Nu ska jag berätta här om min del av.. helgen?

Man kan nog lugnt påstå att min helg var i fredags.  Jag åkte till Gbg vid tolv för att träffa storasyster Pline. När jag kom fram tittade vi i affärer och letade efter någon fin top till mig. Självklart gick vi bet i varenda affär. Jag köpte inte en sak.. Sen träffade vi Oofie och väldigt snabbt Samuel och hans tös. Flickorna tre gick vidare och träffade Mattias, en kompis till Pline som åkte med oss till järntorget där Sofie skulle kolla på saker i rökelsedoftande affärer. Vid det laget var jag så skakig efter shoppingen och allt så jag och Pline köpte hamburgare på jordens segaste burger king.. När vi är färdiga kommer Janne och hans pojkvän David och hänger på vårt lilla gäng till Sofies affärer och systemet. Sen åker alla hem till sig och jag följer med Pline till lägenheten som hon sover över i. Den ligger nära domkyrkan. Mindre än 100 steg från Sticky Fingers. Inte illa inte..

När vi kommer in är det en riktigt snygg lägenhet. Snedtak överallt och formad såhär: |____| Det är mörkbruna takbjälkar i det vitmålade rummen och hur rymligt som helst. Jag hade INTE sagt nej till att bo där om jag vart liite mer välbärgad, haha. Men den var ändå billig. Två sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum + två (2!) toaletter för lite drygt 9 papp. Så centralt. Det var i alla fall där vi hamnade och slappade en stund innan lägenhetsinnehavaren kom hem och vi gick till närmaste affär för att handla middag. Det blev pasta, ärtor och strimlad fläskfilé i sås om jag inte minns tokigt. Gott gott var det! Och jordgubbar med vaniljsås till efterrätt.
Efter middagen började de som var med på shoppingturen anlända för att fira Pline. Janne hade med sig singstar och någon likörblandning som hettade till i blodet. Vi blev inte så många, åtta personer, men det var väldigt roligt ändå. Jag och Janne sjöng allra mest. ^^ Vi sjöng så mycket så vi inte hann dricka tillräckligt för att hänga med i de andras fylletakt, haha. Men sen pausade vi och började dricka lite grogg istället och då gick det bättre. =P Lite drama blev det också när Sofie och hennes kompis Diana(?) började skrika åt varandra och älskade och hatade varandra om vartannat. Efter ett tag blev det som tur var lugnt och pusskalas istället.

De flesta gick hem vid fyrasnåret och vid det laget ville jag mest hem. Hem till min säng och mitt eget. Inte sova i en okänd soffa hos en okänd 45åring. Nej. Men Peter, som han hette, gick och la sig efter en stund och jag och Pline satt kvar och tittade på bilder och pratade och dregglade över ricky martin i jeans. (Det måste vara den sexigaste bild jag sett. Allvarligt talat) Helt plötsligt var klockan sex på morgonen och tåget skulle gå om 45 minuter. jag bestämde mig snabbt och olustigt för att åka med det och gosade Pline hejdå och grattis på hennes födelsedag.

Väl vid tåget somnade jag nästan så fort jag satt mig ner. Jag somnade massor med gånger under resan och undrar hur många det var som såg eller kanske hörde mig. =P Lyckades i alla fall komma av på östra och gick en vääldigt långsam promenad hem. Jag tror aldrig det har tagit så lång tid eller varit så jobbigt att gå den biten... Trapporna ska vi inte ens tala om! Jag var hemma vid halv nio och ramlade i sängen. Då hade jag varit vaken i 26 timmar. Gick inte upp förrän halv fyra ungefär och gårdagens spenderades i soffan.

Idag.. Idag är jag fortfarande trött och lite irriterad över att förlora en timme av mitt liv, men vad ska man göra? Nu är det nog dags för att se på tv en stund. Och äta frukost. Sen får vi se vad som händer.. Det kanske är dags att börja läsa en av mina olästa böcker..

Reflektioner
Annika

Låter som en riktigt härlig tur :D

2009-03-30 @ 10:26:31
Anonym

Loooove you!! Hahahahaha underbar hegle va? tänk hur pigg jag var på min bussres hem på söndage >.< hahaha och när jag kom hem? då var det kalas serdu.. med tårat och en mycket lättretlig pline :P

Pus spå dig! älskar dig

2009-03-30 @ 20:53:23

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0