Stråla!

Det är lördag morgon, jag har sovit ungefär 9 timmar och solen skiner!
It's a great day to be alive!
<3

TGIF!

Ja Pline, det Är faktiskt fredag! ;D

Fredag fredag fredag! Snart är det helg och ledigt i 2 härligt långa dagar. Jag vill ut på äventyr! Helst av allt vill jag åka till Liseberg och utsätta mig för deras nya åkattraktion som är istället för Lisebergstornet "Atmos Fear" heter den och är Europas högsta fritt fall-attraktion. ^^ Är det någon mer än jag som vill åka till Liseberg i sommar tro? Det hade varit skoj att samla ett gäng!

Nä, allvarligt skadat så vet jag inte alls vad jag ska göra i helgen. Containern ska stå vid återvinningen på turebronx nu, det vore trevligt att få slängt en massa skräp från mitt förråd, men till det behövs bärhjälp.. *vinkvink* Volunteers? ;P

Jaja, det är väl torsdag då

Kom inte på någon bra mash av onsdag och torsdag =P

Igår ringde min bästaste storasyster Pline mig och pratade en bra stund! Jag blev så glad när jag såg att det var hon som ringde! Hon påstår att jag får henne lugn och på bättre humör men jag tror det är tvärt om! Det kändes som att jag fick prata av mig mer än hon fick, haha, stackars sötnöt ^^ Men hon lät nöjd i alla fall och det är ju det som är det viktigaste.

Parfymen var riktigt god igår också, så Acqua di gioia är på väg hem till mig från nordicfeel.se, 200 kronor billigare än i stan. Känns som en bra deal tycker jag!

Öppna mottagningen är över för den här veckan, det känns riktigt bra. Jag var på jobbet en kvart tidigare idag (07.05) så jag hann med alla förberedelser för dagen och sånt + att jag får lite mer flextid att utnyttja när jag behöver det..

Snart ska jag gå på cellprovstagning. Jag kan inte fatta att det redan gått 3 år sedan sist! Allt var ju bra då, men det blir lite ångestladdat när man ska på sådana här undersökningar tycker jag.. Tänk om-tankar. Usch usch.

4 dagar (FYRA) till knäckefrukost! Nu går det fort.

Imorgon är det fredag, sedan är det helg igen. Helt fanatiskt wonderbart!

Wednuesday

5 dagar kvar till knäckefrukost!

Det närmar sig. ^^
Nu är det snart dags för öppen mottagning på jobbet. Hua.
Förhoppningsvis är de snälla mot mig idag. Det gick ju hur bra som helst. Eller ja, det är inte slut än, men än så länge är inte tiderna det heller, så det kan nog gå vägen ^^

Igår blev jag så frustrerad på alla envetna och påstridiga patienter att jag fick powerwalka bort lite aggressioner på lunchen. Haha. Illa illa. Men det gick över fort iaf.

Idag kurrade min magen för första gången på jättelänge. Jag blev liksom överraskad! Men jag tror att min hjärna sänder signaler till min mage att det snart är dags för bearbetning så den förbereder sig ^^
Jag har faktiskt lite funderingar på att börja med frukost på söndagen istället. Duka upp ett riktigt frukostbord med knäckemackor och té (och gärna sällskap). Men det går lite emot mina egna principer att jag verkligen ska klara hela vägen ut, så vi får se vad jag gör.

Jag börjar få lite jobbångest inför sommaren. Nu är det bestämt att jag har semester vecka 28-29 men alla övriga veckor som det är pyttelite att göra här då? Min kollega sa att hon haft så mycket flextid att hon kunnat flexa ut efter halva dagarna. Men det kommer ju inte hända mig. Det är bara 1½  månad kvar tills semestrarna börjar typ. Ska jag sitta här och inte göra någonting hela dagarna? Jag kan gärna jobba till 16, så länge jag har något att göra under tiden.. Men tristess på jobbet är bland det jobbigaste jag vet. Jag har varit med om det alldeles för mycket.

