Älskad drömvän

Jag var jag fast jag såg annorlunda ut och jag var tillsammans med Grant Gust (the Flash) ivägskickad till en hemlig plats där vi var helt ensamma och kunde inte komma därifrån. Vi levde fastfrusna i vår ålder under 1000 år utan en aning om varför eller vem som satt oss där. Vi blev aldrig älskare men utvecklade en otrolig vänskap, starkare än romantisk kärlek. 
Efter ca 1000 år lyckades vi på något sätt fly vår verklighet och kom tillbaka till en värld som var annorlunda. Vi hittade de som var ansvariga för att ha "skickat iväg" oss men vi blev fångade igen och satta varsitt rum med ansvariga människor som frågade oss frågor och samtidigt diskuterade hur vi betedde oss som om vi inte var där.
Men jag hade en plan. De andra skapade en situation där om jag tog ett cyanidpiller så skulle de andra också göra det vilket skulle göra mig ansvarig för många dödsfall.
Vad de inte räknade med var att jag låtsades ta pillret och när de andra var tvungna att också ta det kunde de se att de inte kunde låta på sin ledare som överlevde medan de andra tog livet av sig. När jag vaknade från min fejkade död tvingade jag med tankekraft ledaren att ta sitt piller och då hade de fått betala priset för att de tagit allt ifrån mig.
När jag kom ut från rummet mötte jag
Grant, vi tittade på varandra och jag visste att han gjort precis samma sak som jag.
Hur vi hade levt i 1000 år visste vi inte, hur vi fått krafter utöver det vanliga visste vi inte. Men vi visste att vi hade varandra och att det fanns en helt annan värld än den som stals från oss utanför. 

Och så vaknade jag. 


RSS 2.0