Let's spin our heads and se what falls out of our mouths.

Jag gillar hur samtal med olika människor ger en olika sätt att se på saker och nya tankar att fundera över.

Efter en liten utmaning förra helgen har jag gått runt och tänkt på min musik. Min egen musik, och om jag skulle försöka mig på att skriva något igen. Det var ungefär 10 år sedan sist. Samma sak med diktandet. Kanske kanske.

Igår sa Crille att han är övertygad om att jag kommer hjälpa människor i framtiden. När är svårt att säga, men han tror att allt jag går/har gått igenom i mitt liv gör att jag kan hjälpa andra igenom liknande situationer lite längre fram.

Mixed

17:20
Jag känner mig så förvirrad. Vet inte hur jag ska känna, eller vilken känsla jag känner mest eller främst. I mitt inte längre sömnfattiga tillstånd borde jag kunna skilja på mig själv, men det fungerar inte. Jag är som en stor stål med känslor.

Helgen har varit underbar. Jag har träffat, festat, umgåtts och sovit med nya bekantskaper. Fredagens kalas för Kim var fantastiskt, gårdagens försök till fylla var mest bara mysigt. Endast en klarade målet och resten kämpade på tills tiden rann ut.

I fredags åt jag middag med Per och Beccis innan jag åkte upp på fest, och det var trevligt.

20:05
Nu är jag hemma efter att ha varit vid min pappas grav och lagt en krans. Jag har nära på bävat inför idag eftersom jag känt på mig att alla mina dammar skulle brista. Allt jag hållt inom mig den senaste tiden sköljde över mig och ingen kraftansträngning i världen skulle kunnat stoppa mina tårar.

Men nu är det gjort, och min älskade storebror var där och stöttade mig och pratade med mig om saker och ting. Jag är så glad för hans skull. Hans liv har blivit så bra, efter allt han gått igenom och nu önskar jag bara att lite av hans lycka kunde smitta av sig på mig. Men han har ju några år mer än mig, så kanske kan det hända att jag får vänta ett tag till.

Jag kan vänta ett tag till, för jag förväntar mig inte att allt ska lösa sig som i ett trollslag..
Men jag tycker det får räcka med saker som går fel nu.

TRX, jacka och glada planer

TRX. Jag säger då det. Brutalt jäkla jobbigt! Men rätt skoj. Förbaskat intensivt då man "bara" håller på i 30 minuter och svettas floooder. Eller i alla fall jag. ^^ Nästa gång ska jag inte ha träningsvärk i armarna redan innan. I'm just saying.

Efter träningen slängde jag mig i duschen och spatserade mot centrum och kvällsshoppingen som var i full gång. 20% rabatt på en vara i de flesta butiker. Jag köpte mig en liten refillflaska på Kicks som man kan fylla på med parfym och ha med i väskan. Hur bra som helst!
Sedan vandrade jag runt och kikade i alla möjliga affärer. På vägen ut från Team Sportia gick jag in på For Her och kikade. Jag har aldrig hittat något där innan, men man vet ju aldrig. Och så är det! Man vet aldrig! Jag hittade en vinterjacka. För 300 pix! Eller rättare sagt 239 kr med rabatt. Den är inte helt klockren, men den passar och jag ser inte ut som en michelingubbe i den, inte ens när jag har en hoodie under. Helt klart värt de slantarna. Jag kan tom köpa en jacka till om jag skulle vilja (vilket jag kanske gör eftersom vädret fortfarande är rätt mjäkigt och jag inte kunde ha mitt fynd på mig i dagens 10-gradiga "värme").

På hemmaplan igen ringde min fina Pline och meddelade att hon, så länge det inte blir handoperation, kommer sova hos mig 18-20 november! Så mysigt! :D Vi ska kramas och kramas och kramas lite till. Kära syster!

Nu är det fredag!
Whoop whoop!

Trött, tröttare, Lena

Jag är inte hungrig ikväll.
Inte ens på sugen på gottis.

Måste vara sömnlösheten!

----------

Jag är faktiskt imponerad över mig själv att jag klarade hela jobbdagen utan att snäsa åt en enda patient.. Efter jobbet blev det fika med Per på Lejas. Det KAN ju faktiskt vara after eight-kakan därifrån som spökar med hungern också.

Ääh, whatever. Nu ska jag strax somna. *vink*

Bara en liten ledsen också.
Förmodligen försvinner han på lördag. Min bästis-Per.
Muh..