Oh! Jag hittade en parfym igår som jag nog ska köpa. Jag har luktat på den förut, men aldrig haft den på mig. Då tyckte jag den var mjähig. Men igår tog jag på mig den lite och ja.. Mums! Jag ska prova den idag igen och få lite åsikter från andra, men det lutar nog ganska mycket åt att jag köper Acqua di Gioia i eftermiddag ^^

Visst är det härligt att jag inte kastar mig mellan ämnena när jag skriver? ;P

Måndagstisdag

Tillbaka till verkligheten och vardagen igen, det är ju måndag fastän tisdag. Kort vecka känns rätt bra med tanke på den långa ledigheten. Jag är i bättre läge än jag var i söndags och det känns bra. Igår var ännu en bra dag, trots att jag vaknade med huvudvärk efter orolig sömn. Jag fick sitta i solen på torget med Åsa och Sandra i 2 timmar och bli grillad. Sedan satt jag på Kajkanten med Per en stund till och blev grillad på andra sidan ansiktet =P På eftermiddagen gick vi hemåt mitt och tittade på resterande 2 av de 4 filmer vi hyrt i torsdags. The other guys var faktiskt riktigt rolig. Tron var.. mjah, okej. Skyline är ett BIG no-no och RED med mr Willis är mjah den också. John Malcovich var dock en välkommen överraskning i den sistnämnda filmen ^^

Nu är det bara 6 dagar kvar till knäckefrukost!


Logik.

Min helg hittills har varit riktigt rolig. Har fått en dos Per-sällskap där det ingått mycket softande och sittande i solen. Igår var jag uppe vid borgen och tittade på när folk drack alkohol, sedan bar det av ner till Baloo med hela gänget. Jag blev mer pillad i håret än jag blivit på flera år tror jag ^^ Ibland är det bra med frisörelever! Var iofs ganska avslagen igår, men stannade ändå kvar till strax innan 02. Väl hemma satte jag mig här en kort sväng och sedan tvärslocknade jag i sängen. Inga drömmar, inget minne av natten alls. Gick upp en bit efter 10 idag och har sedan dess städat och rensat ur garderoben på kläder som är antingen för stora eller för gamla och trasiga/fula. Jag har slängt det mesta, men en liten, liten hög blev det ändå som kanske kan vara intressant för någon annan att ha. Jag var nämligen på jakt efter ett par byxor på torp igår. Hittade ett par highwaterbyxor men tyvärr inga svarta. Däremot hittade jag en herrans massa toppar och koftor! Sockar och trosor fick också smyga med ner i påsen men det är inte lika roligt att veta. =P Jag spenderade c:a 2000 kr på kläder igår och jag fick massor för det! De har slutrea på Kappahl nu, halva reapriset <3 så det var där det mesta inhandlades.
Nu går tvättmaskinerna för fullt och snart är min garderob full igen. Men jag kan lova att det känns bra att ha inhandlat alla dessa kläder. Det var så längesedan jag köpte något nytt!
Min nya telefon är riktigt bra hittills. Lite dåligt med batteritiden men det kommer jag nog över =P Är ju van vid de gamla hedeliga telefonerna som håller i 4-5 dagar typ..
Som man kan se så har jag det ganska bra just nu. Jag får många komplimanger för hur jag ser ut nu, de flesta är väldigt imponerade över att jag klarat det och jag tivs på jobbet.

Ändå! Ändå känner jag mig moloken. Lite smådeppig och i känslomässig obalans. Jag förstår inte..
Solen skiner! Jag blir alltid på bättre humör av solen. Men det räcker inte riktigt ända fram på något sätt. I vågor går det också.. Idag satte jag på soundtracket till Sucker Punch och i slutet är det en väldigt ledsen låt som gjorde att jag fick sluta med det jag höll på med och sätta mig i sängen och gråta. ? I don't get it..?!
Nu är det inte så att jag är ledsen hela tiden, men det känns som om något inte riktigt ligger i rätt läge. Något som är "off". Det är väldigt frustrerande.
Kanske är det för att det är söndag? Jag har ju lätt för att få söndagsblues.. Mm.. Vi hoppas på det!

Knäckebröd

2 st knäckebröd ska jag äta till frukost från och med vecka 18! Därtill en valfri frukt att sätta tänderna i varje morgon. Mums! Jag längtar, vill jag lova! Jag får ha i princip vad jag vill på dem, t o m lite lättmargarin! ^^ Det var allt jag någonsin hoppats på!

