans än i Uddevalla för en gångs skull. Jag är ju inte ens intresserad av killen så det gjorde mig inget större att det inte blev av på det sättet, men det var ändå jävla dåligt att inte kunna höra av sig och säga "Tja, asså du, det passar inge bra idag. Men vi kan ses en annan gång". Det hade liksom räckt.

Så igår då, lördagen. Åkte ut till torp och handlade upp det mesta av mina födelsedagspengar, träffade Pia och en Emil där så jag fick skjuts hem! Priceless.
Väl hemma hade jag sån huvudvärk så jag trodde jag skulle gå under ett tag. Bestämde mig för att inte göra något på resten av dagen och hamnade i soffan med barnen Pevensie och prince Caspian i dvdn och godis i käften. Det måste ha gjort susen för några timmar senare var jag uttråkad och huvudvärkslös och bestämde tillsammans med Åsa att möta dom på GG och skaka rumpa i ett par timmar. Sagt och gjort, smink och lite hårspray senare blåste jag ner till stan. Hade ganska skoj ändå, fast jag var ensamt nykter och drack mängder med vatten. Träffade Pillis, som senare joinade fyllematsgruppen som ändå tillslut bara blev vi två på McD. Fick iaf sällskap en bit på vägen hem och väl här, stupade jag i säng.
En timme eller två senare ringer ett okänt nummer och jag hör en bekant röst i örat. Johan. Kickis Johan, alltså. Han var i Åmål och festade med grabbarna. Flipper, som bjudit dit mig kvällen innan med "avbokat", hade tydligen tagit Kilos telefon, ringt upp mig och gett luren till Johan.. Jag spenderade en kvart med att höra på Johans ursäkter och så där över Flippers beteende. Jag försökte förklara att det inte var hela världen, men det gick sådär. Åmålspojkar har svårt för att lyssna när dom är fulla har jag upptäckt! Sen fick jag i ytterligare en kvart höra vilken bra och underbar tjej jag är och hur mycket jag är värld och grejjer "för att jag är en sån jävla härlig tjej som verkligen förtjänar det bästa" och bla bla bla. =P Jag tror säkert han menade det.., ja, kanske en tjugondel av vad han hällde ur sig. Men det är svårt att lita på någon som bara kan prata om såna saker när han är full.
Tillslut ville som tur var Kilo inte spendera mer pengar på Johans tjöt till mig så vi kunde lägga på och jag fick sova fler välbehövliga timmar.

Idag är det söndag.. Det har varit en.. intressant.. vecka.
Förresten. Tack för alla gratulationer jag har fått!
Dom är uppskattade!
Jag ska se om jag kan få något pluggat idag. Vet inte hur, men det löser sig förhoppningsvis.
Bye bye, world.

Mmkay

Slight change of plans. Ut på GG och svettas i ett par timmar..
Dricka present i sin ensamhet is a big no, no.
Time to join some friends.

Fy fan

Idag har jag för första gången upplevt hur öronen påverkar min balans. Fick superlock för båda öronen förut och jag fick hålla i mig för att kunna stå upp. Riktigt läskigt var det.
Dessutom har jag idag världens huvudvärk så det det inte ut att bli många knop gjorda ikväll heller. Fast det hade varit så kul att hitta på något. Det känns som om folk har glömt mig det senaste.
Även de jag umgås mest med har nästan slutat höra av sig.. Klart alla har sitt att tänka på, men.. ändå lite..
Ne, jag vet inte. Det är inte som det var förr iaf.
Gudars, mitt huvud.. =/
Jag vill amputera.
Ta bort.
Döda.

Var på torp innan. Shoppade lite tröjor och toppar. Och en lampa till mitt hörn, den är så fin så. Ingen mer adventsljusstake där, nu lagom till när julen närmar sig.
På tal om julen har jag köpt första julkänslan. Ischoklad.
Gud så gott..
Och så kanske en film.. eller tre..
Jag kan inte hjälpa det, dom låg där och ropade på mig. Och två hade jag redan bestämt att jag skulle ha sen långt tillbaka. Så det så.

Nej, nu ska jag dö i soffan.
Mitt huvud känns som en helutspänd ballong som någon trycker mot ett betonggolv. Snart smäller det.

Dagen efter

Dagen efter är jag jättetrött.
Vaknade alldeles för tidigt imorse.. typ åtta.
Somnade vid fyra inatt.

