Pankbank?

Det blev seriös shopping igår.
Till min lycka följde söta Åsa med och spenderade lite kronor.
Jag var lite tveksam till ett par jeans först, men när hon sa att jag fick "söt rumpa" i dem så var det ju ett givet köp ;P Ett par filmer eller 7 blev det också. Och en träningsväska. Och ett par toppar.
Shopping är bra för själen.

Fast jag har inte vågat kolla saldot på kontot än.

Det tar sig

Jag mår lite bättre, lite bättre.
Idag ska jag träna och det brukar göra gott.
Funderar dessutom på att åka ut till torp och spendera pengar på saker jag kanske inte behöver men vill ha.

Monday

En minut i taget.

Might be one of my worst weekends ever.. Thanks.

Today I've already cried enough for the rest of this year.

Life sucks

And I'm right smack in the middle of it..
Fudge.

Unreal

I can't believe you're leaving me.
Nothing will ever be the same.

Shoes

Jag har börjat ta kort på mina skor/fötter när jag är på olika ställen.
Fråga mig inte varför. (Jag gillar dem inte ens!)


På Mormor och morfars guldbröllopsdag i Lidköping.


I Hasselbacken med vänner och drickbart.


Vid bion.


I trädgården på Svinbohult.


Barfota i mammas trädgård.


På släktträffen (i klänningen) på Fotö. (Hah!)


På vårdcentralen, precis innan gipset åkte av.

Just pics




Work out

Jobbet tog slut och zumban hoppades över. Gjorde en timme på jobbgymmet istället och kände hur magmusklerna fick lite liv. ^^

You better have soul, nothing less. Cause when it's buisness time, it's life or death.

Skitmorgon med skitsömn som inte räcker till trots att jag gick och la mig kl 21 igår kväll. Orolig skitsömn och skitmage och skitträningsvärk.
It's just one of those (bajs)mornings.

Och den jäkla skithanden gör ont också.

Curtis Stigers & The Forest Rangers - This Life

Imagine a city where everything's pretty and you sir, you rule the kingdom. You call the shots, you can do what you want to. Oh, just imagine the freedom.

Att man kan få sådan ångest att magen säger "F U!" bara för att det är drop in-mottagning på jobbet. Wierd. Som tur var har alla som kommit idag varit jättesnälla mot mig.
Det blir ju ganska utsatt att sitta här i luckan och alltid vara den som säger ja eller nej till patienter som ändå har tagit sig hit för att få hjälp. Det blir alltid mig som de blir arga på när det är fullt och de inte kan komma in till en sjukgymnast just idag. Det är inte mycket jag kan göra åt saken, tyvärr.
Hade jag fått bestämma skulle alla som sökte komma in, varje dag.

Plain White T's - Welcome to Mystery

Settle down for a moment cause your heart is beating hard. Baby you've been my lover, and I told you from the start. Better no promises, and I'll do you no harm.

Dagen som började bajs artade sig från och till med solsken och nya idéer. Efter jobbet behövde lite återhållen ilska från morgonen släppas lös och gjordes så på gymmet tillsammans med min nya personliga tränare Robin. ^^ Det känns bra att ha få släppt lite spänningar i kroppen och att ha varit på gymmet och tränat annat än pass. Nu vågar jag nog gå dit själv och svettas en stund nästa gång.
Idag avslutades med middag bestående av kyckling, bacon, bulgur och en maffig sallad följt av en nektarin. Finfin kvällning, måste jag säga. Nu närmar sig klockan elva och jag behöver sova. Det är ju ändå bara onsdag imorgon. 3 arbetsdagar kvar!


Sky full of clouds

Fastän man vet att man gjort rätt känns det inte bra när någon frågar efter chefen och ens eget namn.

Jag ♥ James

Jag känner att jag behöver en liten glädjeboost så här på måndagsmorgonen när allt är kaos på jobbet.



I can't help but melting.
Fina Franco!


