Hejdå Slottsskogen!

Äntligen är det torsdag! Nu har jag gjort mina sista arbetstimmar på Slottsskogens vårdcentral.
Nästa vecka är det ut till Kyrkbyn som gäller och veckan efter det börjar jag jobba på Rosenhälls sjukgymnastik! Det känns helt sjukt galet bara att tänka att jag kommer kunna gå upp strax efter jag brukar gå hemifrån för att ta en liten promenad till jobbet! Det fattas nog inte förrän stunden kommer, jag hoppas jag hinner vänja mig på 5 månader. ^^
I "avslutningspresent" fick jag idag min alldeles första professionella ryggmassage av en utbildad terapeut som var helt underbart snäll och varsam mot mina stackars onda axlar. Jag känner mig lite öm och så sedan dess, men om jag skulle gå och få sån här massage på regelbunden basis så skulle nog min rygg ordna upp sig ganska så bra. Men dryga 400 kr/gång är något som bara ligger i min fantasibudget!
Vi får se vad bassängträningen kan göra för mig imorgon. Det ska bli spännande att se vad man ska göra i vattnet med tanterna. Jag hoppas att jag kan få fortsätta med detta även när jag jobbar där, men jag vet inte om det är okej att ta upp en plats på det sättet. Vi får väl se.
En riktigt bra jobbfördel med det här stället är att jag får använda alla träningsmöjligheter och bassängen så länge det inte är några patienter där. Och i arbetstiden ingår 1 timmes friskvård i veckan. Hur sjukt är inte det?! =D Så snart kanske jag blir som alla andra små träningsnarkomaner där ute ^^ Något Ska jag i alla fall komma igång med!

Lalalallalalala

Jag är nervööhöhööös! Det här är ett inlägg enbart för att jag ska ha något att sysselsätta mig med under tiden klockan i ultrarapid närmar sig 13.30 så jag kan gå hemifrån.
Kan ju passa på att visa hur fin jag blev i håret efter dagens klippning!



Och min ring måste jag ta kort på och visa någon dag. Den är gigantostor och superfin ^^ Vanligtvis gillar jag inte överdimensionerade ringar, men den här liksom "talade" till mig på Gina och jag var tvungen att ha den, tillsammans med ett par örhänden i form av änglavingar! =D

Pyssel

Eftersom jag har så mycket fri och ledig tid på helgerna nu när jag inte dricker på kvällarna och ligger bakis/döende dagen efter så har jag hittat små saker att sysselsätta mig med. Jag har bl a möblerat om i mitt rum:


Jag har också passat på att måla om min spegelram i hallen i en mycket mysigare färg. Tänkte det var lika bra eftersom de ändå tapetserade om i min hall. Nytt och fräscht vill vi ha det!

Före: Efter:

Vecka 8

Nu går jag in i vecka 8!
Det låter nästan som om jag skulle vara gravid, haha. Men neeej, det är såklart dieten jag pratar om. Jag var på sjukan här i hemmastaden och kollade mina diabetesvärden och vägde mig och sånt.
JAG HAR GÅTT NER 13 KG! Wahah! I win!
Jag har dessutom ett fantastiskt bra blodtryck på 100/70, använder mindre än hälften så mycket insulin som jag gjorde från "the get-go" och hade lite för bra blodsockervärden, så jag måste nog sänka ytterligare lite på doserna.
Idag har jag dessutom gjort en riktigt hälso- och själsnyttig sak; klippt håret. Det är en sån fantastiskt känsla att komma ut från salongen och känna sig som en hårgudinna! Så snyggt det är, trots att hon bara klippte bort 4-5 cm.

Passande med ett frisörbesök och gudinnekänsla är det verkligen idag då jag ska på intervju i eftermiddag. På ett jobb på Rosenhäll! 75%, så jag får se lite vad lönen ligger på, men ändå! Tänk att få komma så här nära hem! Istället för 105 minuter till jobbet reduceras det till 10 minuter! Helt galet! Gimme gimme gimme!

Oh, oh! Idag fyller världens bästa Pauline år! Hon fick en present i form av ett bildspel komplett med text, bilder och musik från våra år tillsammans i Uddevalla. Jag blev supernöjd med det och hon blev jätteglad! Det är så fantastiskt roligt att få ge bort sådana personliga presenter, när det verkligen märks att det var riktat till just den personen. ^^

Efter intervjun idag ska jag träffa söta lilla Kicki. Det var alldeles för längesedan och nu fyller hon år imorgon så då var det verkligen dags!