Men, jag har ringt en sköterska som rådde mig att ringa dagson imorgon och få en tid för att kolla upp min evighetslånga förkylning.
Jag måste gå till skolan imorgon, tyvärr. Annars får jag inte några pengar.. Yey..
Jag fick högsta betyg på både datakunskaps- och engelskaprovet!! Vilka jag inte hade pluggat ett dugg till...

Jag vill åka ut till torp och spendera födelsedagspengar på VIP-billiga kläder på Kappahl. Och köpa en lampa till mitt hörn. Dags att byta ut ljusstaken nu lagom innan advent..
Men jag orkar inte åka bussen dit ut, så.. Chaufför eftersökes..? Någon?
Måste vara idag, imorgon är det inte lika billigt.
I'll pay the gasolina.

D-day

Nu är den här.
Födelsedagen.

Det blir nog bra ändå..
Eller hur?

Jo, vi kör på det.

12 november 1985

Då föddes jag.
Imorgon är det exakt 23 år sedan.
Jag älskar att fylla år.
Att bli firad, älskad och ha alla riktandes sin uppmärksamhet och extra mycket omtänksamhet åt mig.

Men just nu känns det inte som om det kommer bli något bra alls imorgon.
Det känns förutsägbart och meningslöst att hoppas på något bra.
Jag vet inte.. Men det känns inte som om någon direkt bryr sig..
Kanske någon gör det lite, men inte så som jag brukar göra.
Det känns inte som om någon kommer se mig som viktig. Och varför skulle man egentligen göra det när det för alla andra bara är en vanlig dag.
Jag har frågat "vänner" om dom vill träffas imorgon, men de flesta vill inte och en del svarar bara inte..
Måste man slänga av sig kläderna och visa hela jävla fettmassan för att folk ens ska reagera på att jag finns och att det finns saker som är väldigt viktiga för mig?

Just nu känns det inte som att jag har några förhoppningar alls. Men det har jag. Jag har alltid lite hopp. Och om det blir så som jag befarar imorgon så kommer jag bli hemskt besviken.

Jag är inte alls glad.
Jag är förkyld, deppig och skolan går åt helvete (nej, jag vill inte prata om det).

Önskedrömmar?

Jag drömde om vampyrer inatt.
Jag hade träffat en vampyr. Han var min drog och jag kunde inte vara utan honom. När han lämnade mig blev jag orolig och rastlös och kunde inte tänka på annat förrän han kom tillbaka. Han levde tillsammans med sin syster som också var vampyr.
Plötsligt befann vi oss mitt uppe i ett krig. Det verkade som om alla slogs mot alla och jag hjälpte mina vampyrer så gott jag kunde. När han blev skadad fick han dricka av mig för att återvinna styrkan. Det var en av de hemskaste och underbaraste upplevelserna jag varit med om. Från den stunden fanns ingen annan i mitt liv än honom. Jag var hans.
När kriget var över var det som en självklarthet att jag skulle bo med min älskade och hans syster. Hon verkade inte riktigt tillfreds med detta, men accepterade mig ändå. Vi var i en mataffär eftersom jag behövde äta mat. Det var nog längesedan min älskade var i en affär och han verkade tycka det var väldigt roligt att få gå mellan hyllorna och plocka på sig allt han tyckte jag behövde och nästan allt annat med. När vi kom till flinghyllan blev det en diskussion om jag skulle ha flingor eller müsli till frukosten. Han ansåg att müsli var det bästa alternativet, medans jag ville ha flingor. Hans systers människa, en kille i min ålder höll med mig och började klättra upp för en jättehög stege för att ta ned en kartong med flingor. Vi skrattade när vi kivades om en sån småsak, men vem vet.. Jag kanske hade smakat bättre med müsli i magen... Vi fortsatte runt i affären och där någonstans vaknade jag.

Innan denna dröm hade jag en annan där en vän till mig var med. Vi hade börjat träffas lite ensamma och känslan i magen när han kom in i ett rum gick inte att ta miste på. Han verkade känna likadant, men vi hade inte "gjort" något eller sagt någonting till någon. Vi var på bryggeriet i drömmen och jag stod framför baren med Jenny och Skuli bakom den och pratade med dom. Då kom han dit och kom fram och ställde sig bredvid mig. Tätt intill. Min mage slog volter och fjärilarna fladdrade för fullt. Så satt vi på varsin stol, också alldeles nära, och våra händer låg mot varandra emellan oss och jag kämpade emot viljan att ta hans hand, samtidigt som att det kändes som om fjärilarna i magen ville flyga ut.
I nästa stund hade min vän bytts ut mot någon jag inte känner lika väl i verkligheten. Han och jag var jättekära i varandra och spenderade all ledig tid tillsammans. Han var yngre än mig och det var inte så populärt i vissa medmänniskors ögon.
Efter det här tror jag att det var ett tomrum och sen drömde jag vampyrdrömmen.