Guldbröllop

♥ 1961



♥ 2011



Hade ett underbart och mysigt firande med morföräldrar, mamma, morbror med familjer!
Tänk att få uppleva en kärlek som varar så länge.
Det är något man bara drömmer om.

FYI

När man känner sig som prioritet nr 935 tappar man precis all sug för att göra någonting överhuvudtaget.

Sweat!

Jag har kommit fram till att jag gillar zumba. Igår var det inte lika roligt som förra gången, men jag hängde ändå med yttepyttelite bättre. Det var lite jobbigt då det var massa mer människor än sist, men vad ska man göra. En liten självförtroendebooster är faktiskt när man ser pinnesmala töser dansa och bli lika svettiga som man själv är! ^^

Imorgon ska jag åka till Lidköping för att äta middag med morföräldrar för att fira deras bröllopsdag (som egentligen är idag). Jag ska strosa på okända gator i vad som verkar vara en mysig och förhoppningsvis solig stad. Åh, det ska bli så mysigt! Och att dessutom få träffa närmaste familjen inklusive mamma känns helt kanonfint. ♥


Help!

Jag har kommit på att jag vill ha en ny klänning till på lördag.
Men utbudet verkar inte stämma överrens med min smak.
Vad ska jag ha PÅ mig!?

New tidings

Något jag aldrig trott skulle hända för bara något år sedan har idag skett.
Jag har skaffat gymkort. För 1 år.
På Sportlife, för den som undrar.
Och det känns faktiskt ganska bra!

Långbenta läskiga varelser

Imorse, när jag öppnade dörren till klädkammaren och tände ljuset sprang det en så här stor:
<-----------------> (nej, jag skojar inte)
ljusbrun spindel över golvet. Det undslapp mig ett litet pip innan den försvann illa kvickt.
När jag lugnat mig och satt mig för att äta frukost och kolla vädret ilade den som ett skott över mitt vardagsrumsgolv, in mot väggen under stora fönstret. Sedan försvann den igen innan jag hann vare sig slänga ut eller döda den.

Nu är jag lite rädd för vart den ska dyka upp nästa gång.

Perks!

Som vi alla vet, eller i alla fall borde veta, så ska jag åka till PARIS! med jobbet i slutet av september. Jag tänkte bara tillägga att jag ska bo HÄR, på typ världens finaste hotell, som ligger mitt i Paris och superdupernära shoppinggatorna jag kollat in.

Jealous? ;D
Ha HAAAA!

Tisdags-jag-dör-i-stolen-trötthet

Jo, det är ett ord. Jag uppfann det nu. =P

Igår var en vanlig måndag, förutom att jag var nere och fick en nål i armen och en liter blod utdraget för diverse prover inför läkarbesöket i Gbg nästa vecka. Tränat fick jag också gjort på lunchen. Alldeles själv! Jag har faktiskt lite träningsvärk idag så det verkar som att jag lyckats!
Under eftermiddagen fick jag ett sms av sötaste Misja där det endast stod "Grannar!". Nu har hon alltså flyttat in, 2 trappuppgångar bort från min, i samma hus och allt. Hur fantastiskt är inte det. Vi ska lätt ha helgfrukostar ihop! Mums! Så i sann husmorsanda bakade jag en morotskaka till min nya granne för att välkomna henne till vårt hus. Det uppskattades ordentligt och kakan avsmakades i Misjas badkar tillsammans med massa prat och catch-ups. Jag var hemma vid elva på kvällen, ganska pigg ändå.

Nu är det tisdag, jag vaknade ganska pigg, men ju längre tid jag är på jobbet desto tröttare blir jag, haha. Jaja, dagen har bara börjat och ikväll hoppas jag på att vi ska laga mat!

Yesterday was great






Fredagskvällar & Lördagsmornar

Så lustigt det kan bli.

Nu drar jag och mina kompanjoner till Liseberg! =D

I win!

