Dröm sött

Det gjorde jag igår kväll. Jag somnade gott vid halv elva men vaknade igen efter ett tag. Hann precis slappna av och så när det började tjuta högre än högt. Brandlarmet var det.
Upp och på med kläder och gå ut i hallen för att se vad som händer där folk springer upp och ner för trapporna. Verkar inte som att det brinner någonstans men men, ut i kylan och huttra. Det är i vårt hus det tjuter men lampan blinkar på det andra huset så när brandbilen kommer är det dit de går! Efter en stund kommer de till oss och Frågar om larmet gått här också. Trots att det bara tjöt hos oss.. Det visade sig i alla fall vara en dusch som utlöst brandlarmet.. o.0 ?
Intressant sätt att träffa resten av mina grannar på det sättet. Det var bara 7 stycken. Och en som inte var hemma. Och jag.

Det var jättelätt att somna om sen. Mm.. Eller inte.
Halv ett var klockan när jag kom in till sängen igen. En dryg timme senare stängde jag av tvn och blundade en stund.
Jag drömde att jag, Åsa och Malin och någon mer var på en konsert på torget i stan. Det var Michael Jackson-låtar sjugna av Justin Timberlake. I slutet kastade de ut filmer och pengar från scenen och jag fick tag på en näve med pengar som jag stoppade innanför tröjan. Sen umgicks vi plötsligt med Justin och han var Jättefull. Vi hade fullt sjå att springa efter honom. Vi var tillbaka på torget och någon slags fight club-grej började forma sig mitt på torget. Justin gick omkring bland massor av stenhårda killar och verkade retade upp dem bara genom att vara där. Han var helt på att vara med och slåss och jag försökte övertala honom om att inte göra det. Jag drog honom därifrån och fick hjälp av först Åsa och sedan av någon jag inte minns men den personen fick övertalat honom om att det var en dålig idé och att han skulle bli mosad och kanske dö om han var med i bråket. Jag tittade på pengarna också efter en stund, flyttade många dollar till fickorna och när jag fick upp en stor (svensk) tusenlapp, undslapp mig ett litet lyckoskrik. Sen gick jag med Justins onyktra arm över mina axlar längs med hamngatan.

Och så fick jag inte sova mer.

Intressant natt var det iaf.

Reflektioner

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0