Och solen skiner och vindarna är få, det här är en riktigt bra dag!

Observationer

När man är ute på krogen helt nykter så ser man så mycket man skulle missat om man var fuller!

Igår på Mortens stod hela dansgolvet på översta våningen och fistpumpade till musiken á la Jersey Shore. Helt fantastiskt roligt ^^
Sen såg jag en ganska liten och smal kille som både var lik och dansade likt den minsta killen i Drop it Low-videon. Helt fantastiskt! Jag blev nästan kär!
Sist men absolut inte minst såg jag en gammal klasskompis som antingen inte kände igen mig (yeah right) eller inte ville hälsa. Men skit samma. Han satt ganska nära vårt bord och jag föll head over heels för hans armar <3 Haha. Kunde inte sluta titta ;P

Fulla människor lever verkligen i en fantasivärld.
Det är helt otroligt vad de kan få sig själva att tro!

Och jag är nog precis likadan när jag är ute och svirar ^^
Man får ta det med en klackspark. Alla är ju likadana!

Saturday, I love you like gold.

Jag vet inte varför, men jag har fått lite dille på att ta närbilder det senaste.
Innan förfest och utgång på Mortens, spiknykter..




































Annars är den förvånade looken en kul grej.. Jag vet inte varför jag inte lyckades få någon bild som förmedlar hur jag kände mig igår; riktigt snygg. Men det var väl kvällens goda självförtroende som sipprade ur porerna. De måste ha sipprat ganska fort, för idag känns det inte alls på samma sätt.



Hat's off to Ricky dock, som med sitt eget lilla sätt dånade över mina ögon igår när det var dags att gå hem från Mortens. You can always count on him to make you feel gorgeous ^^




































Igår var jag ute i solen och njöt av varma strålar med Per, Robin och Sofie. Vi satt utanför Kajkanten och fikade och pratade sommar- och vårplaner. När vi delade på oss gick Per med mig till Åhléns och bestämde vilka solglasögon jag skulle köpa. Det blev ett par piloter. Jag har velat ha sådana länge, och det här var första gången jag (läs: Per) hittat några som passat. Att de är åt det lilaaktiga hållet är ju inte heller tråkigt!



Vem hade trott att jag skulle hitta ett par glajor som får mitt ansikte att se litet ut, haha.

--------------------

Idag är det förresten en milstolpe! Nu har jag gjort halva tiden då jag bara ska äta soppor. Bara 6 veckor kvar! Sen ska vi byta ut en soppa i taget mot riktig mat. Shit! Det känns helt overkligt o.0 Äta mat? Wierdness..

Schnögg

Just nu, efter att jag sminkat mig för partykväll, klätt mig, fixat håret och tagit lite ego-kort så känner jag mig riktigt snygg och ja.., det kan nog bli en bra kväll ^^

Puss, mina hjärtan!

Glee!

Det finns inget så bra som ett riktigt härligt avsnitt av min favoritmusikalserie Glee!
Avsnittet jag såg idag måste hamna på förstaplats av alla som kommit hittills. Helt fantastiskt. En underbar känsla när man helt och hållet ändrar humör pga ett påhittat serieavsnitt. Världsbäst! =D Kurt har en speciell plats i mitt hjärta ^^

Ser det här, den som vill

Nu blir det kvällsmat och soffslappande.

Ja, just det!


Åh nej. Åh hjälp..

Jag har ett jättedilemma!

Jag har blivit erbjuden jobb på Gamlestadens Jourcentral. 70%, på kvällar och helger (jobbar 2 helger av 5). Det är ohyggligt långa arbetsdagar (14.00-00.00) och jag skulle få ut mindre i lön än jag fick på vårdcentralen på Hisingen, trots löneökning och OB.. Fördelen är att jag är ledig en del dagar emellan.

Dock blir det helt sjukt långa arbetsdagar, speciellt på helgerna när jag är hemma i stan kl 02 och då får jag gå från kampenhof mitt i natten eftersom det inte går några bussar så sent. På vardagar kan jag förmodligen vara hemma vid 01, men det är lika lång gångväg då.

Å andra sidan har jag inte direkt blivit erbjuden något annat jobb. Ska på 3 intervjuer för sommarjobb snart, men det är ju just det, sommarjobb.