Visst är det härligt när man står i valet och kvalet om man ska ta bussen eller knata hem från stan och väljer att gå. När man då är snabbare hem än bussen som man tänkt vänta på så känns det rätt gött ändå!

Nu drar pojkarna i mig och vill att jag ska ner till dem på Harrys, orkar jag gå eller orkar jag stå emot?

Tilläggas bör väl att jag gått till och från jobbet, till jobbet igen och sen från jobbet ner till stan och handlat. Dessutom gick jag hem från stan med matkassar. I f*in' rock!

Let's zumba!

Igår var jag och dansade zumba. Damn vilket dåligt flås jag har, haha! Men det var faktiskt riktigt roligt även om jag nog behöver vara med några gånger för att hänga med i alla övningar och steg. Rumpskak och rumbarörelser för hela slanten. ^^ Det verkar som att det får bli ett träningskort på Sportlife nästa vecka.

När jag kom hem efter träning, willyshandling och hade duschat mig och sånt var jag redigt trött i benen, och de började redan ömma av träningsvärk. Det blev rester från frysen och kylen till middag och sedan kom jag inte från soffan resten av kvällen.
Idag gör det ont när jag går, sitter och står. Gött! Det betyder att jag tränar och att det gör saker med min kropp. Tummen upp!

Imorgon är det lördag och då ska vi åka till liseberg!! Äntligen! Och vädergudarna ser ut att vara på vår sida. Woho! =D

(Fikat var förresten uppskattat av kollegorna igår, men jag tyckte det var lite för mycket muffins och lite för lite glasyr. ^^)

Att baka gofika








Bitch, please.


POW!

Jag har tränat i 45 minuter på jobbet precis innan lunchen. Och jag är gött trött men åh, så gott jag mår!
Mör i armar, ben och i princip resten av kroppen men med humöret på topp. ^^

Imorgon blir det zumba. Bäst för dem att inget blir fel den här gången. Men det ska tydligen vara en annan ledare så det blir nog kanon!

Wand!

Vad jag önskar mig! ;P


In the afternoon

Jag gillar eftermiddagar på jobbet. Dels för att telefontiden är slut och ingen kan ringa och klaga för att det inte finns några tider att boka, men mest för att jag kan ha på musik när jag sitter här och tristessurfar.
Vi diskuterade det igår, min kollega och jag, att man borde ha betalt för hur mycket man gör på jobbet, inte för hur länge man sitter av sin tid. Hennes man har ett sånt jobb där de har mer eller mindre att göra olika dagar i veckan. Har de lite att göra en dag så kan han sluta tidigare, förutsatt att han arbetar över de dagar det behövs. Här sitter jag och tar emot 2-3 patienter i timmen, har arkiverat allt som ska arkiveras och fixat allt som behöver fixas inför hösten och lyssnar på radio för att fördriva tiden. Om jag stannar tills jag ska sluta får jag betalt som vanligt, men om jag går tidigare så får jag minus på min flextid (för mycket minusflex = mindre klirr i kassan den 27:e). Vad väljer man? Jo, givetvis att stanna. Men det känns lite illa.
Tur att jag trivs så jädrans bra här på mitt jobb! ^^

Idag ska jag tvätta 18-22, förhoppningsvis orkar jag städa också. Det ser ut som 7 svåra år på mitt golv hemma. Usch.
Jag har varit så trött det senaste och vet inte riktigt varför. Är det kroppen som känner av att hösten är på intåg, kanske? Oavsett så hoppas jag att det går över. Helst på en gång!


Christina Perri - Arms



♥♥♥


Efterdyningar

Jag hade en inte-så-bra-dag igår. Och idag känns det fortfarande inte helt okej.
Nu på morgonen kom min sekreterarkollega tillbaka samt en ung sjukgymnast och alla var så glada och hejade, kramades och hade sig. Jag kände inte alls för det. Jag kände mig inte involverad för det första (sen spelar det så klart väldigt mycket in hur mycket jag försökte också, men ja, så kändes det), sedan satt de alla på andra sidan avskärmningen i vårt "rum". Nej, nu får jag lägga av. Det är inte så synd om mig. Jag är bara deppig och bajs och fan. Jag vill helst krypa ihop och gömma mig, men det blir bara värre om jag stannar hemma. Så jag sitter här och har ont i hjärtat en stund till och hoppas att det går över så snart som möjligt.