Det här med nykterhetsplanen de närmsta veckorna..

Det gick sådär.
Planen gjordes igår vid 20-tiden.

Och gick i kras ungefär 2 timmar senare.
Misjor med kamrater gör sånt för en. Vänliga själar.

I och för sig sa vi tekniskt sett bara "vita helger" framöver..
Igår var det tisdag.
True story!


Far

Idag kom jag att tänka på att det snart är dags att lägga krans hos dig.
Jag känner mig ganska nedstämd ikväll..
Men på lördag kommer jag och hälsar på.

To be continued..?

Fortfarande på fniss-stadiet. Lite mer av och till. Fjärilar finns också nån gång emellanåt.
Fast bara vid speciella tillfällen.
^^


Tihi!

Ibland får jag för mig att killar flirtar med mig. Och även om jag kanske är helt fel ute så blir jag lite glad.
Och fnissig!
För det man inte vet... osv. ;P

Älskade helg

Som kanske förstås blev lördagens fest helt fantastiskt bra. Det var så mycket kärlek i min lilla lägenhet att jag önskar den kunde stanna för evigt. Vi drack bål, morgan, alkoläsk, öl, vin, champagne, sprit och jag vet inte vad. Vi stampade med Leroy, myste i sängen, spelade piano och gitarr, pratade om allt mellan himmel och jord, målade kajal på en stackars avdäckad pojk, skrattade oändligt mycket, kramades och pussades. Alla var på bra humör, ingen blev ledsen eller fyllnade på snedden. Ingen grät, ingen hade sönder något (plastglas is the way 2 go!). Per, min älskade vän och anledningen till att den här festen ägde rum, tyckte att hela kvällen var fantastiskt bra och precis vad han önskat sig.
Jag är definitivt benägen att hålla med!
Klockan var halv 7 på söndagsmorgonen när de 2 sista hjärtanen avlägsnade sig. Efter lite plock och sånt fick jag ungefär 4 timmars sömn. När jag vaknade sken solen och värmde mitt hjärta tillsammans med minnena från kvällen innan. Dagen spenderades med att städa, diska och handla lite med Åsabiten innan kvällen, vilken gick åt till att ligga i sängen med min bok.

Nu är det måndag och dags för nya tag. Jag har börjat så smått, men tröttheten sitter i.
I eftermiddag ska jag träna, hör och häpna! Det har blivit alldeles för lite sånt det sista.
Men nu blir det 3 pass denna vecka. Minst!


Kärlek!

Igår var freakkin' awesome.

Love, love, love.

Really?

I don't want this.



Go away.

Date-up

Torsdagen löste sig ändå riktigt bra får jag säga. Det blev ingen träning, men bad, kycklingpaj och massa film. Jag var nog vaken i 24 timmar och gick inte upp förrän kl 13 igår. Det är baskemig inte vanligt nu för tiden!
Igår borrade Robin (och jag) upp min TV på väggen. Det gjorde ju så att mina 2 vita hyllor inte fick vara kvar. Jag kan säga att det är förvånande hur mycket skräp det finns gömt i lådor man inte öppnar så ofta. ;P Men jag fick stoppat undan det mesta, flyttat om en del annat och slängt saker jag inte behöver. Jag älskar att rensa, det infinner sig en så skön känsla efteråt. Jag är som sagt inte van att vakna mitt på dagen och jag kände mig allmänt förvirrad igår. Tillslut ordnade det i alla fall upp sig och jag träffade Per på stan för att förbereda och handla lite inför kvällens galej. Kollade på lite fredags-tv från en ny vinkel och somnade väl ungefär 12 timmar efter jag gick upp.
Idag vaknade jag innan halv nio. Jag har bokat tvättid, insett att maskinen inte fungerar, blivit arg, dammsugit lite, diskat och spelat yttepytte-lite piano. Klockan är halv 12 och det är över 6 timmar tills folk ska börja dyka upp.

Vad gör man?

Fluffy ♥ Me

Omg omg omg! Jag och Åsa ska se Gabriel Iglesias i Göteborg den 5 november! Wohooo!


Fuckit.

Jag visste det!
Klart nåt ska gå fel när man planerar och se fram emot något i mer än 24 timmar.
*censur*

S(p)oon!

Äntligen har jag fixat en plats på det nya träningspasset på gymmet!
Om en vecka ska jag och Robin greja och ha oss med snören och gud vet vad. Spännande spännande.

