Partylarty

Igår var det fest igen. Den här gången för att Jossan hade fyllt hela 19 år. ;D Hon kom hit och vi fixade hamburgare och gott på eftermiddagen. Hade även en stunds frustration när hennes bil inte ville starta på willys och jag hade lågt blodsocker samtidigt.. Efter maten blev vi trötta och la oss i sängen och myste lite, ingen av oss ville gå upp igen och vi funderade på om vi skulle somna och bli väckta av folket senare på kvällen. Öppna dörren i PJ:s typ. Haha! Men vi gav upp den idén efter mycket övervägande.
Den första som kom var Micke, sen kom Koma. Sen Åsa, Malin & Niclas. Efter dom Ambjörn och Johan Sen vet jag inte riktigt i vilken ordning, men dom som var här var; Vinkel, Johan, Pierre, Alex, Mats och Cissi. Therese + 2 var här i typ en kvart. =P (Dom kom för övrigt i en jätterosa bil! <3)

Jag hade jätteroligt och jag hoppas att de andra också hade det. Jag vet iaf att Malinn tyckte det var kul. ^^
Vissa blev gött onyktra. och andra mer än så. Haha! Vi beställde McD också. Niclas och Micke sprang ner till stan och hämtade beställningen för allihopa! Perfekt med hem'kör'ning halv två på natten! Strax efter det hörde vi en röst utanför som ropade mitt namn. Sen ringde det och Virro gjorde entre.

Vad hände mer?.. Inte så jättemycket. Jag tror alla flickor på festen märkte av att det var en pojk som var lite kärlekskrank när småtimmarna började smyga sig på. Men, inga namn nämnda. ^^ Jag sjöng massor med Virro. Och högt dessutom. Haha. Det var nog ingen som klagade iaf.. I vilket fall hörde jag inte det över mig själv. ;P
Partyt slutade kvart över fyra tror jag, då började jag och Jossan städa och hon diskade alla glas så vi slapp det när vi vaknade idag.. <3

Idag har jag knappt gjort nåt. Har inte ens öppnat persiennerna =P Funderar på att ta en promenad. och slänga soporna.. Verkar ändå vara fint väder idag.

Såg förresten på en film alldeles nyss. The waterhorse. Handlar om LochNess-odjuret. Så söt som baby! Se den. =)

Reflektioner

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0