Where/Who/What am I?

Mitt humör är lika stabilt som en elefant på en nålspets. På ett ungefär.
Det här är en av de mest deprimerande texterna jag någonsin hört.

Stone Sour - Bother

Och jag kan inte sluta lyssna på den..

Slappout

Idag ska jag gå runt/ligga i soffan i pyjamas hela dagen.
Det är dagens utmaning, och jag tror att jag kan hantera den.

Igår blev bättre. Jag träffade Per och åt kyckling/currypizza på Atlantic, sedan strosade vi runt tills filmen började kl 21. Efter filmen fastnade vi och pratade i 2 timmar innan vi gick hemåt. Det gjorde rätt gott.

Jag hade verkligen en känslodag igår. Grät för ingenting. Jag grät när jag gick från gymmet och hemma igen, när jag provade zumba via youtube. Sen satte jag mig för att spela lite piano och började sjunga en ledsen låt, men det gick inte alls för jag började böla då med. I'm guessing it was just one of those days. Det är inte helt över idag, men bättre. Än så länge iaf. Vädret hjälper inte. Men! Jag ska laga mat senare, äta popcorn och dricka cola light i min myssoffa. Dagen är ung, vi får se varthän det bär.

The Green Lantern



Så.. Nästan 2 timmar spenderade i biosalongen, 110 kr fattigare och en filmupplevelse rikare?
Njae.
The Green Lantern var faktiskt inte något jag skulle betalt dryga 100 pix för nu i efterhand. Det var längesedan jag såg en film som inte var bra, men den här var.. Inte uttalat dålig, utan mer.. Medioker. Godkänd men inte riktigt okej. Thank god for Ryan Reynolds. Mr America. ^^ Blake Lively ska vi inte tala om. Hon hade visserligen inte hjälp av att hennes karaktär var väldigt intetsägande, men ändå. Underkänt. Och mini-skurken. My lord..

((Jag vet att jag har sagt det förut, men det är inte en bra sak när till och med Jag kan räkna ut vad som ska hända. Speciellt när det bara slår mig, för att det är så otroligt logiskt och enkelt upplagt. Lite utmaning vill man väl ändå ha?))

Elakingen var faktiskt lite småläskig, på ett serietidningssätt. Och det var mycket väldigt snygga effekter, det går inte att sticka under stolen med. Min glädjestund var när Michael Clarke Duncans röst hördes. Jag älskar hans djupa bastoner.

Summan av kardemumman får bli:

2 av 5 änglavingar

(tack vare Ryan Reynolds fagra nuna och underbara kropp i bara underkläder + specialeffekterna)

Be yourself is all that you can do

But what if that doesn't feel like enough?
At all..

I can't catch a break.

Så när jag kommer ner till Sportlife idag, har betalt 120 kr för att träna en provgång och väntat vid lilla träningssalen i 20 minuter så kommer de upp och säger till oss som är där att de inte får tag på instruktören, så vill vi prova på bodystep istället? Vad säger man då? Ingenting, man håller käften och låter de andra mumla fram sina jakande svar.
Jag har inte gjort step-up sedan i högstadiet och idag insåg jag varför.
Jag Hatar step-up.
Innerligt.
Så mycket att jag gick därifrån efter 20 minuter. Jag hade gått tidigare, men det kändes så ohyfsat. "Lilla fröken duktig."
Jag fick iaf pengarna tillbaka och får ringa och boka nytt prova-på-pass när jag vill. Självklar ligger de på just de tider jag inte kan nästa vecka, så vi får väl se.
Jag gick därifrån med huvudet vid knäna och tårar i ögonen av besvikelse.
Varför händer sånt här alltid när jag ska prova på något nytt eller förändra något till det bättre. Det är som en stor jävla skylt i ansiktet som säger "Det trodde du va! FU!"
I can't catch a break. När jag tror att något är på väg åt rätt håll så händer något sånt här och jag förlorar all lust och allt hopp. Jag får väl inse faktum att jag alltid kommer vara fet, ful, rödmosig, svettig, hårig, äcklig och allmänt roligt att hacka på, speciellt för människor som inte känner mig. Uppenbarligen.