Jag har några dagar på mig att tänka över detta. Helt ärligt så känns det inte helt 100, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra..

Råd?

Everything changes

Och bara sådär så spelar det inte någon roll längre.
Det finns så mycket viktigare saker att fokusera på än en enfaldig kollega.

Jag vet att du vet att jag älskar dig, finaste syster. Och jag vet att du vet att jag finns här när du behöver mig.
Vi har varandra, du och jag.

--------

På tal om bananer så var jag på intervju idag på Gamlestadens Jourcentral. De söker en sekreterare som kan jobba kvällar och helger. Först och främst måste jag säga att jag aldrig varit på en så trevligt intervju innan. Det var hur bra som helst och jag kände att de gillade mig. Efter att jag frågat de frågor jag hade klurat på till dem så sa verksamhetschefen "Jag har varit chef i 30 år och jag blev imponerad av dina frågor." ! Wiho! Och de sa dessutom rakt ut att de kände sig bekväma med mig och gillade mitt sätt.
Det är en tjänst på c:a 70% med arbete efter 5-veckorsschema. Man arbetar olika mycket under olika veckor, vissa bara 2 dagar, vissa 5 och vissa 3-4 dagar. 2 helger av 5 jobbas det och arbetspassen är c:a 10 timmar långa. Men jag tänker som så, att om man är så pass mycket ledig så borde det inte vara något större problem, eller hur? Dessutom skulle jag få lön som vid en ungefärlig 85%-ig tjänst eftersom det är massa OB. Hon tyckte, som glasyren på kakan, att min förra lön var lite väl låg och sa att det nog skulle kunna komma att höjas lite grann i alla fall. Ha!

Det är nästan så att jag vill ha det här jobbet! ;P

Nackdelarna blir ju så klart de sena och långa arbetsdagarna. Jag skulle vara i Ua 00.55 om jag fick gå så jag hann med sista bussen (23.40). Då går det givetvis ingen nattbuss hem på veckodagarna, men på helgerna.. Ibland skulle jag sluta 22.30, och då är jag (förhoppningsvis) i stan 23.55. Kul det blir när man jobbar 4 dagar i rad. =P Haha. Jaja. De skulle höra av sig någon gång under nästa vecka.

OMG!

Jag HATAR människor som är dumma i huvudet. Som inte har någon empati.
Ååååhh! Det är 1000 gånger värre när jag måste arbeta med dem och spendera minst halva dagen med att sitta mitt emot deras idiotiska ansikten. Jag vill bara skrika och göra något elakt som motverkar deras idioti.
Man kan inte lära en idiot att vara mänsklig, dock. Gaah, IDIOT! Jag dör.. Dör dör dör dör dör.

Jag tycker faktiskt att det är ganska dåligt att man inte kan bjuda på den lilla tid det tar (max 10 min) för en läkare att gå upp till en patient på andra våningen i samma (!) hus och konstatera att patienten är avliden. Istället ska de "efterlevande" (sörjande tycker jag är ett mer korrekt beskrivning) få en räkning på samma belopp som skulle tas av en läkare som spenderar en halvtimme med en patient med 1000 åkommor.

"Hyran slutar ju inte komma för att man dör. Hallå, wake up.."

Nej, precis. Var lite mänsklig mot de som är kvar och spara dem de stackars slantar de har till att betala stora lån och hyror istället.
Och var inte så JÄVLA nedlåtande! Respektlöshet är bland det absolut värsta jag vet.

*många fula äckliga nedsättande ord tänks ljudlöst här*

Jag är faktiskt arg.

Victorious

Fick hem ännu en minikatalog från ellos idag. Jag tror säkert att de skövlar 1½ regnskog med allt papper de måste använda. Elaka är de ockdå, med massa söta och romantiska vår/sommarkläder. I en liten ruta om ett av "modemärkena" i den står det så här:

" I vårens mode ser vi skira och transparenta material i mjuka pastelltoner.
Draperingar och volanger är stort liksom luftiga, voluminösa silhuetter."


Voluminösa silhuetter..?
Hela jag är en voluminös silhuett, utan att jag behöver ha på mig några kläder alls! HAH!

I win!

=P

.....

Det här var ju en fullständigt meningslös helg..