Igår kom min nya telefon. En x10 mini blev det, om jag inte sagt det innan. Den är mindre än min förra telefon men lite tjockare. ^^ Jag har inte riktigt hunnit kika ordentligt på den ännu eftersom jag var hemma så sent igår, men jag tror den kommer bli finfin när jag fått iordning på alla inställningar! :D

Min dietist sa något väldigt bra igår som jag verkligen ska försöka med. Ta bort alla de kläder som blivit för stora ur garderoben nu, annars ligger de där som ett "ifall om att". En liten fallskärm att använda om det skulle behövas. Men det ska INTE behövas, så därför tänker jag ge bort det som kan tänkas önskas av någon av mina vänner och resten går till second hand-butiker eftersom de ALDRIG har något annat än tantkläder för oss större flickor. Så om det är någon som vill kika igenom min garderob och plocka ur godbitarna så säg till!

Btw, jag har gått ner 19,4 kg sedan i januari.

F**k yeah! ;D


Sahlgrenska!

Nu bär det av till Göteborg igen! Jag är så exhalterad! Vad ska jag få äta?? :D Mihi!

Bra!

Saker och ting känns faktiskt riktigt bra just nu. Jag trivs på jobbet, jag ska vara ledig i 4 dagar i helgen eftersom det är påsk, jag kan köpa tröjor i storlek L på de vanliga avdelningarna och jag är piggare och gladare tack vare allt detta samt eftersom solen är framme och lyser på mig på dagarna. Jag glömmer bort hur viktig solvärmen är under vinterhalvåret, och lika bra är väl det eftersom den är svår att finna just då.
Idag har jag gått över 13000 steg (enligt stegräknaren på mobilen) och det känns riktigt trevligt! Var ute och traskade strandpromenaden med söta systrarna Strömberg, blev avsläppt i stan och skippade bussen även därifrån. Pratade med mormor på vägen hem och fick en liten uppdatering på vad som händer i närmaste familjen. Ibland går det lite väl lång tid mellan gångerna min familj talas vid med mig så det var ganska gott faktiskt. Mormor är i alla fall stolt över hur bra jag lyckats med dieten och det nya jobbet.

Imorgon ska jag åka till Göteborg och Sahlgrenska på eftermiddagen för att få reda på vad jag kan äta till frukost
och även exakt hur mycket jag gått ner hittills (man ska ju alltid väga sig på samma våg). Jag har 360 kr kvar på kontot och de tänkte jag köpa upp i stora staden eftersom lönen kommer redan på torsdag! Kappahl tror jag står på schemat..

Påsken närmar ju sig som tidigare nämnt och jag har faktiskt inte en aning om vad jag ska hitta på då. Jag hade en fundering på att åka ut till Fotö och ockupera mormor och morfars hus i några dagar, men hur kul kan det bli alldeles själv? Umgås är medicinen min själ mår bäst av just nu, det är helt uppenbart! Festa blir det ju inget med heller, alkoholen får allt vänta på sig ett tag till. Jag känner inget behov av att dricka, är inte ens sugen på det. Jag har haft roligt utan att dricka, både hemma och på krogen, de senaste gångerna festligheter varit på tapeten! Jag hoppas i alla fall att solen fortsätter att visa sitt vackra jag även under påskhelgen så att jag kan njuta av ljuset och kanske bättra på brännan jag redan påbörjat lite smått.

Sol ute, sol inne, sol i varje barnasinne

Vilken härlig dag det här blev! Jag riktigt myser inom mig tack vare all sol och mina sötaste små som jag tycker så otroligt mycket om att umgås med.

Igår var jag och Åsa ute hos hennes mammas karl och njöt av solen på Utby, sedan åkte vi till svenskholmen och gick ut till snäckan. På vägen tillbaka satte vi oss på en bänk och njöt av solen och pratade massor. Det finns vissa saker man bara kan prata med en person med och sånt gick vi igenom mycket igår, det var riktigt härligt. När solen var på väg ned några timmar senare träffade vi några bekanta till Åsa som höll oss sällskap tillbaka igen. Härligt med nya bekantskaper ^^ Hemma på kvällen var jag alldeles röd om kinderna där solen tagit som mest. =P Inte superbra att sitta vid havet utan solskydd kanske..