Det är så lätt för mina vänner att säga att idioternas åsikter inte spelar någon roll. Men det gör dom! De väljer att skämta om och ropa fula ord om det som de ser hos mig. Det som de väljer att kalla mig för är ju det som de ser först. Deras åsikt kanske inte räknas, men de spelar fan roll, för det gör ont ända in i själen.

Jag tänkte gå och dö nu.
Hej så länge.

Frajdääääjöh

Ja, det var ett försök till att skriva ungefär som Katy Perry låter i TGIF. =P

Igår färgade jag fransarna hos en supersnäll hudterapeut på Skönhetsspecialisterna. Jag kommer inte ihåg vad hon heter (minns faktiskt inte ens att hon presenterade sig ^^), men henne ska jag träffa igen! Hur duktig som helst!

Efter mina fransar fått sig en omgång traskade jag ner till Sportlife och fick en rundvandring där samt bokade in ett zumba-pass på lördag. Det ska bli SÅ spännande! =D

Sen hämtade jag Per på jobbet och vi köpte sallad på Cactuz och satte oss på en margeretegärdeparkbänk i ett par timmar. Jag var inte hemma förrän efter nio. Hur gött som helst.

Idag då, fredag, är det tänkt att vi ska bada. Men nu är det självklart molnigt, lite småkyligt (om man jämför med senaste veckan) och det har redan regnat en omgång. Vi får väl se hur det blir. Regnar det så är jag på. Lätt! Annars låter filmkväll som en riktigt bra idé. Om jag hinner tänkte jag åka ut till torp och kika lite.

Men först. Jobba!
Idag är vi hela 2 personer här. Jag och en sjukgymnast.
Chill, chill.

Source Code

Den här vill jag se!


Thörsdäj

Den här dagen verkar arta sig riktigt bra.
Jag ska för första gången i mitt liv äta sushi! Tjejorna på jobbet har guidat mig i sushidjungeln och det ska bli riktigt spännande!
Jag läste precis på aftonbladet att min älsklig av älsklingar James Franco är singel !
Watch out America, mama's comin'! ^^
Och efter jobbet idag ska jag gå ner till stan och få ögonfransarna färgade igen. Helt klart värt 150 pix att slippa känna sig som ett lik när man går upp på morgonen, ska till stranden eller bara inte ids ställa sig framför spegeln.

Uppdatering: Sushi var ju riktigt gott! Jag åt inga bitar med fisk, men med räka, crabfish, avocado, omelett och tofu. Och rullarna med sesamfrön! Mumma! Lätt att det blir mer sushi för Lena.


Guldbröllop

Den 19 augusti har mina morföräldrar varit gifta i 50 år.
Femtio år!
Det är nästan dubbelt så länge som jag har levt.
Femtio år!
Jisses.
Chansen för att jag ska få fira guldbröllop är.. tja.. slim to none!
Kanske om jag skulle gifta mig i år, då skulle jag vara 76.
Haha.
Men först ska man ju hitta någon att bli kär i, som man kan tänkas stå ut med i resten av sitt liv. Och har det inte hänt på snart 6 år så ligger ju hoppet inte direkt i topp. =P

Ösregn!

Jag älskar det. Det bara häller ner vatten från himlen.
Fantastiskt bra!
Och skönt.

Någon som vill åka ut och bada i skyfallet? ^^

New things!

