Övertyga!

Igår var jag på föreläsning i Lisebergshallen med två arbetskamrater. Talare var Jan Eliasson, Helena Bergström och David Loid. Jag åkte dit utan att riktigt veta vad jag skulle förvänta mig, men Helena Bergström visste jag ju vem det var och Jan Eliasson hade jag förstått var någon politiker-typ..
Men vilken eftermiddag! Jan Eliasson är förmodligen Sveriges mest kända och bästa diplomat. Han har medlat i några av världens blodigaste konflikter och även varit Sveriges utrikesminister och ordförande i FN:s generalförsamling. Snacka om intressant liv den mannen haft!
Helena Bergström har väl knappast undgått någon. Hon var intensiv och lite rörig som föreläsare, men lyckades ändå knyta ihop vad hon sagt, och det var inte någonting jag saknade. Vi fick t om ett litet smakprov av Blanche från Linje Lusta.
David Loid, vem är då det? Jag har ingen aning. "Specialist i strategiutveckling och retorik" står det i mina papper, men vem vet vad det innebär? Jag var tvivlande till hur han skulle kunna följa Helena och Jan, men han hade ett sånt sätt och sådan utstrålning att han nästan toppade de andra.
All n'all en riktigt bra eftermiddag!

Väl hemma i stan gick jag och köpte mig en springform och åkte hem och bakade en kladdkaka till jobbfikat på torsdag.
Idag ska jag baka till lördagen!
På fredag ska vi baka lite till.
Baka baka, liten kaka.
Gosh, jag behöver sova bättre än jag gjorde inatt.
Mip!

Reflektioner

Share your thoughts:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0