Idag är snart slut. Arbetsveckan är snart slut. Jag tar semester imorgon och går tidigare idag (typ efter lunch, det är ju kyckling och curryröra till bakpotatisen idag)! ^^ Ska bli riktigt skönt med långhelg. I eftermiddag ska jag få hjälp att borra upp tvn och sedan blir det träning och bad. Kanske att man kan slänga ihop en paj till middag också. Gott! Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, åka ut en sväng till torp och fixa det som behövs inför lördagens kalasigheter.

Sosemomesostoteror

På fredag tar jag ledigt.
Bara sådär!

;D

Näh, inte bara sådär egentligen för sjukgymnasterna ska iväg på roligheter så det är bara vi sekreterare kvar på mottagningen. Det känns lite överambitiöst att ha 3 stycken som bara ska svara i telefon fram till lunch och sen inte ha någon i luckan på hela dan.
Imorgon eftermiddag blir lika roligt, då är vi 2 stycken. =P Kanske kan man flexa lite och hinna med ärenden innan kvällsbadet med Robin och ev Mattias. Det ska bli redigt gött att komma ner i 34-gradigt vatten..

Igår gjordes ett välbehövligt ben-pass på gymmet. Känns inte så farligt idag, men ska nog inte ropa hej förrän imorgon. ^^ Idag ska jag handla lite nya, fräscha grönsaker och förhoppningsvis leka med Per. Det var allt för längesedan!

Suck..

All the good ones really are either taken.., or gay.


Middag med Åsabiten

Jag kände mig på lite experimenthumör idag så det blev en första kycklingpaj till middag.
Mitt betyg till mig själv; 9 av 10! Lordy lord, så gott det blev! :D


Näe

Ska det vara en sån där dag nu? Va?
Inte nog med att jag är trött och grinig nog för ett helt kompani.., jag välte dessutom ett stort glas vatten över bordet och mina skor på frukosten.
Bahaajs.


Muh o.0

Det är något fel på mina ögon! Det känns som om jag sitter i en karusell. Ögonen hänger inte med mig riktigt. Superwierd! Hoppas det går över snart.

Thank God it's sunday!

Jag är helt slut! En intensiv men härlig helg är snart till ända. Sista timmarna ska spenderas här eller i min kära soffa.

Lördagen började med pianospel och sångligheter här hemma innan duschen kallade. 1 minut efter jag kom ur duschen var det 10 minuter tills bilen mot torp gick. I ilfart gjordes man representabel. Ja, halvt om halvt i alla fall (solen sken så jag hade all anledning att slänga på glajjorna ^^). Ut till Coop och systemet med Mattias och hans mor. Härliga människor. ^^ Snart hem igen med armarna fulla av diverse smaskiga saker inför kvällen. Hemma blev det mer spelande och sedan gjordes aftonmasken. Påklädningen fick bli som den blev efter ungefär 10 olika byten..



Anyway.
Vid 17-tiden gick jag över till kära grannen och hjälpte till med förberedelserna inför kvällen, sedan beställde vi hem kebabsallad till mig och kebab med mos till honom. Min var galet god. Speciellt eftersom jag inte ätit sedan 9-10 på morgonen.. I know, I know; pucko. Nån timme senare eller så kom Robin, Sofie och Mika. Sedan ramlade det in folk lite allt eftersom. Kicki kom in till stan och släppte loss ordentligt. Jag har inte sett henne dansa sedan jag fyllde 23 eller nåt sånt. Lovely, lovely!
Tyvärr hade hon en gräns och sa hejdå ungefär samtidigt som Harrys stängde och vi skulle tillbaka till förfesten och ha efterfest. Jag gick hem ungefär halv fem, trött men glad och nöjd, för att sova de väl behövda 5 timmarna innan det var dags att stiga upp och göra sig iordning för morfars 75-årsfirande.



Min fina morfar fick presentkort på ett nytt trädäck till sin altan och en jättefin handblåst glasskål som han faktiskt själv valt ut. Dagen spenderades på Lökeberg. Deras buffé är inte att skämta om. Går man därifrån utan att ha lagt på sig ungefär 3 kg så har man misslyckats!

Last friday night

Gårdagens sällskap bestod av Paris-kort, fotoalbum, tejp och silverpennan.
Och det var nog lika bra. Ensammys är ibland precis var själen behöver!