Jag blev så peppad igår efter träningen att jag gick ner till stan och shoppade mig ett par nya träningsskor. Har förgäves försökt hitta en bild på dem på nätet, men det verkar helt omöjligt. Nåväl, de är lila och vita och stora som attan. Men det är okej, för de sitter finfint. Det är ju inte mitt fel att jag har stora fötter. =P

Jag letade webbkamera på Clasohlson också, men gick därifrån med 3 vispskålar, nya köksmått och hörlurar.

Idag är jag gott mör i kroppen. Det stramar och molar i muskler som jag glömt att jag hade. Men det är okej, för det är av en bra anledning! ^^

Efter tjat och mat med Per så fick jag handlat lite smått och vi beslutade oss för att gå på bio i veckan. Ryan Reynolds, here I come. Höhö.
Nästa lördag åker vi till Liseberg med Kicki och Johan! Woho!

Var det någon som märkte hur skönt väder det var imorse? Det var ett lätt, lätt sommarregn när jag gick hemifrån som höll i sig hela vägen till jobbet. Friskt och gott. Jag älskar sommarregn, allting luktar så gott efteråt! Och jorden (+ Lena) behövde faktiskt bli vattnad efter all värme det senaste.

Första träningspasset på en sisådär.. 10 år, check!

Nu har jag tränat med tjejorna. Och ätit lunch, och duschat och jobbar igen.
Det känns helt okej faktiskt. Jag hängde inte riktigt med på allt de hittade på med bollar och redcord och gud vet vad, men det är kanske inte så konstigt. ;P De är ju ändå utbildade för sånt där.

Alla arkivpapper är insorterade i våra 2 olika arkiv här på jobbet och det innebär att jag inte har något sånt där "det här kan jag göra i värsta värsta fall"-pyssel kvar. :S Jag behöver ett projekt tills alla är tillbaka efter semestrarna!

1 down 4 to go

Så var måndagen över. Den var extremt varm och jag höll på att dö flera gånger. Jag lovar!
Klockan är 9.42 och det känns som om den här dagen aldrig kommer vara över. Bra start. Jag var på bra humör imorse. Jag vet inte vad som hände där. En kollega kom tillbaka till jobbet och sitter i samma rum som mig. Jag har inga som helst problem med henne förutom att när vi är i tex fikarummet med resten av folket här så känner jag det som att jag inte syns. Jag vet inte varför. Ibland känns det som om hon inte gillar mig alls och ibland känns det ingenting. Det är säkert bara jag som är fucked up i huvudet, men det förändrar ju ingenting.

Vissa dagar känns det som att alla min vänner är sura eller griniga när det pratar med mig och jag har ingen aning om varför.

Gud vad jag är patetisk.

Fuck it.

Inatt sov jag med vidöppna fönster för att det var alldeles för varmt, detta resulterade så klart i att jag har fått ett par (läs: 300) myggbett.

Idag ska vi träna vid lunch. Jag har varit ganska pepp på detta, men nu vill jag inte alls sitta/stå i träningssalen och svettas floder inför mina kollegor. Inte alls. Helst vill jag gömma mig i ett svart hål så att ingen ska kunna titta på mig, döma mig och tänka vad de vill om mig.
Helst.

Det är väl solklart?

Givetvis fick jag inte bada idag!
Inte imorgon heller skulle jag tro.
Men kanske på onsdag!

Blöta ner sig.

Igår gick jag och la mig vid 22.30, trött som en järv efter allt badande och den värmen som varit de senaste dagarna. Men hela natten (tror jag) har jag legat och vridit och vänt på mig och vaknat och somnat. Jag är helt slut idag. Det jag önskar mig mest är att få åka ut och slänga mig i vattnet när denna arbetsdag är slut. Det hade varit helt fanatiskt gött! Och om inte Robin ska jobba över idag ska vi göra precis det. Så Robin. Banne dig om du ska jobba! ;P

Btw. Det är redan augusti.
Hur galet är inte det då?


RSS 2.0