Blöööh

Idag är jag så uttråkad.
uttråkad.
Jag försöker hitta på saker att göra men det är ingenting som lockar. Är det bara jag som har sådana dagar?
Gick till och med ner och kollade om jag kunde boka om min tvättid till idag istället för imorgon, men självklart var det fullbokat. Bah!
Jag har slängt soporna, ska snart duscha och kanske måla naglar. Eller kanske inte måla naglar. Funderar på att låta de vila ett dygn eller så. Smörja in nagelbanden och låta de andas en stund är nog en bra idé med tanke på hur mycket jag kletar på dem. Well well, we'll see.

Jag har spelat gitarr för första gången på en halv evighet idag och aj aj vad ömma mina fingertoppar är! Så nu är inte heller det något alternativ längre.
Film är jag nog alldeles för rastlös för och även om böckerna om Sookie Stackhouse lockar så vill jag egentligen inte fastna i dem hela dagen. Det känns som sånt slöseri med tid när jag är ledig. Å andra sidan har jag ju uppenbarligen inget bättre för mig..

Om jag hade ätit mat så skulle jag kunnat gå ner och handla, det är alltid något som saknas. Men inte ens det kan jag göra. Jag har visserligen inga pengar till shopping över huvud taget resten av den här månaden, men ändå! Mat måste man få köpa. D v s, om man äter.

Mjuff..

Ringde och pratade med verksamhetschefen på jobbet jag vill vill vill vill ha. Han var inte alls så trevligt som man kunnat önska. Lät mest stressad och som om han ville ha mitt samtal avklarat så han kunde gå vidare med sitt liv..
Jag fick i alla fall lite uppgifter om jobbet jag undrade över.
Tyvärr är det en VC i Vänersborg som ska bli privat och om det är någon av deras sekreterare som inte vill vara kvar där då så har de företräde till den här tjänsten.
Men, ingenting är klart. De kanske skulle älska att vara kvar inom den privata sektorn eftersom de oftast är bra mycket bättre betalt där!
1 april skulle det i alla fall vara klart så då bestämde jag precis att jag ska ringa igen, om jag inte hört något vill säga.

Jag hoppas så innerligt på det här jobbet, även om hoppet precis fick sig en törn. Men det är fortfarande min dröm.

Don't go breaking my heart

Idag när jag kom hem hade jag fått ett stort brev från min mammas morbror och moster. De är några av mina favoritsläktingar och är alltid underbart vänliga och varma. De utstålar sådan omtanke att jag känner mig omtyckt bara av att vara i deras närhet. Sen hjälper det ju också att de inte är dåliga på att påpeka hur mycket de tycker om mig.

Brevet innehöll en försenad present/julklapp som jag blivit lovad när de var här och grattade mig. Brevet innehöll en förstoring på ett kort av min pappa och "storebror". Det är ett så otroligt fint kort, jag älskar det. Jag känner så igen mig i det. Man ser bara ryggarna av dem, men de sitter på en bergshäll och tittar ut över en stor dal med deras gamla hund emellan sig. Kortet är taget 1983, drygt 2 år innan han dog och jag föddes. Precis så älskar jag att sitta ibland. Ute i naturen, i stillhet och bara finnas till. Kanske tänka över viktiga saker och ting, eller bara dagdrömma.

Jag visste precis var brevet innehöll och det tog en stund att få upp all tejp, men när jag väl fick fram kortet och läste det lilla brevet som mammas morbror skrivit till mig så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna för allt i hela världen. De var inte många, men de kom likväl.

Jag önskar så att jag fått sitta med där, på den där bergshällen och blicka ut över skogen..
Bara sitta i stillhet, bredvid min pappa.

Oh lord.. o.0

Får man lov att tacka nej till jobb när man snart står utan?
Var på intervju idag (första av 5) och de var trevliga och allt sånt, men jobbet är på 75% och jag får i princip samma lön som innan, kanske t o m något lägre(!!) 75% av 17800 kr är inte mycket. Om jag räknar på en skatt på 30% får jag ut drygt 9000 kr/månad. Då ska busskort köpas direkt, där ryker 1100 kr.
Som grädde på moset är det tydligen bara jag som har sökt jobbet, i alla fall som har behörigheten de kräver så jag har för en gångs skull inga konkurrenter. Ironiskt va?

Nästa intervju är för en tjänst på 80%, känns ju inte superlyckat det heller.
Hmm.

WTF am I supposed 2 do?