Imorse började dåligt med orolig sömn och flera uppvaknanden + insulinkänning. Iväg till jobbet kom jag i alla fall och det blev rätt bra ändå. Jag gillar min nya arbetsplats! Efter jobbet åkte jag ner till stan och satte mig utanför Lejas i solen med Per i några timmar och hade det gott. Denna gång var jag dock så förutseende att jag köpte solskyddskräm innan. Den var rätt bra faktiskt, kladdade inte alls så mycket som de brukar göra och den för ansiktet gick in i huden förvånansvärt bra. Lite puder ovanpå så såg man ut som vanligt! Efter 2 timmar gick vi ner till Willys och jag fick köpt ny cola light (ett måste att ha i kylen nu för tiden.., jag räknar det nästan som mitt godis). Sen gick vi uppåt igen och Per hoppade på bussen vid kyrkan och jag gick hem med solen i ryggen.

The sum of the kardemumm; 2 utomordentligt bra dagar på rad! Och jag har dessutom hunnit med att jobba på det. Imorgon ska förhoppningvis jag och Åsa ses efter jobbet eftersom det är hennes lediga dag. =)

Puss, älsklingar!

Idag!

Den här dagen blev en helt fantastisk dag. Jag har haft såå roligt! Jag och Per satte oss på tåget mot Göteborg 15.09. Väl framme fick jag provat lite toppar på Kappahl (storlek Large!!) men köpte tyvärr ingenting, det får vänta tills lönen kommer! Jag tror Per stod ut med det när han såg hur lycklig jag blev över att få på mig en mindre storlek. ^^ Sedan spenderade vi ca 10 minuter med att gå åt fel håll, men det slutade i alla fall med att Per fick i sig lite mat.

Sucker Punch var bra. Jag tror iaf den var bra. Det var väldigt kick-ass! Snygga töser med lååånga fejkögonfransar och strippnamn som slåss som hela karlar. Flera världar i en och ett okej slut. Började nästan, nästan böla i början, men sedan var den sentimentala biten slut. ^^ Värd att se? Absolut!

När vi skulle åka hem satte vi oss på bussen 21.30 och jag tyckte det var lite vingligt vissa stunder, men tänkte inte mer på det. När vi är typ 10-15 min från ljungskile blir bussen stannad av 2 (!) polisbilar som kollar nykterheten på våran chaufför. Han hade inte druckit men tydligen haft feber från och till under dagen. De lät honom köra vidare till slut och vi kom fram till ljungskile.
När vi åkte därifrån (efter att chauffören vinglat ut ur bussen och pausat i ca 10 min) fick han först nåt jätteryck på bussen i första svängen så det kändes som att den skulle välta, sedan skulle han köra emellan 2 bussar och lyckades köra in i en av dem med hela långsidan och förstörde en av bakdörrarna så den inte gick att öppna! Det lät hemskt och kändes som en riktig krock.
Då kom det blåljus igen och han stannade som tur var innan han ens kommit ifrån ljungskile station. Alla passagerare bara reste sig och nästan sprang av bussen, ingen ville vara kvar. Polisen (som följt honom sedsan första gången han fick stanna) förbjöd honom att köra vidare, de försökte få tag på västtrafik för att få en ny chaufför men det var ingen som svarade eller nåt sånt. Ingen av passagerarna hade iaf åkt vidare ens 1 meter med honom. Tydligen hade det legat en flaska på golvet som han inte brytt sig om att plocka upp som fastnat under bromspedalen och dessutom hade han jobbat mycket extraturer så han var överarbetad OCH sjuk.

Ute i natten och blåsten var det inte varmast men som tur var kom det en liten buss som skulle till Uddevalla efter 15-20 minuter och tog oss hem. Var framme på kampenhof 45 minuter efter tänkt ankomsttid. Per hoppade på 12:an och jag lyxade till det med en taxi hem. All n'all var det en riktigt bra och rolig dag, trots allt. Jag hoppas på repriser (dock utan dråpförsök)!