Någon mer än jag som tror att det är önskedrömmar?
Ja, kanske inte personerna jag känner, men situationen..

(2 dagar kvar)

Familj

Jag älskar min familj. Dom är riktigt, riktigt gosiga.
Igår blev det massor med kakor, tårta och äggost efter mormors goda kyckling. Så satt vi runt mitt soffbord allihopa och pratade om allt och ingenting. Supermysigt.
Fick lite presenter och pengar. Två jättefina rosor och 365 sudoku. ^^

När alla hade åkt hörde jag runt och så kom Spike, Pillis och Mika hit. Tjöt och skratt till delirious och Robert Gustafsson. Sen ner till cheers och prata gamla agassisminnen med Spike o Mika. Nykter och svintrött promenad hem där jag stupade i säng och blev återigen väckt av telefonen.
Pratade mycket längre än jag ville och tillslut fick jag sova igen.
Gick upp vid två utan ens i närheten så mycket sömn jag hade velat ha.. Och idag har jag spenderat dagen med att titta på film. Snart blir det en till..

Jo, förkyld fortfarande.. Ont i halsen, hostar och tät som en limklump i näsan..

På onsdag fyller jag år!

Oh my.

Vilken natt! Jag har inte sovit en blund sen halv fyra.
Snart kommer mamma hit och jag är helt död. o.0
Åmål är en myyycket speciellt stad där dom uppfostrar myyycket speciellt folk...

Haha!

Det finns inget som värmer hjärtat så som ett fantastiskt roligt fyllesamtal !
Johan, you're da man ^^
=P

Byte?

Har man bytesrätt på kroppar? Eller en garanti?
I sådana fall vill jag byta min! Eller lämna in den på reparation.
Helrenovera!!

VARFÖR!?

Varför kan jag inte bli frisk ordentligt??
Varför måste jag dra på mig varenda förkylning som finns?
Varför måste jag ligga hemma med en igentäppt näshåla?
Varför måste mina studier bli lidande IGEN nu när jag precis hunnit ikapp med i princip allt som blev lidande förra gången?
Jag är så trött och jag blir bara tröttare och tröttare.
Snart orkar jag inte längre.
Snart ger jag upp..

Mamma, mormor och flera älskade i familjen ska komma imorgon och gratta mig.
Är jag så här dålig då så kommer det ju inte gå.
Mamma får inte bli mer sjuk och inte vissa andra heller som inte är så starka i våran lilla familj..
Jag ser inte alls fram emot att fylla år längre.
Jag vill inte vara med.
Dumma överfulla ögon..
Skitliv.

Mer plugg

Herregud!

Åsa, om vi tyckte det var mycket glosor till provet förra veckan är det ingenting mot vad jag ska kunna på fredag......

Det här kommer aldrig gå!

o.0

Plugg

Det känns som om det enda jag gjort idag är att plugga.
Det är så klart inte sant, men nästan faktiskt. Tog ett par pauser för mat och lite tv, men det blev en del gjort och det känns ganska bra.
Måste försöka plugga ännu mer imorgon. Ska ha prov i Medicinsk Terminologi på fredag. Massa latin och grekiska. Prefix och A-system och jag vet inte allt vad det heter.. Och självklart typ en miljon glosor!
Skulle gjort engelskaprovet jag missade när jag var sjuk idag, men då finns inte mitt prov bland prov-tantens högar och naturligtvis är inte min lärare kvar på skolan då. Så det får bli att göra en annan gång. Prov-tanten föreslog fredag kl 8. HA! Säkert att jag ska göra två prov på en dag.. Fat chance.
Och på onsdag ska vi har prov i Medicinsk Dokumentation. Hur man skriver olika saker på olika sätt och hur man ändrar allt i word och annat bajs.
Jag har funderat på att försöka träffa lite folk i veckan, men jag vet inte riktigt när jag ska hinna det. Men det löser sig nog. Hör gärna av dig om du vill ses så ska jag försöka!