Men inte ikväll!
För även om jag har mensvärk kombinerat med ordentlig träningsvärk i magen (så där så att det gör ont om jag hostar) så ska denna afton spenderas i gott och gärna mycket sällskap!

Meh!

Vem ska JAG leka med ikväll då?

Eller ja, alltså..

...

Heh.

;P


First freeze of the season

Idag var det kallt.. Hujedamig! Minusgrader och frostat gräs ville jag inte se än på ett tag. Men det är ju mitt i oktober nu, så vad hade jag väntat mig?

Igår var det också kallt när jag gick oduschad från gymmet hem till Robin. Som tur är fanns det en varm dusch på Skogslyckan också + en väldigt snäll Robin som lagade mat medan jag fick tillbaka normal kroppstemperatur och rent hår. Lövbiff med klyftpotatis, morötter och bea-sås. Fantastiskt gott! Maten följdes upp med andra halvan av första Sagan om Ringen-filmen och genomgång av massor med gamla kort. Tiden bara flög förbi och jag tror vi satt med det i ungefär 1½ timme. ^^

I onsdags. Vad gjorde.., jo! Då fick jag en ofrivillig långpromenad tack vare Robin som tyckte att sällskap från gymmet och hem för att hämta bilen som vi skulle ta till Överby var en bra idé! =P Som tur var sken solen och jackan hängde öppen. På Överby hittade jag ingen jacka. Givetvis. Men 2 munkjackor, en kofta och ett par fodrade höstskor. Jag funderar faktiskt på att ta mina gamla kängor till skomakaren och se om de kan fixa till dem lite. Att slippa köpa nya hade ju varit trevligt..
Igår gav jag upp och beställde en jacka på nätet, jag är inte säker på att den kommer passa men det får vara värt det. Uppenbarligen finns det inte någon jacka till mig i en verklig affär. Så.., cross yo' fingers!

Fredag är det ändå. Jag har en liten fundering på att ta mig till Torp och försöka hitta något snyggt att ha på mig i helgen. Antingen till lördagens utgång eller till morfarfirandet på söndag. 
Nu vill jag shoppa något jag vill ha, inte något jag behöver! ;D

Det är med blandad hjärtesorg och glädje..

som jag planerar Pers moving away-party.
Vilket är nästa lördag.
My place.

31 dagar

En månad..

Eller 744 timmar.

Så lång tid är det kvar tills min födelsedag.

;P

Soliga tisdag

Vem hade trott att denna dag skulle bli så full av solsken. Jo, jag. Egentligen.
Det är bara för att jag är hemma.

Igår mådde jag jättekonstigt hela dagen. Varm och kall, frossa och illamående. Vid halv två gav jag upp och gick hem. Resten av dagen gick bra så länge jag satt still i min soffa, under mitt duntäcke och läste eller kollade på film, men jag frös och mådde bajs så fort jag skulle göra något. Idag vaknade jag och mådde lite bättre, men inte bra så jag bestämde mig för att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. Nu är klockan tre och jag mår riktigt bra. Känner mig trött och sliten, men ändå pigg. (?) Kanske är det solljuset, kanske är jag knäpp. Who knows?
Vid lunch började det krypa i benen och lappsjukan gör sig påmind.. Efter 1 dag! Det här är illa. =P
Nä, jag funderar på att försöka göra något ikväll, eller träffa någon. I vilket fall som helst ska jag försöka gå till jobbet imorgon. Jag blir lite knäpp av att bara vila i min ensamhet!

Helgsviter?

Så lördagen spenderades hemma i jakt på kvällsunderhållning.
Åsa skulle kanske ner till Köket och träffa några nya bekanta så jag hängde på henne ner dit vid halv tio. Det var en afton med Irländsk folkmusik och bandet som spelade visade sig innehålla 2 av mina gamla musiklärare från gymnasiet. De var jätteduktiga och musiken var bara att njuta av. Vi fick sällskap av Robin och Sofie och det blev en trevlig kväll i lugnhetens tecken. När jag och Åsa skulle gå var det alldeles för kallt så det fick bli en taxiresa hem. Ibland får man kosta på sig lite lyx!