Här är jag och Per på väg hem, lagom pigga. ^^


:-O

Jag ska Göra något den här helgen! Eller rättare sagt idag.
Göteborg bär det av till, bio ska ses och sällskap ska hållas av Per (who'd have thought? Hah!) Det ska bli skönt att göra något utöver "det vanliga" som man gör varje helg, måste jag säga. Och nu när jag inte jobbar i stora staden längre så känns det roligt att åka dit igen ^^ Planen är att se Sucker Punch, men vem vet! Ingen fast plan är planen för denna lilla tripp (iaf för mig, Per får hänga på vare sig han vill eller inte ;P).

Jag valde färg till cykeln igår, det ska bli en mörk blågrön variant. Det visade sig att Gamol kan beställa in en herrans massa mer färger än de få som finns i butiken. =) Jag tror det blir finfint. Pillis sa att han skulle börja pilla på min dama i helgen, jag hoppas att det inte är några större (aka dyra) problem som behöver åtgärdas på henne. Vill ju faktiskt ut och börja trampa snart!

Första veckan på jobbet har gått jättebra! Trots att en av sekreterarna varit sjukskriven hela veckan och jag har fått läras upp av vikarier så känns det riktigt bra. Igår skötte jag hela faderullan i receptionen på egen hand och det flöt på jättefint. Veckan har gått fort och jag har orkat/hunnit göra saker efter jobbet! Underbart!

Och när jag vägde mig förut hade det minskat ytterligare 2 kg så nu är jag under det magiska sträcket på riktigt! :D Tihi!

Prins CF

Är det någon mer än mig som har märkt hur jäklans snygg prins vi har i lilla Sverige? Speciellt på omslaget till nya King. En riktig munsbit!



Rawr, säger då jag! ^^


Så mycket roliga saker det finns!

Jag har hittat min nästa tavla!



På denna hemsida finns ju hur mycket fint som helst.. Jag älskar den här stilen på inredning =)


Bike!

Jag längar SÅ tills min cykel är klar och jag kan ta ut henne på en riktig tur =)
Just nu bor hon i Pillsans garage och jag har ingen aning om ifall han ens har tittat på den ännu. Oavsett vilket så har jag bestämt att jag ska måla om henne. Jag har lite svårt att välja färg dock. Lila är ju ett uppenbart alternativ, men jag har även funderat på en mörkare turkos som heter Reef. Är det någon som har några förslag eller idéer? Den ser ut ungefär som den här, fast inte lika välvårdad ;P


Hittade en hemsida med sprayfärger som jag kikar på (scrolla bara ner en bit). Så, finns det några förslag? =)

In lööv!

Jag är käär!

Ingen får köpa de här skorna, I CALL DIBS!

:D

------------

Jag vill ha det här också! Se så mycket fina färger! <3

------------

Tror jag hamnat i en liten shoppingfrenzy(?).

Beställde ny telefon idag. Och var på torp och handlade på Biltema för första gången i mitt liv. Lås, handtag och pump till min nya cykel. Jag har bestämt att jag ska måla om den också! Lila kanske? Lila-svart? Turkos är också en himla bra färg. Turkos-svart? Hmm.. Tål att tänkas på!

Harry Potter 7 damp ner i brevlådan, samt True Blood numero 10!

Jag ska gifta mig med Eric Northman..
Jupp, that's the way my cookie crumbles ^^

Hej och välkommen till mitt nya liv!

Gick upp extra tidigt idag för att hinna tvätta håret innan första dagen på Rosenhäll, ändå fick jag 45 minuters sovmorgon jämfört med min tidigare morgontid! Imorgon ska jag inte gå upp förrän kl 06! Det är ju nästan som rena rama semestern. ^^
Jag är lite nervös för idag, men det blir nog mest att sitta med och försöka trycka in så mycket som möjligt i skallen och inte göra så jättemycket. Lära sig alla namn (*gulp*) och sånt. Min vanliga arbetskamrat ska vara iväg på kurs hela dagen så det blir jag och en vikarie. =P Men det blir säkert finfint.

