Gone, baby gone

Idag fick jag slänga ett par byxor. Och jag sörjer! Det var mina favoriter som jag var så glad över att jag kunde använda igen för några månader sedan. Men nu var det massor med hål i dem, givetvis i tyget och inte sömmarna, så det hade sett skit ut om jag försökt laga dem. Det gör lite ont att jag var tvungen att slänga dem, men så är det.
Jag har i allmänhet lite svårt att göra mig av med saker. Ibland får jag ryck och rensar ut massa skit, men oftast sparar jag på saker som eventuellt, kanske kan vara bra att ha någon gång i framtiden.. Möjligtvis.
Jag har försökt få iväg min giganto-TV till containern de har vid återvinningen varje månadsskifte, men det är alltid på dagar mitt i veckan och då har jag ju inte tid! Eller ork för den delen. Så den får stå i förrådet och ta upp massor med plats. Nåja. Det finns en del annat jag också vill slänga där ute, men det får väl vänta då. Inte enklaste saken att dra med den TV:n dit bort i den här halkan heller iof, men med lite hjälp hade det nog gått galant! *hosthost* ;P

Den här helgen har varit lite som i en dimmig slöhet fram till idag. Men mysigt också, så det har varit okej.
Idag har jag ryckt upp mig och har redan dammat, dammsugit och moppat samt diskat här hemma, snart ska jag städa mig själv =P och ikväll ska jag tvätta.

Lite lustigt är det att för några veckor sedan hade jag inte ens tänkt tanken på att städa och tvätta på en söndag, det hade inte funnits en tillstymmelse till ork. Men nu, när jag inte dricker och bara äter pulver har jag löjligt med energi vissa dagar (läs: söndagar). Det känns rätt så bra faktiskt. Än så länge i alla fall ^^

Det känns som om jag har ätit de här sopporna i många fler veckor än tre, men faktiskt så är det vecka 3 nu och ikväll har jag klarat en fjärdedel av tiden! Helt tokigt. Det har inte varit så farligt ändå, tycker jag. Jag känner mig rätt bra faktiskt. Det enda jag saknar och behöver hitta tid till och komma igång med är någon form av motion. Nu ska jag jobba 100% igen i 3 veckor, får se hur det känns. Men en liten omväg hem från tåget kanske går att tvinga mig själv till ett par gånger i veckan..!

Nä, nu ska jag ta bort mitt avskavda nagellack och duscha mig en stund.

Reflektioner
Pauline

Vilken härligt positiv känsla det finns i det här inlägget! =)



Du är underbar,

Glöm aldrig det!

Puss och kram

2011-02-27 @ 20:29:25
URL: http://paulinepousars.blogg.se/

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0