Igår var det barnvälsignelse för Levi. Han har blivit så stor sedan jag såg honom sist. 4 månader är han nu och har världens sötaste kalufs på hjässan. En kalufs, på riktigt. Iaf vad jag tänker när jag hör det ordet. ^^ Vi började med möte och sånger i Röda stugan med en hel folk och sedan blev det kaffe och jättesmarrig tårta. Efter en stunds mingel fick några speciellt utvalda följa med till en annan lokal och få fläskfilégryta med ris och grönsaker. Hur gott som helst! Efter maten blev det presentöppning och ännu mer kaffe och tårta. En helt härlig dag.
När jag kom hem satt jag och huttrade mig vid datorn en stund och begravde sedan näsan i en bok, den stannade där tills kvällen kom och det var dags att sova. Fick lägga mig under täcket och läsa för det var så kallt hemma.

Idag vaknade jag med halsont och kände mig allmänt krasslig. Nu, 5 timmar senare känns det inte jättemycket bättre. Är ganska frusen och huden är känslig. Har ont i öronen av och till.. Jag överväger starkt om jag ska gå hem tidigare idag och förhoppningsvis må bättre imorgon.

Jag vill inte bli sjuk! Jag vill träna och må bra.
Bajs.

Fredagsfilm

I helgen blev ett par filmer på fredagkvällen. Igen.

The mechanic har Jason Statham som huvudrollsinnehavare och ja, man vet väl i princip vad man får när man väljer en film med honom, inte sant? Den här gången var han dock inte så engagerande (som i t ex Crank) och jag kunde lika gärna inte sett filmen som sett den. Ben Foster var faktiskt en välkommet ansikte här. Han gjorde en stor del av filmen sevärd. Men ändå.. Jag har inte tänkt en sekund på den sedan jag såg den och det är ett dåligt betyg i Lena-land.

Betyg: 1½-2 av 5. Inga änglavingar.

Wrecked hade jag kanske lite för höga förväntningar på. Den handlar om en man (Adrien Brody) som vaknar upp med ena benet fastklämt i ett bilvrak mitt i skogen. Han har inget minne av vad som hänt eller vem han är. Enligt vad han hör på den sprakiga radion är den döde mannen i baksätet på bilen en av de bankrånare som under fredagens kupp skjutit en bankkassörska. Filmen handlar om den överlevande mannens kamp, både för sitt liv och med sig själv när han försöker minnas vem han är och vad han gjort.
Visst låter det lovande? Speciellt när man sett (och älskat) filmer som 127 timmar.
Men den här filmen fångade mig inte på samma sett som 127 timmar. Det är klart jag ville att han skulle överleva, men storyn fick mig inte fullkomligt fokuserad. Jag tycker att Adren Brody är det som gör filmen, och annat vore kanske konstigt. Dock är det inte en riktigt så klockren film som jag hade förhoppningar om.

Betyg: 3 av 5 änglavingar.

Barnvälsignelse för Levi



Min "brorson" och syssling, 4 månader.



Mor och son beundrar tårtan (som för övrigt var bland de godaste jag ätit!)



Gulleskrott! ♥

En kall, halvfrusen maltdryck

Efter att dagen gått sådär igår, jag kände nog av sviterna från onsdagens dåliga shopping, och inte bara Robin skulle skippa träningen utan även Johanna övergav mig så sket jag i allt vad gym hette. Gick direkt hem från jobbet, la köttfärsen i vattenbad och började klistra in korten i ett album. Jag satt där i över en timme och fick bara fixat en bråkdel av alla korten. Det kommer behövas mer än 2 album, det är något som är säkert! ^^
Köttfärsåsen lagades och blev riktigt god. Varför har jag aldrig använt soya tidigare? Va? Löjligt!
Så efter maten stod jag i valet och kvalet om jag skulle gå över till Mattias och se på film med de söta tu eller om jag skulle stanna hemma och begrava näsan i min senaste bok. Det lutade ganska rejält åt boken, men efter lite tjat från Robin fick det bli socialt umgänge i alla fall. Väl där fick jag en IS-kall Aquatini melon i näven och sattes framför årets sämsta film. Children of the corn; Genesis. Jag tänker inte ens länka den. Buuu! Låten i eftertexterna var bättre än hela filmen. Helt seriöst.
Efter totalfloppen gick Dracula från -06 igång vilken var bra mycket bättre, men ändå inte något speciellt faktiskt. Lite av en let-down den med. Men men, you can't win 'em all.

Nu är det fredag och fredagar är (nästan) alltid bra.