I eftermiddag ska jag få hjälp av Niklas att kolla över min nyinköpta cykel och se vad som behövs till den. Jag fick den för 200 kr så det kan nog vara en del som behöver göras.. Men! Jag har en cykel! Till slut. ^^

Nä, nu är det dags att borsta gaddarna och lägga på ansiktet.

And the award goes to...

Gårdagens kommentarpris går faktiskt väldigt oväntat till Per. När han kramade mig för första gången på 2-3 veckor så fick jag faktiskt höra "Vad liten du börjar bli". För er som inte känner herrn så bra så är det en väldigt stor sak att han ens kommenterar något om hur man "ser ut" utan att bli tillfågad först =P

........................

Jag fick äntligen kommit ut en sväng på stan igår iaf, pratmys på torget med Per, Micke, Carina och bus av Christina, lite spatserande på Kungsgatan och en lite för sen buss hem till Atlantis och kocken Kakans kostcirkel; bönor, bacon, whiskey och flott! (Ibland gör det faktiskt inte så mycket att jag inte äter någon mat =P)

........................

Idag är sista dagen på vecka 9. Nu är det 3 veckor kvar tills jag ska äta frukost! Jag tror det blir knäckebröd, men jag ska se vad dietisten säger först. ^^

WOOOOOOHOOOOOO!!!!

Min våg, som visserligen visar 1-2 kg mindre än den på sjukhuset, visade TVÅSIFFRIGT för första gången på 10 år!!! MED kläder på!!!
WAAAAAAAAHHAAAAAA!!!
Fira med en hamburgertallrik någon? ;P

JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAD
och solen skiner och nästan allt är vääääl!
Wahahhahhaahahahahahhahasjgfkd


AAAAH!

;D

Franco

Jag är kär.
Head over heels!

James Franco måste vara den vackraste mannen i världen. Jag kan titta på honom hela dagarna.. Lucky me he's such a great actor aswell!

Det där leendet! Jag säger då det.. *flyter ut i en pöl*








Han är till och med supersöt som stenad knarklangare..



Och hans lillebror Dave har fått samma gener. Sötskrott!



















































Jag hittade en intervju där Dave intervjuar sin storebror, dock är den i 5 delar och med reklam, men de är hemskt söta de där två!

Lite fler bilder på mitt hjärta ;P





And finally; who wouldn't wanna get in bed with this one? But I call dibs! Foreverandeverandeverandever, through all eternity, and so on.. ;D

 

Åh, jag hittade mer! Haha, han är underbar! <3

Här lär han dig (och sin lillebror) hur man agerar framför kameran.


For me

Just because my eyes look crazy green in this pic! <3



Ok, blue-green, then, but hey! Better than blue-gray.

For Pline

Så!
I give you, Lena in jeans..



Now shush!
^^

Just call me stupid.

Ja, jag vet, jag är dum..,
men jag tog ledigt sista dagarna i Gbg.

To sum it up.

... så är jag hemma idag.

Skulle bara jobbat halvdag, så ingen större ångest för det i alla fall.

What am I doing?

Jag har varit ledsen, trött, glad, pigg, deppig och ångestfylld idag. Som synes har större delen av humörvariationerna varit åt det negativa hållet. Jag har haft huvudvärk (som inte försvunnit), haft ont i halsen och mått illa. Jag är förvånad att jag stannade kvar på jobbet hela dagen. Som tur var ska jag inte jobba längre än till 15.15 denna veckan, så jag hinner med ett tidigare tåg hem.
Här hemma så lade jag mig i sängen direkt, med tusen tankar snurrande i hjärnan, tårarna pockande precis innanför ögonlockskanten och en ångest mullrande inom mig. Som tur var somnade jag en stund men att säga att jag vaknade som en ny människa är långt från sanningen. Jag vill helst bara krypa ner under en sten och gömma mig. Det känns som om hela världen ska rasa ner över mig och krossa allt i sin väg. Jag kan inte riktigt beskriva känslan. Den är delvis hanterbar, så jag skulle inte klassa det som panikångest, men samtidigt vet jag inte hur jag ska göra för att övervinna den. Livsångest? Om Åsa läser det här så vet hon ungefär vad jag menar tror jag. Vi pratade om något liknande i går, på parkeringen. Ironisk att det händer mig nu, va? ...