Up is down

Snacka om att mitt humör har gått från dal till topp till dal igen denna soliga tisdag.
Jag har varit hungrig idag. Det var ett tag sedan jag var det nu. Men idag ville jag bara äta något. ÄTA. Tugga och använda käkmusklerna. 4 veckor har det gått nu. Jag tycker det har gått bra, men nu sedan jag inte kunnat äta Modifast längre har jag blivit tröttare och mer hungrig igen. Nutrilett och Naturdiet verkar inte ha riktigt samma effekt. Jag är lite rädd att jag inte ska orka. När jag tänker på att det är 8 veckor kvar innan jag ska börja trappa upp matätandet vill jag dö lite. Inte nog med att de 2 nya sorterna inte gör mig lika tillfredsställd så smakar de inte i närheten lika gott som Modifast.
VARFÖR!??
Jag är fortfarande hungrig. Det är en timme kvar tills jag ska hälla i mig sista drinken för dagen. Gudars.
Har fått sänka mina insulindoser ännu mer nu. Använder nu mindre än hälften av vad jag gjorde från början. Helt sjukt verkligen! o.0 Men riktigt bra också. Om jag bara kunde sluta få känningar varenda dag, så skulle det vara hallon.

-------

Det är MITT jobb. Den som ens försöker sig på att våga ta det ifrån mig ska få se på annat!
MITT! *grr*

-------

Är det inte olagligt för grannar att borra i sitt tak/mitt golv när jag är trött och har ont i huvudet?

Yey!

Dagens ros till Tom på bredband2 som är superhjälpsam och uppdaterar mig på mina förehavanden ^^
Får vänta ytterligare 1 månad på snabbare bredband, tyvärr. Men jag kunde utan problem ändra hastigheten lite så att det blir pluttlite billigare. Men ändå! Nu hoppas jag att själva tjänsten ska vara lika smärtfri som beställningen. =)

....

Jag hade just blodsockerfall och en känning på 1,9 mmol/l.
Inte party, vill jag lova.

Omg omg omg omg omg

Jag har precis sökt ett jobb som läkarsekreterare på heltid i Uddevalla.
Jag vill ha det!
Ge mig det!

Aaahh!

Håll alla tummar, korsa alla fingrar, be till alla du tror på.
Snälla, snälla, snälla, snälla ge mig det här jobbet!


Hemköp!

Jag gillar Hemköp. De hade de "ovanliga" sorterna av Naturdiet, så nu har jag inhandlat en låda av varje. Dessutom 2 större förpackningar med Nutrilett också.
Nu hänger min ekonomi bara på att jag kan få sålt Modifast-paketen.. Än så länge har jag inte fått nåt svar på någon annons. Några hundralappar vore ett väldigt välkommet tillskott i kassan, speciellt när dagens dietpaket gick på dryga 700 kr.. o.0
Hjälp..?

On a much happier note ringde det idag ännu en chef och ville ha mig på intervju. Denna gången på Sahlgrenska. Är nu uppe i 3 intervjuer, minsann! Den första är redan på torsdag. Hua.. Gå igenom allt det där igen. Man kan tro att jag blev något av en expert efter de 7 intervjuer jag var på efter examen i fjol, men icke då. Lika nervigt och hemskt som vanligt!

(Idag får världen ingen puss eftersom jag är trött, har ont i både rygg och huvud och vill strunta i allt vad ansvar heter.)

((Dessutom fick jag en faktura från Comhem för nästa månad då jag fått för mig att mitt abonnemang ska vara uppsagt och klart. Har skickat iväg ett mail till nya bolaget så får de kolla. Banne dom om de inte gjort ordentligt och jag måste dras med detta sega as till "hastighet" ännu längre..))

Noter och toner ♥

Musik musik musik!
Jag ÄLSKAR att sjunga och spela piano.
Idag försökte jag mig på mina gamla sångläxor i kategorin klassisk musik. Och det gick f**n så bra! HA! =D
Wihoo! Jag är på så bra humör och jag vill bara leka och träffa älsklingar, men ingen av dem är här! Vart har de tagit vägen? Hohooo?! Kom hit och var Glada med mig!

PUSS på världen!

Done deal

Det är dags att ge upp. Säga hejdå till det enda goda jag har kvar i livet just nu.
Modifast, adjö.
Det började bra, jag älskade din smak och din mumsiga varelse. Sedan började du bli lite sur och grinig för att tillslut försöka få min mage att begå självmord.
Så det här fungerar inte. Jag kan inte leva så här längre. Det är slut.

.......

