(Bak)fyllehelg

Den här helgen har i princip bara bestått av fylla och bakfylla. Och långdragna festkvällar blev det också. En sådär 11 timmar fredag-lördag och kanske 9 lördag-söndag. Igår var det bara platt fall hela dagen. Sov på Strömstadsvägen och spenderade även hela söndagen där. Sov av och till under dagen, tittade lite på South park och fick i sig en kebabtallrik. Klockan 20 vaknade jag och fick dra mig upp och klä på mig skorna med tillhörande ytterkläder för att ta mig hem. Idag ville jag dö lite grann när klockan ringde. Mitt mantra idag är "2 veckor kvar till minisemester, 2 veckor kvar till minisemester".. Jag är nämligen ledig från 21/12 kl 16-ish fram till 7 januari.
Fantastiskt skönt ska det bli!
 
I alla fall.
Fredagen började, som sig bör, med jobb på vårdcentralen. Efteråt bar det av hem och direkt in i duschen. När jag kom ut så ringde finaste lillan Misja på dörren med partyväskan i högsta hugg. Det blev hemmagjord, ananasindränkt pizza, vin och cider samt hårlockning och krigsmålning i sann tjejkvällsanda. Strax efter åtta åkte vi ner till stan och Köket. Där var det release för Uddevallaskivan, en samling med vår lilla stads bästa band. Självklart är K. med och spelade även ett par låtar denna kväll. Köket höll oss samman tills stängning kl 02 och det bar av till Spike för lite eftermys i hans lägliga lägenhet. Jag tror jag och Kim gick hem sist, vid 05, och efter en stunds huttrande i kylan så tog jag en taxi hemåt sängen.
Lördagsmorgonen kom alldels för tidigt och obarmhärtigt. Men det bästa gjordes av situationen och jag åkte med Robin och Sofie ner till julmarknaden, köpte glögg, kramades med Åsa och fick träffa Robertos nya dama en sväng. Sedan bar det av hemåt igen för att förbereda sig för kvällen hos Kim/Johan. Först fick jag dock passat in en trevlig fikapaus med Whizkas på stan. När jag kom hem till Kim fick jag träffa Håkan som jag inte träffat på ett antal år. Vi fördrack lite innan vi begav oss till turebronx och väl där var det högljutt och trevligt hela kvällen lång. Hemfärden skedde nån gång efter halv 4 tror jag, vi såg på en skum film hos Kim. Excision. Konstig och kanske bra film. Jag är inte riktigt säker där.. Iaf så somnade jag sen. Och vaknade ett par gånger under söndagsmorgonen men vägrade gå upp förrän de andra vaknade. Även då låg jag kvar i sängen tills maten kom serverad och köket väntade. Efter maten gick jag, föga förvånande, till sängen igen. Där låg jag ända tills jag gick hem.
 
Jag hann ändå med mer än jag trodde i helgen.
Ibland är det alltså bra att skriva ner saker.
Who knew?
;P
 

Jag tror de flesta känner likadant, men..

Är det nån annan än jag som känner sig lite dum när man säger åt en rullstolsburen person att "gå ner mot andra sidan korridoren"? =P

Story of my life


RSS 2.0