Nu ska jag berätta här om min del av.. helgen?

Man kan nog lugnt påstå att min helg var i fredags.  Jag åkte till Gbg vid tolv för att träffa storasyster Pline. När jag kom fram tittade vi i affärer och letade efter någon fin top till mig. Självklart gick vi bet i varenda affär. Jag köpte inte en sak.. Sen träffade vi Oofie och väldigt snabbt Samuel och hans tös. Flickorna tre gick vidare och träffade Mattias, en kompis till Pline som åkte med oss till järntorget där Sofie skulle kolla på saker i rökelsedoftande affärer. Vid det laget var jag så skakig efter shoppingen och allt så jag och Pline köpte hamburgare på jordens segaste burger king.. När vi är färdiga kommer Janne och hans pojkvän David och hänger på vårt lilla gäng till Sofies affärer och systemet. Sen åker alla hem till sig och jag följer med Pline till lägenheten som hon sover över i. Den ligger nära domkyrkan. Mindre än 100 steg från Sticky Fingers. Inte illa inte..

När vi kommer in är det en riktigt snygg lägenhet. Snedtak överallt och formad såhär: |____| Det är mörkbruna takbjälkar i det vitmålade rummen och hur rymligt som helst. Jag hade INTE sagt nej till att bo där om jag vart liite mer välbärgad, haha. Men den var ändå billig. Två sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum + två (2!) toaletter för lite drygt 9 papp. Så centralt. Det var i alla fall där vi hamnade och slappade en stund innan lägenhetsinnehavaren kom hem och vi gick till närmaste affär för att handla middag. Det blev pasta, ärtor och strimlad fläskfilé i sås om jag inte minns tokigt. Gott gott var det! Och jordgubbar med vaniljsås till efterrätt.
Efter middagen började de som var med på shoppingturen anlända för att fira Pline. Janne hade med sig singstar och någon likörblandning som hettade till i blodet. Vi blev inte så många, åtta personer, men det var väldigt roligt ändå. Jag och Janne sjöng allra mest. ^^ Vi sjöng så mycket så vi inte hann dricka tillräckligt för att hänga med i de andras fylletakt, haha. Men sen pausade vi och började dricka lite grogg istället och då gick det bättre. =P Lite drama blev det också när Sofie och hennes kompis Diana(?) började skrika åt varandra och älskade och hatade varandra om vartannat. Efter ett tag blev det som tur var lugnt och pusskalas istället.

De flesta gick hem vid fyrasnåret och vid det laget ville jag mest hem. Hem till min säng och mitt eget. Inte sova i en okänd soffa hos en okänd 45åring. Nej. Men Peter, som han hette, gick och la sig efter en stund och jag och Pline satt kvar och tittade på bilder och pratade och dregglade över ricky martin i jeans. (Det måste vara den sexigaste bild jag sett. Allvarligt talat) Helt plötsligt var klockan sex på morgonen och tåget skulle gå om 45 minuter. jag bestämde mig snabbt och olustigt för att åka med det och gosade Pline hejdå och grattis på hennes födelsedag.

Väl vid tåget somnade jag nästan så fort jag satt mig ner. Jag somnade massor med gånger under resan och undrar hur många det var som såg eller kanske hörde mig. =P Lyckades i alla fall komma av på östra och gick en vääldigt långsam promenad hem. Jag tror aldrig det har tagit så lång tid eller varit så jobbigt att gå den biten... Trapporna ska vi inte ens tala om! Jag var hemma vid halv nio och ramlade i sängen. Då hade jag varit vaken i 26 timmar. Gick inte upp förrän halv fyra ungefär och gårdagens spenderades i soffan.

Idag.. Idag är jag fortfarande trött och lite irriterad över att förlora en timme av mitt liv, men vad ska man göra? Nu är det nog dags för att se på tv en stund. Och äta frukost. Sen får vi se vad som händer.. Det kanske är dags att börja läsa en av mina olästa böcker..

Obama

Jag stannade uppe igår för att se intervjun med Barack Obama på Jay Leno...

Det var en bra intervju, Obama var liksom verklig. Han skrattade och skämtade om vartannat medans han pratade om allvarligare saker som ekonomin, vilket många förmodligen ville ha svar på.
Men det var inte det som var så underligt. För när jag satt i soffan och tittade så kände jag hur Fruktansvärt attraherad jag blev av presidenten över hela USA. Han ÄR snygg, gubbsnygg, det är han verkligen. Sofistikerad, passar perfekt i kostym och bär upp sin roll med sådan pondus. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen!

Men som Åsa precis sa.. Han är den mäktigaste mannen i världen. Of course you wanna fuck him!
Så.. Michelle, go to sleep. I'm taking over!

Får man göra så?

Får man lov att ge mig världens mensvärk första dagen på jobbet?
Neeej, det är förbjudet.
Ändå...
Usch.