Nä, så roligt är det inte. Jag har 12 paket med modifast i mitt skafferi, värda c:a 1300 kr som jag inte kan äta. Jag har lagt ut annonser lite här och var, men jag vet inte om det är något folk vill ha.

900 kr för alltihop iaf.
4 paket jordgubb
4 paket banan
3 paket vanilj

Så om någon känner någon eller vet om någon som vill ha, så säg gärna till. Lämna ut min mail, det är okej. Eller telefonnummer om det är någon ni litar på =)

Frågan är vad jag ska göra nu. Nutrilett fungerar, men det är inte speciellt gott...
Jag vet inte var man kan köpa naturdiet ananas, päron eller hallon/vanilj (?) eftersom de är slut på sidan jag hittade. Ingen som har sett dem i någon butik? Jag har bara sett chokladen och latten, typ. De är inte det minsta goda. Jag fick inte ens i mig en hel choklad.. Bläh.

Jag är superdupertacksam om någon hojtar till ifall de ser nåt! :-*

.......

Igår var jag på krogen för första gången sedan allt det här startade. Det var roligt att umgås med Åsahjärtat. Resten var väl inte jättekalas, haha. Men vi kom in gratis och slapp köa i alla fall!
Förfesten med Virro och Christian var riktigt rolig. De två är en spännande kombination. ;P

Muuhu

Ingen sånglektion för mig imorgon.
Eftersom jag kanske, eventuellt, möjligen kan ha någon magsjukebakterie så var det bäst att göra så. Iofs borde smittan vara över imorgon eftersom det hela började för 3 dagar sedan, men ändå. Jag är nog inte så pigg på det då ändå, vill gärna vara lite mer fot for fight så att säga..

Jag har pratat både med en sjuksköterska på vårdcentralen och en på min mottagning på Sahlgrenska och ingen vet vad det är för fel. En tror att det kanske kan vara magsjuka och en annan lutar mer åt att det är pulvret. Men ingen kan säga något säkert. Och eftersom det möjligtvis kan vara magsjuka så får jag ju ingen tid på vårdcentralen pga smittorisk. Det är ju helt fantastiskt.. Nåja, jag ska avvakta tills imorgon och se hur det känns då.
Jag är så lapp- och sällskapssjuk så det är löjligt. Sällskap! Ge mig sällskap! Muh.

Imorgon ska jag sällskapa mig. För om det är magsjuka så är smittan över då och även om jag fortfarande har ont i magen så får det helt enkelt ignoreras.. Basta!

Aj aj

Pline, jag önskar att det var magen som ställde om sig.. Men det vete f..

Idag har jag så ont i magen att jag stannat hemma. Eller ja, jag var på väg till tåget när jag kände att "det här går inte".. Har ätit linfrön både igår kväll och imorse och magen bara bråkar sig.
Har börjat må lite illa så jag ringde till sköterskan på mottagningen för att se om hon kunde hjälpa mig men blev inte mycket klokare där.
Jag känner mig jättetrött och matt i hela kroppen och önskar att någon nära kunde vara här och ta hand om mig. Kramas lite (fast bara lättlätt) och mysepysa.
Det är nu jag vill vara liten och fortfarande bo hemma hos mamma så hon kunde ta hand om mig. Hon har visserligen tillräckligt med att ta hand om sig själv...
Men ändå.

Muh. =/

Impossible is just an opinion

Riktigt bra citat, det där. Skrivet av den fantastiske Paulo Coelho.
--------------------

Det jag idag inte förstår är hur magen kan börja bråka nu, efter att man ätit samma "mat" i dryga 3 veckor..? Min mage känns som en ballong, och det började när jag gick från jobbet. Hade jag haft stressmage kunde jag tro att det var stressen som släppte efter första dagen på Slottsskogen, men det är inte det minsta troligt. För det första var jag inte direkt nervös och för det andra var det inga svårigheter alls där. Sekreterarna verkade riktigt trevliga och jag tror att det kommer gå jättebra. Det är ju trots allt bara 3 veckor. Min rygg var inte allra bästa vän med stolen jag satt i idag men imorgon är en av sekreterarna lediga så då kan jag sitta på hennes plats.
Nej, magen vill inte alls med mig ikväll. Jag hoppas bara att det går över tills imorgon..
Kan man bli resistent mot laktostabletter? Jag äter nu minst 6 st om dagen. Hm. Det hoppas jag sannerligen inte!

RSS 2.0