På lördag ska jag ha lite kaffe o kaka och grejjer här. Mamma, Ronny, Mormor o morfar, MajLis o Josef och så klart den bästaste brodern jag har, Krille. Först blir det mat med Mamma, Ronny o morföräldrar. Mormor ska laga god kycklinggrej med ris som bara hon kan. Sen kommer dom andra och då ska vi dricka kaffe, äta äggost och tårta och kakor och kanelbullar.  Jag ska stå för kanelbullarna har jag tänkt, resten står den obestridda kak-, tårt och äggostdrottningen mormor för.
Shit, jag måste få in att baka också då...
Sen på kvällen är det provsmakning av godsakerna som är kvar för några av mina vänner om dom är intresserade?
Min mormor heter förresten Ester. Jag tycker bara mer och mer om det namnet. Jag tror jag ska namnge en av mina döttrar det och jag får två. Förstaplatsen är för alltid Lovisas.
Lovisa Margareta Löveryd
Esther Margareta Löveryd
Tycker jag är jättefina namn. Margareta är ett släktnamn som både jag, mamma, mormor och gammelmormor har fått. Det tänker jag inte låta gå till spillo.

Jag känner att jag bara babblar, men det är väl vad sånt här är till för..
På fredag ska vi luncha med klassen i Vänersborg efter skolan. Ska bli mysigt. Koppargrillen heter stället.. Fiskfilé med dillsås kan nog vara gott.
På fredag fyller lilla Pia år också. Och Flip. Fira lite ska man nog göra, men inte för mycket eftersom lilla familjen kommer på lördan.

Kanske dags att krypa till kojs nu. Börjar inte förrän sent, men det kan vara bra om jag kan få lite gjort innan skolan börjar för en gångs skull.

Goodbye world.

Natt

Mitt i natten.
Dödstrött pga sömnbrist..

Torsdag var fruktulöst bra. Hardcore Superstar är bland det bästa jag vet..

Fredag var.. bra.. och konstigt.. och öhh. ja..
Åkte ut till Kicki och Johan på fest i deras übermysiga lilla stuga. Hade den inte legat så avigt så hade jag velat bo där själv! Det var jag, Jossan, Albano, Kilo, Håkan och Flipper som kom dit. Så 8 pers. Så klart lite stelt i början, med nytt okänt folk, men det gick över i takt med att alkoholen fylldes på. Som det brukar. Roliga, knasiga Åmålspojkar. Måste åka med och hälsa på dom där nån gång. Dom är fan värre än vi brukade vara ibland..
Jossan körde och vi fick med oss Albano och Flipper in till stan igen. Där följde vi eftermycket om och men med dom på krogen i en hel timme. Sen var klockan två och Albano hade för längesedan försvunnit. vi träffade Flippers bror m fl från Åmål och stod och skakade i kylan med dom en stund innan Flipper puttade oss därifrån och vi åkte hem till mig och värmen. Mycket tjöt och skratt i sängen blev det och väldigt lite sömn (varav dödströttheten nu) innan vi tillslut fick ett par timmars sömn.
Imorse vaknade lilla Flipper med den värsta ångesten jag bevittnat i riktiga livet. Pank, inga pengar på telefonen och utan att känna någon. Vi var ju bara två tjejer som varit med hos Kicki och Johan kvällen innan. Han kom inte ens ihåg att vi var på krogen. Pizza blev det i alla fall efter ett tag och sen fick han tag på någon ute i stugan som hade hittat hans pengar där. Jag och Jossan kunde nästan se hur lyckan spred sig ut i vart enda finger och tå i hela honom när han insåg att han kunde ta en taxi tillbaka dit ut. Iväg flög han och resten av min dag spenderades i soffan och här.
Fick påhälsning av Nour en sväng också, det var trevligt som alltid.
Åsa hörde av sig lite grann, men det försvann kanske på vägen..?
För en timme sen ringde Flipper och ville ha efterfest. Fast jag fattade det som att han var i Åmål.. o.0 Konstig kis. Men jävligt rolig när han inte är förtvivlad.
Nä, söndag imorgon.. Egentligen nu, men jag har ju inte sovit än..

Har haft ont i halsen idag igen också... Gud så det bådar gott för framtiden! *not*
Fuuck!

RSS 2.0