Oh! Jag var på återbesök för handleden igår också. Nu är den nästan lika bra som vänstern, det är bara en eller två rörelser som gör lite ont, och jag behöver inte ha någon mer tid för att kolla den. Känns kanonbra. Nu har det nog snart gått ett halvår (läs; i december) sedan den gick av och då är det bara ett halvår kvar tills jag ska vara helt återställd. .... Hah.


Skittorp

Hittade inte en sak på torp igår. Stackars Per fick dras med en grinig Lena som inte ätit på lite väl många timmar. Ingen jacka, inga skor. Inte ens en stickad vit tröja med stor krage. Muh! Funderar på att beställa från ellos eller nåt, men det är ju så jäkla svårt att veta vilken storlek man ska ha (förutsatt att man hittar något som duger)..

Bahahaaajs


2006 - 2011

Det är galet var mycket kort man tar på 5 år. Och ändå framkallade jag bara 307 stycken förra veckan.
Igår satte jag mig och skulle sortera in dem i datumordning. Det var inte lika enkelt som man kunde tro eftersom Fuji inte direkt (no pun intended) lägger dem i ordning när man beställer från nätet. 1½ timme senare hade jag iaf fått så bra ordning på dem som jag klarade av. Då var klockan sent på kvällen och det var dags för sängen. Fick ju sova ordentligt nu när jag ska ut och jaga kläder på Torp i eftermiddag. Fotoalbumen och en silverpennan får bli en annan dags projekt.

Igår tränade jag med Robin igen, bröstmuskler. Jag hade visst inte låtit dem jobba på ett tag.. Slavdrivare är vad han är! ^^

On a whim.

När man har en plan för dagen och den inte riktigt kan bli som man tänkt blir man ibland lite låst. Igår var inte en sån dag. När min första plan för dagen (att åka ut till torp och leta höst/vinterjacka) blev uppskjuten till onsdag körde jag en chansning och hörde och söta Kicki ville ta en fika efter jobbet/skolan. Och hör och häpna! Hon kunde! Vi hade en riktigt trevlig stund på Lejas och hann uppdatera varandra på massor av saker som hänt och är på väg att hända. Efter det chansade jag ännu en gång och kollade om inte Robin ville vara så söt och köra hem mig med matkassar från Willys i utbyte mot middag. Och det klaffade också! Det blev lövbiff med bulgur, sallad och min dressing till. Nomninom.
Dessutom! När jag väntade på att Kicki skulle komma in till stan gick jag in på ClasOhlson och hittade den där webkameran jag letat efter i flera veckor. Fyndade dessutom fotoalbum och tejp + silverpenna till mina nyframkallade foton.
Här ska pysslas!


Like old times

Jag börjar nästan känna mig gammal. Eller "vuxen" kanske är den korrekta termen när man inte bryr sig om ifall det är fest till helgen eftersom man lika gärna kan stanna hemma och glo på serier/film och ta ett träningspass istället. Ibland saknar jag när jag var yngre och partysugen jämt.
Å andra sidan umgås jag mer med mina vänner nyktert nu.. Det är ju faktiskt inte så illa!

I alla fall.

I lördags drog jag igång 5 maskiner tvätt, stortstädade och bäddade rent hemma. Hur gött som helst. Efter det hämtade Robin mig och vi stack till gymmet. Jag gjorde 20 minuter på crosstrainern, riktigt duktigt! Dock höll jag på att krevera efteråt, haha. Vi får se hur det blir imorgon, kanske ska kompromissa med mig själv och kämpa på i 18 minuter eller nåt.

Efter träningen åkte vi upp till Skogslyckan för duschande och iordningsgörande innan stegen riktades åt Johanna och Mattias hem. Där var vi i ca 5 minuter innan det bestämdes att det var utgång på G och vi hämtade alkohol och jag fick hem och bytt om. Igen.

Sedan vart det förfest med sötaste Per, Mattias, Robin, Johanna, Hanna och mig själv. Självklart var det lekar med. Jag hatar lekar. Speciellt charader. De är min kryptonit. Men Per var gullig och gjorde mina också. Teaterapa som han är, när han lägger den sidan till.
Vid elvasnåret kom taxin och plockade med oss ner till Harrys där det var ovanligt tomt på folk för att vara helgen efter löning. Vi ignorerade så klart detta och roade oss ändå. Det blev en riktigt trevlig kväll. Per crashade hos mig och dagen efter kollades det på Hall Pass, en inte så fantastisk komedi men lite roande var den väl, och gluffsades pizza. När han åkt hem kollade jag ikapp mig på alla mina serier som jag missat under veckan och avslutade kvällen med att steka pannkakor för ett helt kompani.

