Blöööh

Idag är jag så uttråkad.
uttråkad.
Jag försöker hitta på saker att göra men det är ingenting som lockar. Är det bara jag som har sådana dagar?
Gick till och med ner och kollade om jag kunde boka om min tvättid till idag istället för imorgon, men självklart var det fullbokat. Bah!
Jag har slängt soporna, ska snart duscha och kanske måla naglar. Eller kanske inte måla naglar. Funderar på att låta de vila ett dygn eller så. Smörja in nagelbanden och låta de andas en stund är nog en bra idé med tanke på hur mycket jag kletar på dem. Well well, we'll see.

Jag har spelat gitarr för första gången på en halv evighet idag och aj aj vad ömma mina fingertoppar är! Så nu är inte heller det något alternativ längre.
Film är jag nog alldeles för rastlös för och även om böckerna om Sookie Stackhouse lockar så vill jag egentligen inte fastna i dem hela dagen. Det känns som sånt slöseri med tid när jag är ledig. Å andra sidan har jag ju uppenbarligen inget bättre för mig..

Om jag hade ätit mat så skulle jag kunnat gå ner och handla, det är alltid något som saknas. Men inte ens det kan jag göra. Jag har visserligen inga pengar till shopping över huvud taget resten av den här månaden, men ändå! Mat måste man få köpa. D v s, om man äter.

Reflektioner

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0