Ain't it just a liiittle bit to much?

Även om jag måste erkänna att jag blir lite sugen..                    


Och det finns mer att hämta här: http://twilightbeauty.com/

Vampyrdagböckerna

Jag har precis (bokstavligen) läst ut fjärde boken i the vampire diaries-serien. Jag trodde det skulle vara mycket jobbigare att läsa på engelska, men det går i princip lika lätt som svenska!
Började läsa dem igår och blev ganska förvånad över hur mycket serien skiljer sig från böckerna. Både i karaktärernas utseende och vem som gör vad och är på vilket sätt. Även storyn skiljer sig mycket. Elena och Stefan-historien är nog det som stämmer bäst av alltihop, men annars är det väldigt annorlunda.
Jag gillar böckerna. Verkligen! I alla fall när man kommer över att Elena ser ut som raka motsatsen till Nina Dobrev. Lyckligvis stämmer Stefan (Paul Wesley) i serien och böckerna överrens och jag kunde inte föreställa mig någon bättre än Ian Somerhalder som Damon.
Damon, Damon.. Han kommer nog alltid vara min favorit, vad han än gör.
Nu har jag en bok kvar att läsa, men jag tror jag ska vänta med den tills imorgon.. Eller eventuellt ikväll....

Inatt jag drömde

Jag satt hemma i min mormor och morfars trädgård med en människa jag träffat en endaste gång. Men ack vilken vacker syn det var. Mina morföräldrar har ett traktordäck som är målat i vitt och rött i trädgården och det satt vi i och pratade om livet och allt som hör därtill. Det var en underbar dröm, jag kände mig så tillfreds.. Så rofylld och glad.

I nästa dröm var jag i ett rum med någon jag inte minns. Det var uppdelat i två delar, som om det var gjort för 2 personer att bo i, men med bara en stor säng i ena hörnet. Killen som var där var yngre än mig och skulle flytta ut från rummet och sin mamma, vilket var konstigt eftersom jag tror att jag också bodde där, även om det bara var tillfälligt. Det var vatten på golvet vi torkade upp i ett hörn. Sedan kom det en gigantisk spindel. Jag menar jättestor, så som de bara blir i drömmar och den var jätteäcklig. När killen dödade den blev det en stor pöl av gul gegga som han fick städa upp själv, även om jag hjälpte till att hämta mer toapapper som jag köpt samma dag.
När allt var uppstädat kom mamman hem och sa åt oss att ha toalettpappret där vi båda vet var det är så att det inte tar slut utan att vi är medvetna om det.

I den sista drömmen var det som om jag var i Harry Potter, fast en okänd bok. Då var det en häxa som var elak och hon hade satt ihop en konstig konstruktion med garntråd och ädelstenar i en busskur som hon var väldigt beskyddande över. Vi (mitt gäng bestående av de goda häxorna och trollkarlarna och jag) lyckades tillslut kasta snö på garnet så det gick sönder. Då flydde häxan efter en hästvagn som åkte i superfart och förvandlades till Voldemort. Vi jagade honom en lång väg med massor med snö men tillslut lyckades han finta undan oss och försvann runt hörnet på den gamla ICA-affären i Hällevadsholm där jag växte upp.

Sen var klockan 10 och då vaknade Lena.
I princip varje dag.
Jag gillade första drömmen bäst. Usch så snygg han var/är!

Intervju

Jag ska på intervju igen.. imorgon!
De ringde från en Sahlgrenska avdelning idag och ursäktade sig med att det var omorganiseringar och liknande som gjort att de dröjt med att ta itu med den lediga platsen. I alla fall ska jag dit imorgon eftermiddag och jag är redan lite nervös. Har skrivit ner dåliga respektive bra sidor hos mig själv ifall det är en av frågorna. Det var det på den förra intervjun och jag kände mig inte alls beredd på detta. Jag har alla betyg, intyg och frågor till intervjuaren klara så nu ska jag bara sova tillräcklig länge imorgon så jag slipper gå nervös längre än behövligt. Naglarna är ommålade i en neutralare färg än starkt lila och jaa.. får jag jobbet så kommer jag förmodligen börja redan nästa vecka och jobba där året ut.

Det hade varit skönt att slippa gå till socialtjänsten och söka om skattebetalarnas pengar för att överleva månaden.. igen.

Valentine's Day

"Now there's just 30 seconds left of valentine's day, so let's end it with the words everyone want's to hear: Let's Get Naked.."

^^

That's so funny!
Cute movie, btw.

