K.

Inatt drömde jag att jag och Misja var hemma i en av våra lägenheter vi hade när jag och mamma bodde i Hällevadsholm. Vi satt nästan längst upp i trappan och fraktade oss när det damp ner 4-5 skivor på oss. På trappavsatsen stod Simon med ett leende på läpparna och Kim kom gående bakom honom. När vi tittade på skivorna var det en av Kent, några andra band och den sista skivan i bara en tunn plastficka var K.s första demoalbum. Eller rättare sagt var det 2 st. En till oss var. "klart ni som supportar oss mest ska ha varsin skiva"

Aldrig i mitt liv

..har jag varit så utmattad. Fullkomligt urlakad som en gammal trasa.
I fredags åkte jag på magsjuka. Idag var första dagen tillbaka på jobbet och jag gick hem en timme efter lunch.. Plöh.

Men imorgon ska jag jobba hela dan, har jag tänkt.

Up2date

Tänkte det kanske är dags för lite uppdatering här. Detta är ju som bekant, mer för min egen skull än någon annans. Sen om någon skulle tycka det är intressant att läsa om mig och mitt är de så välkomna så. (Ja, annars vore jag väl lite av en hycklare som skriver om mig själv på denna mycket allmänna, om än okända, plats!)
 
Nu har jag jobbat på vårdcentralen i en vecka. Det känns förvånansvärt okej ändå. Jag skulle tro att jag redan fått ur mig den mesta våndan redan innan eftersom jag visste vad som väntade mig långt innan jag började. Och det är ju bra. Typ.
Givetvis är det inte alla man klickar med på en gång, men sånt är väl livet. Man kan inte gilla alla och alla kan inte gilla en tillbaka. Det är bara att acceptera och gå vidare, som mina kära PP:are skulle sagt.
Annars så har det varit påsk. Jag har träffat mina kära morföräldrar, de var här och bjöd på lunch innan påskspelen på torget och fika hemma hos mig. På kvällen var det fest här. Riktigt kul, och långvarigt, som sig bör! Det hände något jag inte kunde tänka mig skulle hända, typ nånsin. Men lite lustigt ändå! Förlåt. Den som ringer får veta!
 
Livet i övrigt?
Tja, det känns väl lite som vanligt. Kärlek? Näh. It's all just friendships and lovely besties everywhere. Varesig jag vill det eller inte.
Kroppen min däremo, har haft lite konstigheter för sig det senaste. Jag får lite miniyrsel titt som tätt, ganska ofta för att vara ärlig. Ser lite konstigt och har svårt att fokusera blicken. Ibland slår mitt hjärta väldigt hårt i bröstet utan förklaring och huvudvärk är ett lite mer vanligt förekommande bekymmer. Kan må lite illa också ibland.
Först trodde jag det var mitt blodsocker som var helt uppåt väggarna tokigt, men det har liksom fortsatt sedan jag fått ordning på mina nivåer, så nu vet jag inte riktigt.
Mmm.. Jag får väl se. Kanske något att kolla upp så småningom.
Har haft tankar på att det kan vara stress i o m det nya jobbet och sånt. Men jag känner mig inte stressad annars. Det kan jag inte påstå. Thoughts?

RSS 2.0