Dagen är iaf avklarad. Jag är tröttare än tröttast och ska dö i min soffa en stund innan jag ska dö i sängen.
Pusshej

Solen lyser så starkt på söndag förmiddag

Det gör det verkligen. Speciellt idag.
Fy vilken baksmälla jag har haft (och till viss del fortfarande har) idag. Huvudvärk som skulle få Hulk Hogan att skaka, haha. Riktigt illa har det varit. Har verkligen legat platt fall i princip hela dagen. Köpte pizza på torget, men mer än så var det inte. Hur kommer nu sig detta då?
Jo, det ska jag berätta! Igår fyllde en viss Roberto år och bestämde sig för att bjuda in några vänner för att fira detta. Vi var inte så många, men det var bra trevligt ändå! En spritfylld, ganska misslyckad melonbål bjöds det på tillsammans med lite snacks och vindruvor. Eget hade man väl också med sig lite, haha. Jaa.. lite bål, en kvarting och några cider senare hade väl inte en enda männska vart nykter, minst av alla jag! Klockan ett fick Mattias den brillianta idén att vi skulle gå ner till cheers! Sagt och gjort, på med skorna och iväg bar det. Vi hann inte mycket mer än komma in och beställa nåt att dricka när musiken tystnade och det var dags att gå hem. Hem till Åsa då så klart. ^^ Jag, Åsa och Mattias spatserade med hjälp av apostlahästarna till henne medans Spike och Leo skaffade mjölk på shell så att Åsa kunde blanda gräshoppor till oss. ^^ Åsa försvann efter en stund och jag fick höra lite mer än jag ville av diskussioner tre karlar emellan.. =P Nä då, jag har allt vart med om värre! Tillslut så bestämde vi oss för att gå hem och alla fyra spatserade mot hagarnevägen, fastän två svängde av lite tidigare. Jag tror. Tror. Att jag var hemma strax innan fem.. Full som en ko, lyckades jag faktiskt få bort sminket från ansiktet och av mig kläderna innan jag ramlade ner i sängen och dog.
För att vakna bara 5-6 timmar senare med världens värsta huvudvärk och en smak i munnen, lika illa som om något krypt in och dött där för 3 dagar sedan.
Jag har inte mått så dåligt sen jag slutade röka! Kanske kan det bero lite på att alla utom jag rökte på förfesten, jag vet inte. Men illa har det varit i alla fall. Efter några tandborstningar och lite mat, cola och choklad senare smakar det inte illa längre, men huvudvärken finns fortfarande kvar. Dock inte lika illa som i morse.
Kvällens ordination: Gå och lägga sig innan klockan nio.

Imorgon börjar nämligen allvaret.
Imorgon ska jag börja på min praktik!

So.. what's up?

Nja, inte mycket. Det knallar på. Haft massor i skolan det senaste, vilket jag använder som ursäkt för min frånvaro.
Huvudvärken har blivit bättre, för den som är intresserad. Det var kanske förkylning + stress + ögonundersökning + nya glasses som orsakade den. Jag kör på det i alla fall.
Var hemma en sväng hos Åsabiten i lördags, fick till min fasa höra caroline af ugglas be om nåt med vad som skulle lika en sångmelodi. Nej, tack.. Senare gick jag ut med lite folk, och även om det var rätt slött och nyktert för min del så hade jag till största delen trevligt. Det roligaste var promenaden hem med Pierre. Det var längesen jag skrattade så mycket på så kort tid!
I veckan har det varit läxor och idag gjorde jag terminologiprov. Vad som känns som en miljon latin och grekiska glosor har proppats in i min stackars hjärna den senaste veckan. Och på tisdag är det engelskaprov. Ett prov som avgör betyget för nästan hela kursen. Hahah, vilken oerhört lätt och fin börda! o.0
Och på onsdag är det nåt prov om hälso och sjukvårdslagar som är så meningslöst det bara går att vara! Det är i alla fall vad jag intalar mig själv för att slippa gräva ner mig i ett hål av ångest.. *fnittrar på gränsen till hysteri*
Men! MEN!! Efter onsdag är jag ledig resten av veckan och måndagen därpå ska jag påbörja min första praktik! Det ska bli så jäkla kul! Klart jag är nervös, men just nu är allt bättre än att behöva sitta på Louises lektioner och lyssna på sönderspelade band med tysk-danskar som kan tre ord svenska.

Glasögonen sitter som en smäck så fint på nosen. Jag kan inte förstå att jag inte skaffade dem tidigare. I början märkte jag nästan ingen skillnad, fick mest huvudvärk. Men nu är typ allt på skärmen lite småsuddigt utan dem. Bästa köpet på åratal. Fortfarande synd att de var så dyra, dock..

Ikväll är det fredagskväll. Åsa jobbar, så jag kanske ska bege mig ner dit om en sväng. Jag får se lite vart aftonen tar mig.. Jag är fri som en vind. *säger hon och blickar drömskt ut genom persiennerna*
Any how. Give me a ring, loves.

Med lite tacksamhet kommer man långt

Ja.. Det var egentligen bara det jag ville säga.
Om någon hjälper dig så säg tack.
Och visa att du menar det.

Annars känner sig personen bara utnyttjad.

RSS 2.0