Östersund

Vilken underbar helg jag har haft!
 
Åkte ju i torsdags upp ända till Östersund för att överraska min bästa Per.
Jag och Beccis hade planerat i nästan två veckor och när det äntligen var dags att åka satt jag och studsade på tågsätet av spänning. Jag fattar inte att hon kunde hålla det hemligt för honom så länge! Hade nog inte klarat det själv. =P
I alla fall. På vägendit åkte jag via Gbg och Sthlm, sen nattåg sista biten med en plats i liggvagn. Det var lite sisådär med sömnen där, men ett par timmar lyckades jag nog slockna. När jag var framme var klockan 6 på morgonen, Beccis hade sagt till Per att hon skulle på nåt jobbmöte tror jag så hon kom och mötte mig. På vägen upp bestämde vi att hon skulle försöka väcka honom så han skulle komma ner från loftsängen och öppna sitt försenade paket som hon hämtat. När han vägrade vakna så klättrade jag upp och väckte honom med kalla händer på ryggen. Han vände sig om, stannade till och såg väldigt förvirrad ut i en sekund, sen kom det ett "Va fan?" innan vi sa Grattis på födelsedagen! i kör. Världsbäst!
Mina tre dagar i Östersund var förgyllda av mys, söta ickeallergena katter, god mat, godis och att bara umgås. Vi gjorde inget större förutom bio på lördagskvällen.
Jag är supernöjd, det enda som var tråkigt var att jag åkte hem så snart. Jag hade gärna stannat några dagar till.
Och som vanligt när man får en dos med bästis så saknar man ännu mer när ruset lägger sig och man är hemma i vardagen igen.
Nåväl. Snart är det jul och sånt. Då kanske vi ses igen!
Jag hoppas vi ses igen.

Jag har en hemlis!

Just nu kan jag inte berätta vad den är, då jag är rädd att alltihop skulle falera om jag gjorde det. Men om ett par dagar så kommer den inte vara en hemlighet längre och då kommer jag säkert skriva om den på alla diverse nätsidor. Kanske till och med här! Men förmodligen 5 veckor senare eller nåt, eftersom jag är så himla snabb på att uppdatera.
Jag håller på att spricka av att inte kunna berätta nåt!
 
Nyfiken?
Det hade varit kul att se vad du tror det kan vara. ^^
Man tänker ju så Himla olika!

RSS 2.0