Bra helg?
Ajjemen.

I've got the moves like Jagger!

Jag kan inte sluta lyssna på denna underbara låt som ger mig dansben och ett stort leende på läpparna.

 

Och givetvis ska volymen vridas upp så grannarna inte heller kan sitta still!


Paris i bilder


I Paris har de rosa toalettpapper på flygplatsen!


Och på hotel Concorde Montparnasse får man bo själv i sådana här fina rum!


Man kan träffa på galna fransmän på kvällsturer i hotellkvarteren.


Den här typen av affärer fanns det gott om på vissa gator =P


Älska hotellfrukost!


:D


Jag får för mig att statyerna vaktar bron och skjuter ihjäl en med sina laserögon om man försöker korsa den av fel anledning...


En hel hussida med sånt här. Awesome!


Självklart fick vi kollat in Eiffeltornet. Men 15-timmarskön för att komma upp i skrället struntade vi i..


Fransmännen gillar ost. Vi med!


Redo för en kväll i Montmartre.


I Montmartre fanns (förutom fröken Amelie) Sacre Coer, en jättefin kyrka.


Dagen efter gick jag och Mats igenom en jättevacker kyrkogård på vägen till katakomberna.


Där nere kunde man se Paris' grundvatten.


och ungefär 1,7 km med sånt här. Helt otroligt mycket människor som ligger där nere..


Efter katakomberna bar det av till Notre-Dame. Otroligt vacker byggnad. Här orkade vi inte vänta i kön efter en timmes väntan i stekande sol för att komma ner i katakomberna, så vi smet helt enkelt förbi alla. =P


Det lilla dåliga samvete jag hade försvann illa kvickt när jag fick se var som fanns innanför dörrarna. Titta bara på det här taket!


Sanslöst vackert!


.....


Taget från ingången.


Här har vi den "lilla" sidoingången...


Och de små läskiga stenvarelserna som jag inte minns vad de kallas..


Baksidan.


Och takspiran.


Jag blev serverad blom-glass av en söt svensk pojke i en italiensk glassbar. I Paris. Jag menar, vad är oddsen?


Sista morgonen var jag tvungen att smaka på något riktigt franskt; croissant med brie i. Faktiskt riktigt mumsigt! ^^ Kanske inte till frukost iofs..


Sedan var det helt plötsligt dags att ta flyget hem och återvända till vardagen igen.

Men jag säger då det, Paris. Au revoir! På återseende!

Nu är det slut på veckan..

Jag skojar inte när jag säger att den här veckan har varit händelserik och ganska uttröttande.
Dagen efter jag kom hem från vackra Paris var det ju träningsdags, sedan lite mat och prat med Robin en stund hemma hos mig.
På onsdagen blev det filmmys med Per, även detta hos mig och jag somnade nog inte tidigare än halv 2 på morgonen.
Igår då, var det upp 05.55 som vanligt och jobba heldag som slutade med utlöst brandlarm i herrarnas duschrum (?). Brandkåren kom inte förrän klockan var en bra bit efter 16 och lagom till dess gick jag. Ner till gymmet och börjar träna själv eftersom Robin skulle överge mig, men han ändrade sig lagom tills jag bestämt mig för att skita i det och gå hem istället, så det slutade med att jag tränade i typ 1½ timme. Efter det var det tänkt att fortsätta på sagan om ringen, extended, men jag var för trött för att promenera till Skogslyckan. Tur var det, för ögonen stängdes för natten redan innan klockan slagit 21.
Idag har det varit strul med kassan hela dagen och jag som tänkt sluta vid 14 idag kom inte iväg förrän 15.20. Men efter det artade dagen sig och jag träffade Åsa på stan, handlade fredagsmys och åkte hem till henne och såg på Pirates 4 och halva The football factory. Under den senare filmen fick vi inbjudan till lite partajande hos Pirre o co, så vi traskade över gatan och upp i den tropiska värmen. Där fick vi kela med små och stora råttor och Åsa fick hålla en orm för första gången. Det som bara skulle bli en liten stund blev visst 3½ timme och nu är jag hemma i min egna lilla vrå och ska strax gå och lägga mig. Det är ju tvättförmiddag imorgon!

Bjuder på en bild på mig från Paris


RSS 2.0