In time

I framtiden använder man inte pengar längre, utan allt betalas med tid av ditt liv. Alla lever tills de är 25 år, då slutar de åldras och en klocka startar som ger dem ett år. För att leva längre behöver man skaffa sig med tid genom att arbeta, ärva eller stjäla tid. De rikaste kan leva för evigt och de fattigaste dör innan sin 26-årsdag.
Will (Justin Timberlake) är en fattig kille som lever med 1 dag på sin klocka och kämpar för att skaffa mer tid. En dag träffar han en man med över 100 år kvar. När Will vaknar upp dagen efter har han 106 extra år och mannen låter sin tid rinna ut innan Will kan stoppa honom.
Will smyger sig in hos överklassen, blir anklagad för mord och tar den rotlösa överklassflickan Sylvia (Amanda Seyfried) som gisslan. Och så vidare.

Jag hade uppenbarligen alldeles för höga förväntningar på denna film, men den var okej att se en gång.
Det var spännande med ett lite nytt koncept med tid som valuta, men de lyckades inte riktigt få till det. Justin Timberlake är väl kanske inte världens bästa skådespelare heller.

Som jag sa till Mattias; Det är som att se ett gäng ungdomar leka vuxna (eftersom alla över 25 år ser lika unga ut resten av sina liv).

Reflektioner

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0