Kick(some)ass!

Haha, nä. Men Kicki, snuttegullet, firades igår med förfest hos Virro och utgång på Harrys. Och herregudars vad jag hade roligt! Spik nykter! Jag är så glad att jag inte fegade ur för att jag var på dåligt humör tidigare på dagen. Det var en superlyckad kväll ^^ Mina vänner är så söta så det finns inte ibland. Fick mig på precis rätt humör och bara var helt underbara.

Jag fixade håret & sminket i ett par timmar igår eftersom jag inte hade något annat att sysselsätta mig med, och resultatet blev faktiskt riktigt bra.


Smög med mina fina naglar där också, som tyvärr inte syns så bra som jag skulle önskat, men men! Det som tyvärr inte syns här är att jag rockade en liten mini-poof igår! Får se om det finns någon bättre bild på det på Kickis kamera ^^

Nu är det söndag (blä) och helst av allt skulle jag önska att jag fick göra mig ett litet smörgåsbord av smågodis, choklad, chips, popcorn, morotsstavar, gurkstavar, dipp, cola light och massa massa smarriga frukter att sitta och äta av framför mysiga filmer hela denna gråtrista dagen. Meeen, nej.

Jag är ändå på ganska bra humör (än så länge =P) och det beror förmodligen på gårkvällen och förmodligen också det faktum att jag precis beställt en hel hög nya filmer, och då framför allt tecknat/animerat! Bästa!
Nä, nu ska jag hitta på något annat. Kanske se på en av de 7 filmer jag köpte i måndags, haha ^^

शनिवार

Jag vaknade 09.50 idag. Helt chockad över att klockan inte var typ 2 timmar tidigare. Är så van att vakna tidigt även på helgerna nu så det här kändes riktigt udda. Dagen började bra med sista ifyllnaden av texten jag skrivt på min spegelram. "Decor Divinus" står det i snygg stil och de ska betyda något i stil med "Beauty divine" men man vet ju aldrig.. Snyggt är det i alla fall.
Efter det har inte min dag varit så käck. Jag mår inte något vidare alls, det är kallt och ruggigt och mina känslor är som en middag med alla indredienser mixtrade ihop till  en grå sörja. Jag vill inte ha det så här, idag skulle vara en bra dag. En dag då vi ska vara glada och fira att lilla Kicki fyllt år tillsammans med goda vänner. Men just nu vill jag bara lägga mig i sängen, sätta på depplistan och gråta lite mer.

Jag känner mig ensam igen. Trots att jag vet att jag har vänner så räcker det inte alltid att bara veta om det, man behöver träffa dem, känna sig älskad och veta att någon prioriterar att träffa en själv. Att bli tillfrågad hur man mår över en kopp té och veta att den som sitter tvärs över bordet faktiskt vill veta svaret, oavsett om det är positivt eller negativt. Jag kan bara hoppas att det blir lite lättare när jag börjar jobba här hemma, men jag vet inte. Jag skulle vilja ha tid med mina vänner som bara är våran, inte lånad tid när det egentligen är annat som måste göras. Det är inte lättast att träffa vänner som inte är här heller, när jag är så rotad och inte har varken tid eller pengar att åka någonstans, även om jag skulle bli inbjuden.

Mycket av orsaken till alla dessa känslor är förmodligen att en av mina vänner gjort mig besviken, ledsen och faktiskt lite arg. Jag har bestämt att inte höra av mig förrän jag hör något först (vilket kanske är dumt, men jag tror att jag behöver det. Frågan är ju då hur lång tid det kommer ta innan jag blir saknad. Än så länge har det gått en vecka). Det gör ju att en av mina vänner inte är tillgänglig och det tar bort en väldigt stor bit av dem jag hör av mig mest till. Det blir väldigt tomt, som man kanske kan förstå. Jag vill inte skriva mer om anledningen eller vem, men det är en av mina allra närmaste. Personen vet inte ens om att jag fått ett jobb och i vanliga fall hade det varit en av de jag berättat det för först. Så ja. Det suger..

RSS 2.0