Like flipping a coin

Lördagen vaknade jag av ett härligt samtal från bästa Åsagrannen. ^^ Det resulterade i att hon kom över och lånade min dusch, vi gjorde oss i ordning till hög musik. Ut i solskenet och ner till pingen för att fylla buken med skräp och sedan åkte hon ut för att jobba. Jag promenerade vid hasselbacken i den underbara solen och drömde mig fram till sommartider. Tittade på vackra svanar en stund och fortsatte hemåt i rask takt.
Blev hembjuden till Woolfe & Carina för tv-spel och struntprat och även om det inte blev något Tekken för min del så var det gott att träffa dem och Per och bara tjöta lite. Strax efter tio bar det av ner till stan igen för att gå till cheers med Åsa. Mötte upp Pillis & Helena samt hälsade på Kicki & Johan en sväng innan de skulle hem. Inne blev det Virgin Rom&Coke för min del pga min alldeles för tunna lila plånbok, men det spelade ingen roll för det blev en härlig kväll i alla fall! Gagge & Stelling (jag undrar om de har en låsning som de sätter ihop sig med när Gagge är på västkusten..) kom dit och det var så härligt att se Gagge igen. Och se att han såg ut att må bra. Kvällen gick iaf rätt fort och när det var dags att ta sig mot utgången lyckades jag, oerhört smidigt måste tilläggas =P, att bjuda mig själv och Åsa på skjuts hem med pojkarna. En av kvällens höjdpunkter måste varit en kille som strålande mot Gagge säger "Men det är ju du!" och sekunden efter fortsätter med "Jag trodde det var du, men det var ju fel du." You got to love stupid drunk people. ^^
Efter en väldigt snabb och ibland pipljudande (från Åsa på min högra sida) färd till turebronx stod vi som vanligt utanför mig och pratade en stund innan sängen och värmen lockade för mycket.
Idag vaknade jag flera gånger. Sängen var så underbart mjuk och go att jag inte ville gå upp alls. Hade det inte varit för att naturen kallade hade jag nog stannat mycket längre i min duniga varma värld och drömma vidare på drömmen som varat under hela natten och fortsatt även efter att jag vaknat och somnat om. Mina drömmar brukar aldrig göra så annars. Jag undrar vad det var som var så speciellt med den här drömmen.. Kanske huvudpersonen. Kanske den motsatta situationen av verkligheten. Jag vet inte. Detta är dock en dröm jag för en gångs skull inte vill skriva om.
Resten av dagen spenderades i soffan fram tills femtiden då Åsa kallade från andra sidan gården med såta löften om organisering och rensning av hennes klädkammare och garderob. Jag älskar att organisera och sånt. Rensa ut gamla saker och lägga ut det i förrådet (det tar ytterligare en rensning av förrådet för att det ska hamna i återvinningen/soporna/insamlingar). Det är så "renande" för att låta lite new age-ig. Lite som att städa fastän det här är roligt även under tiden och inte bara när det är klart.
Nu är jag hemma igen sedan någon timme och fortfarande på konsigt bra humör. Jag har inte varit på den här sidan av mig själv på länge nu och jag hoppas att det håller i sig, i alla fall ett litet tag. Det enda jag har funderat över den här helgen har varit sådana där löjliga saker som jag brukade tycka var livsviktigt förr. Det känns nästan lite skönt.

Reflektioner

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0