Lämna mig inte

Vaknade med känslan av att det inte spelade någon roll. Vad jag än gör så kan jag inte göra saker bättre. Jag kan inte skaka av mig den här ensamhetskänslan jag har. Jag vill helst krypa ner under täcket igen och sova tills det är slut. Jag är kall in i märgen och det känns som om jag har kämpat emot tårar i flera veckors tid. Bröllopet jag var på i lördags var väldigt vackert och kärleksfullt men det gjorde mestadels allt värre med allt prat om kärlek och vänskap och familj. Och känslan av att sakna något, tillsammans med känslan av att bli av med något. Jag kände en oerhört stor saknad när jag satt där och såg lyckan i deras ansikten. I hans ansikte. Nu är han gift. Min bror. Han har vigt sitt liv åt henne. Kommer det finnas något kvar av oss? Vi har redan förlorat mycket kontakt. Jag vet inte om jag klarar att förlora en vän till.
Det känns som om jag snart inte har någonting kvar.

M/S Sober = M/S Lonely

Jag har märkt att ju mindre fester jag haft den senaste tiden, detso mer ensam har jag varit. Jag har för mig att jag brukade ha massor med människor att umgås med förr. Speciellt i sommartid.
Det är tråkigt att inse att de flesta jag känner inte har några problem att umgås med mig när jag har en lägenhet till förfogande för fest, men aldrig någonsin hör av sig annars. Att de inte verkar ha en tanke på att umgås med mig en vanlig vardag. Eller för all del en nykter lördag..

Let down

Hur många gånger ska man orka få upp hoppet om ett jobb och bli besviken varje gång?
Två nej på två dagar räcker.

Supa isär skallen, någon?

MissMe

Jag saknar mig själv ibland. Som jag var förr.
Glad.
Det är liksom någonting som saknas nu.
Funderar på om det är människorna. Alla som fanns här förr. Det var så många då, nu är det så få.
Även om jag älskar de jag har nu, så kan jag inte lägga allt på dem. Eller?
Ibland känns det som om de är viktigare för mig än de borde vara. Jag gömmer mig när de inte är här. Stänger in mig och har väldigt få tankar på att försöka ta mig ut. Det är inte rätt. Och inte bra.

Många skulle säkert säga "ryck upp dig" eller nåt liknande. Men jag tror inte det funkar så. Jag kan inte vara den jag var då för den jag var har utvecklats till den jag är. Och man kan ju inte utvecklas bakåt..

Jag vet inte. Förutom allt det vanliga, så är det en sån där dag idag..
En sån där dag.

Little Ashes

Ja, jag ville se Little Ashes bara för att Robert Pattinson var med, jag erkänner.

Men! Den var riktigt bra! Aningens seg i början innan jag fick någon känsla för karaktärerna som verkade mer än udda, men sen älskar jag dem! Det var lite svårt att hänga med i engelska med spansk brytning utan någon text alls, men det gjorde inte så mycket. Robert Pattinson gjorde en bra roll och jag glömde liksom bort att han "ska vara" Edward. Javier Beltran, Pattinsons motspelare låter sig inte överspelas utan har sin plats som filmens faktiska huvudperson. Underbar film. Det tål att upprepas. Och ses igen!
Jag vill väldigt väldigt gärna ha den här filmen med svensk text, men det verkar inte finnas att få tag på..

Little Ashes






























Rekommenderas starkt till den som inte är rädd för lite knepiga relationer och el amor entre hombres. Mycket vackert!

Vampires

Okej, jag erkänner!
Jag är en vampyrjunkie..

Spenderade större delen av igår kväll och natt med att titta på de 12 första avsnitten av the Vampire Diaries och jag hade fortsatt om det fanns fler avsnitt klara men nästa kommer på torsdag så jag får vänta lite.
Serien är inte superbra. Lite seg i början, men sen händer det lite saker. Det är roligt hur olika serier ger vampyrerna olika krafter.

Jämfört med True Blood eller för all del Twilightserien så vinner den knappast över någon, men det är ett bra tidsfördriv och den innehåller vampyrer. Mystiska, vackra vampyrer. En god (Stefan) och en elak (Damon). Och självklart är de bröder. Och Självklart är den onda mycket mer attraherande än den snälla.. You gotta love a badboy. Men de är fina att titta på båda två. Can you guess who's who..

Stefan Damon

(Och lite skvaller; Ian Somerhalder, eller mannen med ögonen som jag kallar honom, verkar vara offer för en annan vampyrs vackra uppenbarelse. Nämligen Ashley Green.)

True Blood

Säsong 2 avklarad.. (igen)

Favoricitatet är utan tvekan från drottningen..
"This alphamale posturing! Why don't the two of you just fuck each other and get it over with....
I could watch?"


Jason ligger på andraplats.
"I love the smell of nailpolish in the morning!"

Längtar till säsong 3 kommer någon gång i sommar!

Jag har aldrig varit ett fan av Alexander Skarsgård, och kanske beror det bara på hans roll som elak, plågad, arrogant och vacker vampyr men damn.. He's so fine.

Queen Jason Eric

RSS 2.0